9

Анонимен

преди 4 месеца

До номер 9! Не знаех, че тези хеликоптери са за обслуга на Баджанаците на Министри и Одупетати!

8

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 8. Той хелипотера не е за секи...Важното е да има за минисери, одупетати и примерно ако се наложи при някоя тежка катастрофа.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Добре де, ако се разболее някой на село в балкана, как ще звънна на хеликоптер да ме вземе? Има ли начин? Кой е и номера на хеликоптерния телефон? Примерно се намирам между животните в обора и нещо ме заболи! Ако знам номера на телефона, ще звънна,че съм в обора. Хеликоптера може ли да ме разпознае, като съм между животните? Въобще обяснете на животновъдите, как стои тази хеликоптерна медицина? Или след като ме разпознае всред животните, с каква летяща инжекция ще ме прасне, за да ме излекува?

6

Анонимен

преди 4 месеца

Хеликоптерите не виждат през очите на болния, който пренасят, през през нощтта в отвъдното и затова не могат да летят!

5

по времето

преди 4 месеца

на соца на покрива на доларовата болница имаше площадка за хеликоптери, а сега за 35 години направиха в двора на Окръжна болница

4

От сериозна източник

преди 4 месеца

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16546620/

3

Понеже

преди 4 месеца

Ще пътува само при благоприятни условия, та същия тоя Гвоздейков определи едната площадка да е в Сливен, където има силни ветрове поне половин годна. Смятайте.

2

Анонимен

преди 4 месеца

До През 2024. Те румънците си произвеждат хеликоптери. И автомобили си произвеждат. На тях комунизъмъ не им е пречил. И на чехите и на словаците и на хърватите и на поляците и на унгарците... Само на нас пречи.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Добре е уточнил Добрев, че "хеликоптера няма да изпълнява полети единствено при ясно и слънчево време". Ще чака вятър облаци и дъжд. Хубавото време му пречи.