11

Im-дртiйУАЙТBOY!

преди 3 месеца

Има и още един 11-ти начин: фърляш с лека ръка 90 бонки на некоя хитроумна гледачка, ясновидка или гадателка да развали некви лоши тъмни магии и ... Съвестта ти е от чиста, по-чиста и... си спасен, едва ли не!

10

Анонимен

преди 3 месеца

Мислете за тези, които обичате!

9

Трифон

преди 3 месеца

11 начин отивате на лозето с непознат да бачкате. Обявата е за дами М size, ако сте над 60 може L. Нищо не зарежда с емоций гака, аз живея само на лозето.

8

И 11,

преди 3 месеца

като избягвате да четете по-долу написаните негативни коментари,абсолютни глупости,простотии и тъпотии,по-теми и проблеми за политика,русофили или русофоби,тикви или кратуни и други такива,написани от невзрачни и никому не нужни хора!!!Такива са най-"добри или полезни",единствено и само на себе си,да си отглеждат собствената злоба,завист и омраза,тяхната духовна храна и жажда за тъмна светлина!!!

7

!!!!!

преди 3 месеца

Живейте отделно от тъщата и свекървата!!!!!!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Има енергийни вампири, които те изпиват с поглед. От такива далеч

5

Малкото Слънце

преди 3 месеца

Това с тамяна е вярно! Тези, които сте му от стадото, ходете на Черква и си казвайте молитвата "Отче наш" всеки ден, .......Той има грижата...времената са такива.......

4

Анонимен

преди 3 месеца

Народа проклина управляващите с пълна сила, тази негативна енергия с нищо не се чисти и влачи последствия до девето коляно, както се казва всеки ще си плати. Нечестните пари са най-силната отрова.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Английска сол в два литра вода. Прочиства всекакви шлаки,

2

Баба едно време

преди 3 месеца

на село казваше така- от никой нема да взимаш нищо, оти има ора правят магии и не знаеш тоя човек с каква цел ти подарява тва нещо. Пред теб ти се радва, а зад гърба ти копае гроба.

1

Забравихте да кажете

преди 3 месеца

Избягвайте русофили!