15

Я, тези в

преди 3 месеца

Интензивното са започнали да намаляват?

14

Анонимен

преди 3 месеца

С този темп на смъ ртност антиваксърите ще у мра т след около ... 50 000 години!

13

Хоспитализираните

преди 3 месеца

Трайно намаляват, а тези в интензивното трайно растат! НАП и НОИ, къде дремят?

12

мРНК Ваксодемия

преди 3 месеца

Според проучването https://medrxiv.org/content/10.1101/2023.12.13.23299926v1.full.pdf тези ненужни, измамни ваксини са причинили широко разпространени вреди на здрави подрастващи. В проучването са включени близо 500 000 деца. Най-забележителните нежелани реакции са били анафилаксия, миокардит, перикардит, лимфаденопатия (подути лимфни възли) и апендицит.

11

Дзън-Дзън

преди 3 месеца

В отделен под-анализ изследователите установяват, че ваксините COVID са причинили и увеличаване на броя на епилепсията и конвулсиите при децата. Уврежданията от ваксините са били по-широко разпространени след втората доза, което предполага, че може да се наблюдава кумулативна токсичност от една доза до следващата. В проучването са изключени деца, които са страдали от някой от тези здравословни проблеми в рамките на четири години преди поставянето на ваксината COVID.

10

ГОЛАТА мРНК ЦАРИЦА

преди 3 месеца

Всички знаем приказката "Новите дрехи на царя" за царя, дефилиращ гол, но никой не смее да му го каже. https://dailysceptic.org/2024/01/09/biontech-pfizer-vaccine-creator-obviously-suffers-from-bells-palsy-but-no-one-talks-about-it/ Но какво да кажем за историята на Озлем Тюречи, прочутия турско-германски съавтор на ваксината на BioNTech-Pfizer, очевидно страдаща от частична парализа на лицето, широко съобщаван страничен ефект на мРНК, често я виждаме в New York Times, BBC и безброй други международни медии, но никой не смее да го спомене?

9

Анонимен

преди 3 месеца

В България никой не знае колко са болните от грип, колко са от ковид, от RS вирус и т.н. Понеже не се тестват. Знае се единствено, че цялата държава е пламнала от вирусна инфекция. Антиваксърите намаляват натурално, което е очаквано и предвидено. Оня с гущерите е още жив, да видим до кога.

8

До 8

преди 3 месеца

А някои се тестват по няколко пъти, докато го изкарат положителен. Познавам такава ***.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Почти сто фалшиви теста. На тест се подлагат само "ваксинирани" и маскирани несретници с блуждаещ поглед, нормални хора не ходят да се тестват за настинка. Горките жертви, казали са им, че пак са т.нар. "нови случаи" въпреки сиропирането...

6

Анонимен

преди 3 месеца

"Близо 100"??? Стъкмистичките толкова ли не могат да броят до 100, или пишат там квото им говорят звездите? Жалки смешни бели манти.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Ккааааакк само двама са умреле ! Неможе да бъде ! веднага да допишете още поне десетина та да може некой безмозъчен да ви поверва

4

Благодаим!

преди 3 месеца

Благодарим за информацията, Вие сте най-полезните иди0ти от Ковид Фарма Мафията и благодарение на вашия всеотдаен, сизифов труд нашите антиваксърски постижения са най-добри, едва 35% първична ваксинация, бустери от всички видове под 15%, отчитат се отделно и бивалентните с цели 2%. Но рекорда ще е с есенната сезонна доза под 1%. Вие сте най-патриотичните ***, съответно не се образуват пикове и свръхсмъртност в България няма. Благодарим ви отново, продължавайте да триете упорито, така не само признавате коментарите ни за успешни, но след пренаписване ще изплуват над спама.

3

едно на милион, нали

преди 3 месеца

С голата царица май е едно на всеки двама? Случайно и неочаквано или лична саможертва в името на Науката?

2

Жалки сте

преди 3 месеца

Близо 100....така ли вече ги пишете тези заглавийца? Жалка ковидарска и з ме т!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Краварска пропаганда