6

Анонимен

преди 3 месеца

Аз като говоря за проблемите ми с дъската получавам само присмех. За това спрях да говоря, сега получавам упрек че не споделям. Търся си дъска размер 18-81 М да я водя на лозето събота.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Аз пък познавам едни хора ... които биха си измислили проблеми, за да ви предизвикат да споделите вашите. Ако ги споделите, очаквайте някаква интрига. Ако не ги споделите, ви изкарват, че нещо замисляте против тях, разбира се. Или даже някой служебен проблем се дължи именно на вас. Такива хора, биха споделили измислени проблеми с всеки, за да преценят как точно може да бъде прецакан всеки.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Близките хора усещат проблемите и без да си ги споделят.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Не вреди по никакъв начин, даже помага. Единствено егоистите се дразнят, че им се разваля настроението и не са център на света. Иначе говоренето за проблеми дава възможност да се открие решението. Може 10 човека да не знаят нищо и само да слушат, но един да може да помогне. Ако пазите душевния комфорт на егоистите и не говорите за проблемите си, никога няма да стигнете до този един и да намерите помощ.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Има много злобни и завистливи хора, и аз блокирвам, не мога да реагирам на злобата

1

Ха ха

преди 3 месеца

Значи, ако някой злобар непрекъснато клюкарства по адрес на различни хора, опитвайки се да ги очерни като същевременно трепери отзлоба, той в крайна сметка ще навреди най-много на самия себе си.