295

Филип

преди 3 месеца

Типично в стила на ПП-ДБ, на тях все някой друг им е виновен.

294

Петър

преди 3 месеца

Декларации, мекларации, уж работят политиците, а пък влизането все се отлага

293

Милен

преди 3 месеца

Обеща ли са на някого да ни набутат еврото и сега ще дог=карат от 9 кладенеца вода...

292

Ася

преди 3 месеца

Тоя каква дола подл.ога ееее

291

Марек

преди 3 месеца

Всичко против сглобката е незаконно, хахахах

290

Галина

преди 3 месеца

На вас все нещо ви е незаконно и не както трябва. На крива ракета космосът й пречи.

289

Анонимен

преди 3 месеца

Всички се надяват че ЕС и Нато ни пазят но дали е така времето ще покаже.

288

ДЕУНИЗИТЕЛ

преди 3 месеца

КЪТ СИ НЕГРАМОТЕН, СИ НЕГРАМОТЕН,А "УНИЖАВАМ русофили" Е НЕ САМО НЕГРАМОТЕН, НО И ТЪЪЪЪП - BGL ОБИКНОВЕНО ОЗНАЧАВАН ОТ АНГЛОЕЗИЧНИТЕ BGOld ОТРАЗЯВА BGL ПРЕДИ ДЕНОМИНАЦИЯТА,А BGN - СЛЕД ДЕНОМИНАЦИЯТА СЪС СЪОТНОШЕНИЕ 1000BGL=1BGN. АКО БЯХТЕ КАДЪРНИ И ОБРАЗОВАНИ ЩЯХТЕ ДА НАПРАВИТЕ ИНТЕРНЕТ ПРЕДИ ЯНКИТЕ И ДА СИ КРЪЩАВАТЕ ВАЛУТИТЕ КАКТО ЩЕТЕ,ТА ДА СРИЧАТ ДРУГИТЕ НА БЪЛГАРСКИ!!!...

287

ДЕУНИЗИТЕЛ

преди 3 месеца

КЪТ СИ НЕГРАМОТЕН, СИ НЕГРАМОТЕН,А "УНИЖАВАМ русофили" Е НЕ САМО НЕГРАМОТЕН, НО И *** - BGL ОБИКНОВЕНО ОЗНАЧАВАН ОТ АНГЛОЕЗИЧНИТЕ BGOld ОТРАЗЯВА BGL ПРЕДИ ДЕНОМИНАЦИЯТА,А BGN - СЛЕД ДЕНОМИНАЦИЯТА СЪС СЪОТНОШЕНИЕ 1000BGL=1BGN. АКО БЯХТЕ КАДЪРНИ И ОБРАЗОВАНИ ЩЯХТЕ ДА НАПРАВИТЕ ИНТЕРНЕТ ПРЕДИ ЯНКИТЕ И ДА СИ КРЪЩАВАТЕ ВАЛУТИТЕ КАКТО ЩЕТЕ,ТА ДА СРИЧАТ ДРУГИТЕ НА БЪЛГАРСКИ!!!...

286

Анонимен

преди 3 месеца

УЗУРПАТОРИТЕ НА ВЛАСТТА ПП-ДБ СА НЕЗАКОННИ И ПО ЗАКОНА ЗА БОРБА С БАНДИТИЗМА ЩЕ БЪДЕ ВИСША ЧЕСТ ЗА ВСЕКИ ДА ГИ ЕВТАНАЗИРА ДЕТ ГИ ВИДИ!!!

285

Анонимен

преди 3 месеца

Кажи ми кажи бедний народе кой те в таз робска люлка люлее ?

284

Анонимен

преди 3 месеца

Великобритания Норвегия Швейцария Турция Русия и Украйна не са в Еврозоната и не са приели еврото но това не им пречи да са развити страни.

283

Анонимен

преди 3 месеца

Валутния борд стабилизира лева и с този валутен борд ние сме в много добра позиция. Обаче това е пречка и за нашите и за чуждите мутри защото им пречи да крадат въпреки че пак нсмират начин през фондове и през общини. Запада ни мрази заради това че валутния борд ни стабилизира. Валутния борд леко задържа растежа но въпреки това е най доброто нещо което сме имали. Лева е една от най старите валути в Европа и това също дразни Запада. Не трябва да се отказваме от лева при никакви обстоятелства.

282

Анонимен

преди 3 месеца

Швеция Дания Чехия Полша Унгария и Румъния защо не са в еврото и в Еврозоната. Защо някой натиска нас. Ние обикновенните хора не искаме.

281

Анонимен

преди 3 месеца

Има страни от ЕС,които членуват и не искат да приемат еврото! Примера е Полша! Може би някога,когато за нашата икономика е изгодно! Това казват! В ЕС никой няма да ни се разсърди за това че не приемаме еврото още десет години например! У нас бързат тези които искат да си изперат миналото и парите!

280

Ямболски цървуль

преди 3 месеца

Мусолини ,Хитлер и Сталин са цветенца пред нашите "хубавци" !

279

Савова

преди 3 месеца

Всичко , което произлиза от устата и от медийте на сглопката е правилното и е закон .всяко друго мнение да се мачка ,да се заглушава и да не му се дана шанс .. да живее Нетоталитарния режим . режим на слуги и народни предатели ..

278

Анонимен

преди 3 месеца

Демокрацията е демоде вече . Демокрацията е само за пенсионери и червени бабички . Сега е нашето време . Ясно ?

277

Петър

преди 3 месеца

От ппдб,герб и ДПС,като ти кажат добър ден,погледни дали не е изгряла луната

276

Анонимен

преди 3 месеца

Това май стана държавен преврат . Затова няма референдуми и има само една партиосглобка законна. Всички други са нелегални.