28

Минчо

преди 3 месеца

Топлофикация е във фалит от десетилетия, обаче тука пак на политика го удрят, цените на газта (на международните пазари) в момента са 20-30 % по-високи от преди 2020, ако се гледа още по-назад във времето са почти същите, така че всеки изкривява информацията както му е угодно, и да краде се и от Топлофикация и от Булгаргаз от всички които може да се доберат до тях. И целта на всички е да набарат баницата.

27

Борко

преди 3 месеца

Много харесвам хора популисти само ала бала, а когато е трябва да свършат нещо и те лягат ниско долу и чакат да им мине времето, и после пак ала бала, щото така е лесно.

26

Така

преди 3 месеца

То всички партии смучат от топлофикация постоянно

25

2000 г

преди 3 месеца

90-120 лева сградна, ползване в жилище един мегават, и топла вода. 2023 135 лева само за сградна инсталация, плюс надвзети прогнозни, които после връщат, но БЕЗ ЛИХВА.

24

135 лева

преди 3 месеца

Сградна инсталация за една вертикална тръба в коридора. Нулево потребление в апартамент с хоризонтална инсталация.Няма отказали се. Една тръба не минава през жилищата.. Повтарям само от сградна инсталация, където не минават тръби през жилищата, при нулево потребление на апартамента. ДА ФАЛИРАТ Един месец в годината работиш за сградна, БЕЗ да ползваш, и без тръби в апартамента. Но плащаш на ползващите и Крадците дублиращи радиатори, подови отопления.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Избрахте ПП и всичко е в фалит

22

Анонимен

преди 3 месеца

к.петков неще да пълни джобовете на путин а напълни джобовкте на бай дън три четри пъти поскъпо плати за газта изгонето го този продажник те са много продажниците

21

СМЕХ....

преди 3 месеца

"Топлофикация"---РАБОТИ САМО ЗА СОФИАНЦИ, А СЕ ИЗДЪРЖА ОТ ЦЕЛАТА ДЪРЖАВА!----С " БУЛГАРГАЗ" Е СЪЩАТА ДАЛАВЕРА...ХАХАХА

20

ФАКТ!

преди 3 месеца

ЕНЕРГИЙНИЯ МОНОПОЛ НА "ТОПЛОФИКАЦИЯ" И " БУЛГАРГАЗ"---- ТРЯБВА ДА УМРЕ!..НЕ МОЖЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ДА ГИ ХРАНИ И ИЗДЪРЖА , ЧЕ ДОРИ И ТЕЗИ КОИТО НЯМАТ ДООСТЪП ДО ТЯХ!!!!!!!

19

баба мара

преди 3 месеца

сметките за тока от 18 и 19 лв сега платих 28 лв при същия режим за парното задек 100.35 ст за един радиатор сега видяхте ли разликата с руския газ и с сегашниямикс така ли се защитават интересите на хората това е позор

18

ДЪРЖАВНИТЕ ФИРМИ

преди 3 месеца

..ТРЯБВА ДА СЕ ФАЛИРАТ---- ТЕ СА .РАЗВЪДНИК НА КРАЖБИ И КОРУПЦИЯ!Истината е в частната ИНИЦИАТИВА И КОНТРОЛ!!!!

17

Анонимен

преди 3 месеца

Да знаете,че нарочно искат да ги фалират,за да ги продадат после на безценица както Костов направи преди време с доста предприятия.Пълна лудост.После като ги вземат на безценица целия народ ще плащаме космически цени.

16

!!!!

преди 3 месеца

Имало информация в Блумбърг, че Байдън е въвел мораториум за износ на втечнен природен газ. преди това САЩ заробиха Европа чрез взривяването на 3 от 4-те тръби на Северен поток, подкокоросаха Украйна да не пуска газ през 2 от трите газопровода на своя територия, газопровод през Полша също е затворен. Блумбърг пишел, че Европа я чака студ. Между другото, преди година Силва Дончева беше казала, че няма да има топла вода , че ще има огромна енергийна криза ....

15

Анонимен

преди 3 месеца

Е какво се чудите! В Германия Мерцедес си продава всички филиали + централата в Щутгард. Това е то "руска заплаха" и "антируски санкции". На практика американската икономика воюва срещу европейската и печели. А без ефтините руски енергоресурси азиатската икономика поглъща остатъците от европейската. За това нашите предатели се държат така неадекватно - Защото воюват на страната на американската икономика, а нас бавно ни загробват.

14

Топчо

преди 3 месеца

България по всички направления отива на майната си, по план.. Амин , R.I.P. 681-2024

13

Анонимен

преди 3 месеца

УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ ДО ТОВА ВОДИ

12

Анонимен

преди 3 месеца

Спокойно, Кокорчо ще фалира и НЕК и АЕЦ Козлодуй! Задачата поставена от посолството е да превърне България в африканска държава!

11

Fena

преди 3 месеца

Един от най-слабите ни енергийни министри. Много приказки, без да казва нищо важно. Само тоя му виновен, другия бил далавера. Ама нека хубаво да види Славчо - когато нищо не разбираш, един такъв ала-бала може да те върже, че става за министър. По негово време, газът се вдигна 7 пъти.

10

енергетика

преди 3 месеца

Никой не ползва газ . Следователно цените на газта нямат значение. Всички сме на ТЕЦ и нямаме проблеми. Цената на тока е свързана със цената от АЕЦ а от там излиза ниска цена. Като ви го *** със 300 във енергийния микс и цените на тока стават отвратителни.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Топлофикация-София, черната касичка на ГРОБ. 14 години Фандъкова я краде и тъпче Чекмеджето на Про стия. Сега видите ли Промяната били виновни. Топлофикаци е в практически фалит от 2009 година.