148

До Слава на Украйна

преди 4 месеца

Всички пари от ЕС се връщат с лихвите. Няма голямо значение, че сме помогнали на Славянски народ, каквито са и руснаците. Има значение, че по край ЕС и НАТО ние се потурчваме, на до скорошни врагове се надупваме, жертваме и малкото, което ни е останало, за да бъдат англосаксонците още по безкрупулни и алчни (на пук на пропагандата). От там тръгна всичко.

147

СЛАВА НА УКРАЙНА

преди 4 месеца

Парите са от ЕС! За комунисти и русофили пари ---НЯМА!!!!

146

За детска болница

преди 4 месеца

Тъкмо началната инвестиция за дългочакания проект за децата на България

145

баба мара

преди 4 месеца

защо не им се превеждат пенсиите в българия защо млади хора не са на фронта а серазхождат по плажовете и църквите и си губят децата какви са тези ценности всичкосе обърна с главата надолу

144

148

преди 4 месеца

До ФаниНа нас ЕС нищо не ни отпуска. Плащаме си таксата и глобите, които ни налагат за всичко! И кой е виновен за това? Ей такива, като тоя от снимката!

143

Това не са

преди 4 месеца

Бежанци, а кърлежи, които храним и лекуваме безплатно!Това се постига с алчността на безродните ни хотелиери, които и те като зеления наркоман само искат от държавата, а държавата, това е народа!Цинизъм в чистата му форма!

142

Анонимен

преди 4 месеца

украинците тук не са никак бедни и гладни , но за сметка на това са свръхнагли и досадни .... като са такива големи патроти защо не спряха войната а бягат?

141

Велодог

преди 4 месеца

Цивилизацията не събира капачки, за да лекува болни деца!Украйна по време на война си строи нови атомни централи а пък ние дето сме най-бедните в Европа...им издържаме мигрантите!

140

Петэр

преди 4 месеца

За Фашистите ива ,за Българите няма !!!

139

Дорко

преди 4 месеца

ОКОКОРЕН ЛЪЖЕЦ И ДОЛЕН КРАДЕЦ!

138

Йонко

преди 4 месеца

С финансови помощи,хотели,здравно и социално подпомагане издържаме у нас една фашистка организация от 90 хил.! Така ни се пада,баницата е за другите,за нас ...бастуна и класни управляващи!

137

Фани

преди 4 месеца

Нали хвърляхте прах в очите на народа, че парите идват от ЕП и не са на нашият гръб!Сега друга песен запяхте,за съд сте и до стената!

136

Скоро

преди 4 месеца

Народен Съд

135

Алекс

преди 4 месеца

Цивилизованите държави помагат на хората,които бягат от варварски нашественик ,избиващ цивилни и разрушаващ жилища.Гордеем се,че България е част от цивилизацията.

134

Анонимен

преди 4 месеца

Затова нямаше коледни добавки за пенсионерите и цените на стоки и услуги се увеличават като ни обират, за да издържаме някакви си украински отпаадаци.

133

срамота

преди 4 месеца

Храним и обгрижваме най-долното и най-подлото племе в Европа.Тези пияници ,развратници и престъпници сеят само зарази и престъпност.Укропите не зачитат нищо българско и ни се присмиват на акъла.Само и само да угодим на гадните кравари.

132

Анонимен

преди 4 месеца

Тия пари да се одържат от депутатстките заплати и да се дадат на бедните пенсионери,това е престъпление срещу българите

131

toti

преди 4 месеца

За Украйна са джобни..след войната ще имаме много ползи,а колко Украинчета са се писали Българчета ..това е подаръче за нас!!!

130

Анонимен

преди 4 месеца

а как ще коментирате 6 палки на укр?Защото не излизат пак нещата

129

Анонимен

преди 4 месеца

КАВАЛ БОЙКО ПУСНА ЛАЙКУЧКИТЕ СА СКИМТЯТ СРЕЩУ АСЕН ВАСИЛЕВ