9

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 3 месеца

"Сетила се Мара да се побара", та и ние така след 33г. разруха и смрад. Бяхме в първата петица държави в света, считани за страна, със силно развивита наука за Космоса,с изследвания и признат световен принос, с космонавти, но СДС-Шайката изкорми държавата, окраде къде що можа.Унищожи и науката в тази област.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Браво ,,,може някой от политик да полети до Марс

7

мак

преди 3 месеца

Пълно щастие. Дано същата държава да инвестира да речем в детска болница, или за хора с увреждания, или в опазване на границата, в здраве, такива дребни неща.

6

Банкеръ

преди 3 месеца

Инвестиция е,когато вложените пари ще се върнат с печалба.Досега вселената да връща пари не се е случвало.Интересно колко пари е изкарала станцията в Рожен до момента.Според мен си е на чиста загуба и преоткрива топлата вода всеки ден.

5

гастроном

преди 3 месеца

Да помогнем на бракята макединци да се докажува,ке лУната е земля македонска.

4

Анонимен

преди 3 месеца

3 милиона бойко вземаше от километър магистрала

3

БАЦЕ

преди 3 месеца

3 МИЛИОНА? ПА МНОГО БЕЕЕЕ ХАХАХА

2

Емигрант

преди 3 месеца

А избрахте ли си македонски космонавт ?

1

Риторично :

преди 3 месеца

А колко милиона ще инвестира в запазването на българските села,за решаване на демографските проблеми,за истинска борба с корупцията в парламента и МС,в качествено образование,в подкрепа на икономиката,в селското стопанство,енергетиката,в армия,в защита на населението от мигранти,олигарси,брюкСелски чиновници,политически лобисти и продажници?