25

Иван

преди 3 месеца

А таз "дипломатката" и дъщерята-убийца кога?

24

Анонимен

преди 3 месеца

Американска солидарност )

23

Анонимен

преди 3 месеца

а у нас кога???????

22

Анонимен

преди 3 месеца

Да го бяха изгорили на клада, само трябва да се убедят хората че е хуманно и ще иде в рая. и готово. Такова ниско ниво.... нямам думи.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Просто не разбирате новата хуманност.

20

Анонимен

преди 3 месеца

За да не се мъчи можеше като в Терминатор 2 да го замразят с течен азот и после с ритник в главата да се натроши на парчета

19

До 18

преди 3 месеца

Пак добре, че не си конкретизирал: "Американците избиха индианците", за да не ти се смеем.

18

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Демократи Сър!

17

Samo minavam

преди 3 месеца

Тия, избиха индианците на цял континент. Не се учудвам на нищо

16

за назидание ,

преди 3 месеца

животни се убиват с шило и чук, сатър, ловците с пушка, рибата се оставя на сухо, петела се коли , ами други екзекуции няма . бърза смърт в лявото задочие или тила, артерия основна - 2 секунди загуба на съзнание и 10 секунди до смърт . Анатомистите знаят . Много страни по военно му обесват или разстрелват смъртника . древните методи не ги ползват - разчекване с коне, скок от калиакра, изяждане от зверове или насекоми , отрови .

15

д-р Ох Боли

преди 3 месеца

Руските слуги ги чака азота!

14

Бай Дрън

преди 3 месеца

И ни един коментар за евроатлантическите ценности :)

13

Анонимен

преди 3 месеца

товаришч путин го очаква същата присъда.

12

Случаен минувач

преди 3 месеца

Това е особено мъчително и садистично убийство. Не ти достига въздух, дишаш дълбоко и колкото повече дишаш, толкова повече не и достига... Започваш да се гърчиш и да крещиш. И все по-силно се гърчиш. А палачите си се кефят и даже може и да се хилят. Това си е като убийство в газова камера в Бухенвалд. Много по-хуманно беше да го обесят, например. Дори гилотинирането е по-хуманно! Категоричен съм, че такъв начин на убийство трябва да се забрани. Дори за Андреас Брайвик не бих го приложил.

11

Сандо

преди 3 месеца

Искам и в България да има смъртно наказание, особенно за корупция в големи размери и злоупотреба с власт!

10

Анонимен

преди 3 месеца

Никакво значение дали едно убийство е криминално или е извършено от държавата. Все е убийство и нищо не го оправдава. А извършителят се нарича убиец. Този, който изпълнява тези присъди е масов убиец. Присъстващите също. После се прибират при семействата си. Тези са по грозни от криминалните убийци.. Извършват спокойно и хладнокръвно уж "легално" убийство, но тях Бог ги съди.

9

Конфуций

преди 3 месеца

Очакването на смъртта е по-лошо от самата смърт, тоз е умрял от страх поне 2 пъти преди да бъде екзекутиран. Като им знам правосъдната система на краварите и какви грешки се допускат там, до екзекуция трябва да се стига само след пълни самопризнания правени с ясно съзнание.

8

Ненимон

преди 3 месеца

До Анонимен: ам да ти обясня - вените му са тънки и не са успяли да го боцнат. Сега разбра ли?

7

Анонимен

преди 3 месеца

Не разбирам, при тази супер напреднала анестезиология, къде те боцнат с иглата или ти сложат маската и се събуждаш по часовник, кеф ти след час,кеф ти след ден. Изкуствени коми и т.н., какъв е проблема да го преспат хубаво, пък после ако искат да му вадят орган по орган. Варвари. Не казвам, че този убиец не си е заслужил съдбата, но при първия неуспешен опит да бъде екзекутиран е трябвало наказанието му да се промени на доживотен затвор. Каква е тая екзекуция 30 години по-късно?

6

27 минути е дълго

преди 3 месеца

време . сънуваме 3-4 секунди . светлинен тунел . свети петър с портите . 4 литра дробове кислород . 4 литра азот . мозична смърт , след телесна и кома . евтино - газ камера , душегубка , сега са доволни . ами мушкал и блъскал пасторейшата . харчил хилядата долара . дълго поживял . сигурно и други нападения е правил . Лучиано беше боса и на алабама . тоя му е бил войник за силови удъри .