133

Анонимен

преди 2 месеца

Те купиха апаратура още, но нито е разпределена по.градове, нито има кой да я използва, защото нямат достатъчно служители.Ти гледай по-внимателно новините, че се излагаш.

132

Дионисий

преди 3 месеца

Диона, цяла България сме степ.

131

Анонимен до Обективе

преди 3 месеца

Значи хем не гледате новини хем после питате ама как на други хора резултатите излизат след половин година.Ами да ви светна че преди две седмици МВР закупиха модерна апаратура за изледване на наркотици и казаха че проби който са належащи ще се изледват с приоритет ама то да стой цял ден на телефона в някое онлайн казино и по някога да пишеш глупави коментати се изисква акъл.

130

Обективен

преди 3 месеца

Министъра на вътрешните работи ,Калин Мижитурката да каже как на обикновените граждани резултатите от кръвните проби за наркотици излизат след половин година а на тази наркоманка излязоха за два дни. И при изследванията ли има VIP привилегии ?

129

Съдията Дредд

преди 3 месеца

Поззнавайки съдебната ни система , мога да го кажа съвсем кратко - ЩЕ Я ОПРАВДАЯТ. До 2-3 седмици дори и тя няма да помни че е спирана за проверка. Момата си има покровител. А и не забравяйте че тя може и да не пее твърде добре, но пък прави чудесни дудудуци.... Ще надууе кавала на когото трябва ... и доказателства и проби като по чудо ще изчезнат... свидетели ще забравят какво са видели ... а полицаи ще се кълнат че никога не са я спирали ... Добре дошли в правова и демократична България.

128

Анонимен

преди 3 месеца

Ди.....какво беше ,? Че и известна била.....

127

Рв

преди 3 месеца

Извинете, някой знае ли къде продават от тоя Нурофен? За един приятел питам.

126

Загорелов

преди 3 месеца

Ако е истина, че проституира дайте телефон за контакт!!

125

Анонимен

преди 3 месеца

сега поршето кайен ще бъде оценено и тази известна певица трябва да го плати 160 000лв,много има да пее и свири.

124

Анонимен

преди 3 месеца

Тя по този начин подкрепя Зеленски и Украйна.Тагарев дай и медал и още бело.

123

Анонимен

преди 3 месеца

Коя е тая?

122

aaaa

преди 3 месеца

Чакайте сега нали трябвало по 3 месеца труд за да излезне една кръвна проба за алкохол и наркотици! Погледнете колко дела за замразени заради тез проби.Как така стана възможно за една седмица таз да я изкарате?

121

Анонимен

преди 3 месеца

Ако беше попяла на френски на полицайчетата сега немаше да има такива главоболия.

120

Бг

преди 3 месеца

"Как тя ходи с дълга рокля и покрита глава, ме използва грим, грижовна майка"....да са прегръщат с Шиши Боко Наско и сие и да пътуват към бай Ставри. Той ще ги направи хора !

119

Анонимен

преди 3 месеца

Пейот и мескалина, народна медицина:)))

118

Анонимен

преди 3 месеца

За първи път чувам това име на певица. За да я наричате 'известна', означава че някой е дълбоко следи драмите на ориенталското простолюдие и е част от него, вероятно вегетира от сериал до сериал и това е единствения смисъл на живота му/й. Нещо ще се промени ли от този факт?

117

питанката

преди 3 месеца

Хайде стига!! От колко дена по всички вестници ни навират в очите тая световно неизвестна "певица", която се оказа тотален нагъл силиконов ***, надрусан и напушен. Защо измислените журналисти ни заливат с пошлата й история как е пила нурофен, колдрекс и може даже аспирин. Сигурно ги е шмъркала и пушила, това е новост!!

116

Анонимен

преди 3 месеца

Взимайте книжката, конфискувайте колата и нека пее в Сливенския. Превантивно, да си знаят какво ги чака, следващите фенове на Нурофен и Колдрекс.

115

Анонимен

преди 3 месеца

Няма голяма разлика между това да караш с превишена скорост и дрогиран по пътя и това да се разходиш с зареден калашник по Витоша....тая марш в затвора мин 5 години.

114

Барон Мюнхаузен

преди 3 месеца

Тази ако живееше преди 85 години,сега щяхме да я гледаме в някой трудов лагер като Дахау...Свободата за вас се крие в труда.Черния дим се носи в небето,безпомощен вопъл и краят дойде...