70

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен65. Адът, за който пишете, е твърде вероятно състояние на съзнанието. Обратното, вероятно е възможно да се достигне раят чрез промяна в състоянието на съзнанието. Вижте Свещеното писание и не збравяйте, че по Българските земи са живели Божии Светии като Св. Йоан Рилски. "Ето, една тайна ви казвам: Не всички ще починем, но всички ще се изменим в една минута, в миг на око, при последната тръба; защото тя ще затръби, и мъртвите ще възкръснат нетленни, и ние ще се изменим.

69

До Анонимен 54

преди 3 месеца

Имаше го и преди 40, и преди повече години. Само дето тогава нямаше хиуларонови и ботоксови подобрения на външния вид. Но и аборти се правеха, и цигари се "пафкаха", но не пред входа на училището, а зад него. И наркотици имаше, макар и не толкова разпространени, както е днес. Ако попиташ баба си какво е слушала от нейната майка, ще научиш, че и в Царство България ученички са правили аборти и се е случвало какво ли не. Включително и приключения на най-красивите абитуриентки с компанията на княза.

68

Анонимен

преди 3 месеца

Тарторките са обявили, че събират общи пари за цигари. Битото не е дало. Те са купили и без него. После заявяват, че като са поели неговия дял в покупката, един вид са му дали на заем. Вземат му насила уж дължимото и го бият и заплашват да не ги издаде. То явно вече е казало едно друго извън тоя кръг.Поразпитайте децата си. Това са тъй наречените заеми.

67

Що е то заем

преди 3 месеца

Тия ученички събират пари помежду си за абсолютно излишни и даже вредни и забранени неща. Излишните могат да бъдат надути устни, забранените - дрога. Когато някое не може да даде, друго дава вместо него. После обявяват, че са му заели" и трябва да им върне. Останалото го знаете. Това е схемата.

66

Анонимен

преди 3 месеца

Кви заеми за айфони ли :)))

65

опетков

преди 3 месеца

До Учител Интересно кой го прави на децата ви. Защо не успявате да ги възпитате в къщите си? Все някой друг ви е виновен.

64

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен65 Никой не те задържа на "тази прокълната" територия. Още по-добре ще е да я напуснеш веднага и да не се връщаш.

63

Пророка Мохамед

преди 3 месеца

Само приемането на исляма може да излекува българките. Там няма хазарт, кредити и ковренски номера. Набляга се на здравословния начин на живот.

62

Анонимен

преди 3 месеца

В романтичните времена беше "Търсете жената", сега неизменно е "Търсете парите". Подозирам, че и убийците на Пейо са искали да запушат устата му за някакви техни схеми - за децата явно не им е пукало, както обясни съседът им в Бургас.

61

Анонимен

преди 3 месеца

Нито един нормален човек не иска да живее на тази прокълната територия.

60

rambaldievskievich

преди 3 месеца

Коментарът ми (сегашен номер 56) е в отговор на коментар - сегашен номер 46. Моля, не сменяйте номерата. Благодаря.

59

Анонимен

преди 3 месеца

Години наред ги гледаме психолозите в училищата, не вършат работа. Връщайте ТВУ-тата.

58

Анонимен

преди 3 месеца

Битата не са е оплакала у Мевере :)))

57

до Седни, чаргаря

преди 3 месеца

Седни пак спамиш тука, по добре кажи що наряза паметника с флекс? Верно, модерно е така, ама що? Някакви хапчета изписахалити или нещеш да ходиш на псих?

56

Анонимен

преди 3 месеца

най-долните училища във Варна,пушат отпред на входа всяко междучасие като на манифестация.отпред на тротоара на булеварда,демонстрация за безнаказаност за пушачите правят.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Проблема е, че все още има хора, които наистина влагат усилия в това да възпитат децата си и като ги пратиш в една такава среда на чалгарчета, малолетни про*титутки, изкуствени мигли, коси и момичета, които майките им ги водят да ги инжектират с филъри от 15 годишни, се чувстваш брутално прецакан. Не е работа на училищата да възпитават, манталитета и безотговорността на родителите са проблема.

54

Учител

преди 3 месеца

Едно време такива "изтървани" побойнички ги пращаха в ТВУ - трудово-възпитателни училища. Сега им пращат психолози за "подкрепа". "Усвояват се" средства по програми и проекти за "превенция и психологична подкрепа" на ученици и учители. То са мобилни групи, мобиларки, руо-та и прочие. Изтървахме децата - факт! Изтрепват се редовно и безнаказано. Наркотиците са за "здрасти"! Спрете с лицемерието! Грях ви на душата, какво правите с децата ни!

53

Анонимен

преди 3 месеца

Малко намирисва историята.Нали тече рзследване, преди да приключи няма как да се знае.Ако биячките са по-отракани, може и да са го измислили за оправдание.Ако действително е дължала пари това едва ли е най-правилния начин за връщането.И като са я набили, какъв е резултата накрая?Върнала ли им е парите, и защо във видеото никъде не се споменава нещо такова?Има си органи, но ако аз съм родител на момичето ще уредя другите от клипа да бъдат пребити.Проблемът е, че не съм добър бияч и ще има жертви.

52

rambaldievskievich

преди 3 месеца

Така, де, 48. Нали се е казвал сталин. Обстрелван от руснаците през войните и пак с тях. 'баси!...

51

Ж

преди 3 месеца

Явно дрога. Цялата групичка биячи барабар с битата.