23

Анонимен

преди 3 месеца

Чудя се как руснаците са се самоунижили толкова за да дадат на нашата Тиква орден "Ломоносов"??

22

Анонимен

преди 3 месеца

Тази е опит по ала бала , шефе!

21

ГЕРБ

преди 3 месеца

АХ КАКВА МУЗИКА ЗА МОИТЕ УШЕНЦА Е ПРЕСМЪРТНОТО ГРУХТЕНЕ И РЕВАНЕ НА ГОРНИТЕ НЕЩАСТНИ КОМУНИСТИ.ВИНАГИ СЪМ СЕ ЧУДИЛ КОЕ Е ТОВА НЕЩО КОЕТО ДА ДАВА СПЕЦИАЛНИ ОГРОМНИ ИУНИКАЛНИ ПРАВА И ПО КАКВА ЗАСЛУГА ЕДИН ВЧЕРАШЕН *** СЕЛСКИ *** НАРЕКЪЛ СЕ КОМУНИСТ НАХАЛНО ЗАЯВЯВА ЧЕТОЙЕ ГЕНИЯ КОЙТО ЩЕ ВОДИ НАРОДА КЪМ ПРОСПЕРИТЕТ И СВЕТЛО БЪДЕЩЕ

20

PS

преди 3 месеца

Лошото е, че тези двама са управляващи държавата- просто ББ си намери еш и две партии се противопоставиха на пришълците от Канада, дошли със задачата да направят България колониална държава. К.Петков се сдобри с ГЕРБ+ДПС и тримата доведоха БГ до последното място в ЕС. Посредствеността и предаването на страната на САЩ върлуват, скоро ще падне и президентът и БГ ще стане първата колониална държава на Балкансия п-в.Младите хора ще избягат, старите ще умрат и държавата ще бъде разпарчетосана.

19

Анонимен

преди 3 месеца

До атансова Борисов е завършил висше образование не във ВУЗ с утвърден висок рейтинг, а в милиционерска школа, в която културата се изразява в заповеди на преподавателите към курсантите и с отговор, състоящ се в тракане на токовете и една дума: Слушам.Излизане извън полето на уставните команди няма и този стереотип остава за цял живот. Дълго време ББ беше единствената бяла врана в политиката. След 7- години в политиката се върна Д.П. Ниско образование, умствено и културно ниво.Станаха двама уп

18

Анонимен

преди 3 месеца

За пореден път виждаме колко е капацитетът на "умните и красивите", Каква им е на практика промяната на съдебната система.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Приказвайте, приказвайъе! Оправдавайте беззаконията, И Желю Желев навремето е написал на български как в Германия по пълзящ начин, постешенно, стъпка по стъпка е дошъл с абсолютна власт фашизмът. Между другото днес се навършват 80 години от пълното освобождаване на Ленинград от блокадата. Младите не учат за това. Не учат нито за Освиенцим (в Полша) , нито за Дахау (в Германия). Както тогава немците не са знаели за концентрационните лагери и сега се промиват мезъците, за да станем, сви.не.

16

атансова

преди 3 месеца

Атанасова НЯМА управленски опит, в истинския смисъл на думата. Тя прави това, което й каже Борисов. Тя има опит в послушанието, свой собствен управленски и политически тя няма.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Очевидно, борбата с голямото зло неизбежно иска компромиси. Иначе губим България...

14

sd

преди 3 месеца

попа пя, кака вече се ожени...

13

Кени

преди 3 месеца

Не е необходим и управленски опит, байко,нужен е само опит с умения за поемане на членове!Другото е хавая!

12

Хари

преди 3 месеца

Истина е и така трябва да бъде!Да се избират,както сега в КС,само с тежки, трайни и нелечими увреждания! Лапачи с тоги и жадни за сянка! Нулева необходимост от вас за народа!

11

Т@Я,е за

преди 3 месеца

Зариване със свинска тор.

10

Искам да ви

преди 3 месеца

Стрелям вече,ГРАТИС.

9

P.S.

преди 3 месеца

Няма по страшно от доброволното робство прикрито под формата на демокрация!... Плащайте си сметките и мислете за ракийката.

8

Духалова

преди 3 месеца

Духова КС,е това е върхът на простатата КЛЕЙКА.

7

От всичко,

преди 3 месеца

Което се случи и случва през годините в държавата на мафията, оставам с впечатлението, че проблема се нарича съд и съдии. И то, като следствие на збъркани закони продиктувани от корпоративни интереси. Това знам, че го знаете. Но,толкова ли няма по демократично устроени държави за модел?! Има. На някои не им утърва. А това е страшно. Закривай.

6

Ангелина

преди 3 месеца

"Изисква се управленски опит" ,но действителен ,а при Атанасова е формален. Нейният "управленски опит" и на останалата по- голяма част участващи в парламентарните комисии се изразява в това да лобират и прокарва законодателни промени за лични интереси и в ущърб на обществото.Дори тези "законодателни промени" ,за които "има управленски опит" не са формирани от нейната експертиза и мисловен процес ,а от тези с престъпните "умове".

5

Анонимен

преди 3 месеца

Тогава не е съд а борт на директори или държавен съвет както е с началници или директори във ферма. Явно КС трябва да се закрие или има други фунции.

4

НАРОДА

преди 3 месеца

а , не бе защо им е опит, вземете първите некадърници, стига да са от гроб и да сей бе