77

Анонимен

преди 3 месеца

До Цинизъм по френски Айде заедно с френските войски да се изтеглят и руските войски от Африка става ли? Що не си завреш лицемерната руска демагогика в сфинктерчето.

76

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Руската логика - още няма разследване за падналия самальот, обаче са виновни украинците. А самолета на Пригожин - бил се разбил заради нещастен случай след игра с граната на борда. И руснаците не си вярват на думите вече.

75

В крайна

преди 3 месеца

Сметка се разбира че украинците не отричат, че са свалили самолета с военнопленниците .

74

Анонимен

преди 3 месеца

Първо списъкът на Симонян беше фалшив, после самолетът превозвал ракети, после нямало пленници, после нямало обмен, после имало ракети с пленниците... Xoxлите съвсем се оплетоха, но днес, с половин уста казаха, че все пак имало договорен обмен и списъкът на Симонян бил истински. Е, как да им вярваш на xoxлите?

73

Анонимен

преди 3 месеца

Всички виждат,че в рашката няма журналистика,няма опозиция, няма свобода. Затова е най-удобно от европейска страна да разсъждаваш,колко е хубаво там. И украинците не искат. Нито руснаците и руския мир,нито техния диктатор.

72

Цинизъм по френски

преди 3 месеца

Нека първо Франция да изтегли воиските си от бившите си настоящи колонии в Африка

71

Анонимен

преди 3 месеца

Съгласно изтекли данни на китайското разузнаване, ИЛ76 е пренасял ЯДРЕНО оръжие за бомбардировка на Молдова.

70

Анонимен

преди 3 месеца

Кой насъса украинци и реснаци да се избиват.

69

Анонимен

преди 3 месеца

ЦЕЛИЯ СВЯТ ВИДЯ КАК УКРОФАШИСТИТЕ УБИВАТ КЛЕТИТЕ УКРАИНЦИ, ВРЕМЕ Е ЗА НОВ МАИДАН БЕЗ АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ

68

Един

преди 3 месеца

Две години изминаха от тридневната операция за Киев ! Толкова си може сибирската cMpaд

67

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен "Едно време и Хрушчов е блъскал с обувката по масата" Украинецът Хрусчов???

66

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 61"Абе вие от 2 години все това приказвате:ще бъде премахната бандеровската зплаха." КГБ гони бандеровците до средата на 50-те по горите в западна Украйна. После съветската диктатура принуди хората в западна и източна Украйна да живеят мирно заедно. След 91-ва с подкрепа от Запада бандеровската идея беше възродена с промиване на мозъци. Остане ли жив бандеровец, ще има безкраен ужас и смърт. Затова и преговори до пълната ликвидация на бандеровците Няма да има.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Едно време и Хрушчов е блъскал с обувката по масата, че да станат лъжите му по-правдоподобни. Руснаците са такива. Лъжат, мажат, а най-лошото е, че сами си вярват. Нали и аз знам какво беше, когато бяхме "братя". Навсякъде лъжи.. петилетката за 4 години.. те лъжат, че ни плащат, ние лъжем, че работим..

64

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Руснаците са най-големите лицемери и демагози.

63

Боби

преди 3 месеца

До Фитьо Нещо не си си написал домашното. Самолета е кацал на постоянно затвореното заради конфликта гражданско летище. Ракетата е ударила самолета в Корема - ако е имало каквито и да са боеприпаси на борда са щели да детонират и от самолета нищо нямаше да остане.

62

Боби

преди 3 месеца

До Анонимен 61 Браво че го спомена. Войната във Виетнам след като същите САЩ прекратиха помоща си за Южняците след колко време свърши конфликта? Само да споменем че Украйна официално обяви дефлот 01.10.2022г. До сега САЩ и запада финансираха режима на ЗЕЛЕнски. А от тук насетне?

61

Фитьо

преди 3 месеца

Не е прав руският представител,че има преднамереност.Нищо преднамерено няма,има алкохолизъм.Няма как да свалиш транспортен самолет,който предстои да навлезе в твоето въздушно пространство,ако не си пиян като кютек Нито пък ще ти вози ракети,с които ти да стреляш по доставчика.Американският какво друго да каже,но по този начин ще каже същото и за стрелба по мирни граждани с техните касетъчни бомби.Не всичко е позволено,дори стрелбата от жилищни райони не е,защото ще ти отвърнат и после ох.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Абе вие от 2 години все това приказвате:ще бъде премахната бандеровската зплаха.Вие история не сте ли учили.Не може да се спечели война срещу цял народ.Вече е всенародна войната в Украйна.Както във Виетнам.Рано или късно огневата ви мощ и превъзходството във въръжение няма да имат стойност.Изгубили сте още в началото , но не сте го разбрали и упорствате.Това не е вашата отечествена война, сега вие сте агресори и няма да победите.

59

Паню Баирски

преди 3 месеца

Жалки руски въшкарници!

58

Анонимен

преди 3 месеца

Самолета идва от Иран каца в Белгород и тръгва към Яблоново където пада .Руските лъжи край нямат