102

баба мара

преди 3 месеца

има си хас да не го одобри бизнес и печалби това е девизът на янките думата мирим е непонятна убии-ци по генезис

101

Анонимен

преди 3 месеца

Тук още няколко повтарят като папагали за уж "фалирана* Гърция! Доста сено ви бумкат в ***

100

Анонимен

преди 3 месеца

$

99

Зозо

преди 3 месеца

На хартия ще са ... Убряяяяяяяя копейкииии :))))))))))))) Айде отиде сега чакане 10 години, нали??? Виж руските ги държат готови в склада и веднага ги дават, а??? :))))))

98

Истина

преди 3 месеца

Смешно, ако не беше трагично.Само детайл в това къде сме като страна, като народ.Фалиралите гърци купуват 40 Ф35, ние 4 Ф16( от Виетнамска война).Браво Бойче, браво Борисов,Костов, Доган ,Петков, Царю!

97

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонименлеле колко си зле, Ф ки са най велики на света и други не стават,

96

Анонимен

преди 3 месеца

Защо цяла Европа налита на Ф-ки, Спомнете си какво стана с турците като поръчаха С 400. Заплахи санкции и тн. И всички предпочитан американско. Малко мутренско нали центаджии

95

Анонимен

преди 3 месеца

До 109 Е аз виждам само жълтипитеци дето не могат да разберат,че са кухи като шнорхели

94

Анонимен

преди 3 месеца

А тука нашите червенопитеците обясняваха с голяма гърло , как САЩ ни набутал стари самолети видиш ли... :) Турция само доказва , че нас червенопитеците никой не трябва да вярва и да им дава са говорят. Никоя държава не е стигнала нивото дори на Ф16 Блок 70. Да не говорим за Ф22 и Ф35. Които са друго измерение.

93

Анонимен

преди 3 месеца

До 104 Абе украинска копейко ти кога ще си признае пред себе си ,че и т-ъп като газа на слона,а и не престанеш да се набутваш с просешките си истерии щото видиш ли не можел да приемеш ,че на хората не им пука за кирливата ти урколандия

92

Българин

преди 3 месеца

Америка ке падне ! Колоса с глинени крака ще падне, а с него ще се сгофняса и цялата световна икономика ! Ще плачат всички ! А ако дотогава са ни пратили самолети, а не хартийки, това ще са безполезни тенекии, с които да се лети е ОПАСНО ! Ако бяхме взели Грипени щяхме да сме малка слаба, но достойна европейска държава ! А така сме жалко васалче с корумпирани политици хванати за топките от суверена, който си реди схемите както си иска !

91

БГ

преди 3 месеца

Представям си когато падне САЩ как продажниците изведнъж ще се уплашът, после затаят, после тихо ще започнат да сепребоядисват и да разправят басни за "любофта" си към братския руски народ !Хубаво е тея хора да се записват и да се знаят, за да не може повече да се доберат до власт и да тровят България в бъдещето !

90

Кепейков

преди 3 месеца

Квииииииииииииик

89

Анонимен

преди 3 месеца

До 101 Айде като дойдат украинска копейко щото и те западните танкове щяха да оправят нещата пък нещо контрата пропадна и що пък не американците не ги дават тия ефки,а били разрешили на другите дето имат стари да ги дадат на Украйна е,щото нямат излишни пък и трудно ги произвеждат пък ти си живей в твоя измислен свят

88

Анонимен

преди 3 месеца

До 95 Е не разбра ли,че на никой не му пука за тоя паметик бе украински ке-леш,просто хората не ти искат украинските простотии.А кво стана с многохилядния протест дето щеше да се проведе срещу Путин и Русия или се събраха 8 човека

87

Анонимен

преди 3 месеца

Сащисаните търсят начин как да закърпят бюджета си.

86

Анонимен

преди 3 месеца

Сащисоните търсят начин да закрепят бюджета си. Кой както реш да внася пари в хазната им. Дългът расте главоломно.

85

Анонимен

преди 3 месеца

До 95 Разчленил си украинската тиква само Дядо Мраз дари резачка на анонимния ке-леш за играча и сега деца кажете где са му ръцете.А пък той и за беда с виличка се заигра,радват му днеска всички его без очички.

84

Анонимен

преди 3 месеца

Първо да ги платят, пък кога ще ги получат не се знае.

83

До 77

преди 3 месеца

Стига сте ползвали тази дума копейка, за да обидите някой про руски настроен. Монетите на украинската гривна също се нарича копейка. Поне уточнявайте кой каква копейка е:)