62

Мен

преди 3 месеца

Не съдя никой всеки си има живот, гадно е обаче когато стане обществено достояние защото знаете само да съдите не оправдавам това ,че е седнала зад волана след злоупотреба .Нека не съдим не сме ние тези които да го правят!

61

Анонимен

преди 3 месеца

Вероятно има съдия който че и повярва с лекарствата за температура )

60

Анонимен

преди 3 месеца

То не само че не знаем, ами не ни и интересува!

59

Анонимен

преди 3 месеца

Бок,лук , по-добре си мълчи.

58

Оффф

преди 3 месеца

Ама не искаме и да знем за теб!

57

Тони

преди 3 месеца

Тази е популярна с разни кратки интервюта за отношенията мъже - жени. Толкова хитра, обиграна, все едно има опит 20 г. във връзки. Сега разбирам, че е на 28 г. и съм в шок. Мислех, че ми е наборка, а съм в началото на 40-те...

56

Тенгри кан

преди 3 месеца

Дени, кефиш мъ, ако се бейме любили, т.е. друскале, немаше да са друскаш с другото. Любов, скъпа, любов, наблягай на любовта, а не на външният вид и социума;)))

55

Анонимен

преди 3 месеца

Лични обяснения се дават само на доверени хора!

54

Язе

преди 3 месеца

Гледах преди години, интервю на една бивша наркоманка, станала журналист в последствие и починала на около 40 от удар/инфаркт по време на сутрешно тичане в парка. Жената казваше, нова и забавна компания, ново гадже, няколко седмици по кафенца и сладки приказки и в един момент и става много кофти, а новото и гадже и обяснява, че вече е зависима и от този момент насетне дрогата е с пари. Хора, опичайте си акъла! А с новата синтетика - едно хапче и цял живот шизофреник или труп.

53

Язе

преди 3 месеца

Нурофенче,а? Добре бе, защо беше този цирк за пред хората? Доброволно дала била кръвна проба,за да докаже, че е грешка? Две логични причини: 1) мислила е, че коката може да се изпари от кръвта и след определени $тимули на тези,които я изследват? и 2) не е знаела с какво се дрогира изобщо, има такива случай, когато си в грешната компания, някой да ти сипе нещо в пепсито например (нямам идея кокаин може ли да се приема така изобщо).

52

Анонимен

преди 3 месеца

Когато сгави някой, започват оправданията. Преди това, аз съм най-великия/та. И започват оправданията. ВИНОВНА СИ, ВИНОВНА СИ, ВИНОВНА СИ.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Чадо,каквато и да е била историята ти в живота в момента на проверката от КАТ ти си в нарушение на законите в тази държава! Дали знаеш, че всяка държава има закони , норми и правила ? Плащай сметката за деянието си!PS Тази татуировка на ръката не ми говори за висок интелект.

50

malgiorno a tutti

преди 3 месеца

Трябва ли да знаем и за улкус дурума в орофаринкса, хламидията трахоматис на други блажни, влажни и сенчести места, както и хроничната нейзерия гонороей :).

49

Атмаджа

преди 3 месеца

Момиче,който има сериозен проблем е добре да се подложи на лечение и да потърси подкрепа от близките си хора.Решението не е да шофираш,след като си взела наркотици;по този начин застрашаваш и себе си,и обществото.Потърси специализирана помощ,докато е време.

48

вгз

преди 3 месеца

Препоръчах ваксинация с пенисцилин по няколко пъти на ден.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо не оправдава шофиране под въздействие на наркотици и алкохол..

46

М1ршооо

преди 3 месеца

Да те видим от глад да умираш леп нема да ти дам.

45

Евроатлантик

преди 3 месеца

Типична дъщеря на Русофил

44

Кочан бей

преди 3 месеца

до 50:Аууууу.....не питай!

43

Цеко Магарока

преди 3 месеца

Правилно муци, мани ги тез невежи!