32

Атмаджа

преди 3 месеца

И тези вървят закономерно към гибел.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Ако наркотиците си бяха легални, нямаше да има толкова силна организирана престъпност. Техните огромни финансови приходи се дължат точно на факта, че наркотиците са незаконни. Попитайте някой наркотрафикант дали иска да се легализират наркотиците? разбира се, че няма да иска. Наркоманите винаги си намират от къде да си купят при все, че е незаконно.

30

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Че Хохландия и така си е наркодържава,най големия хъб за разпостранение на наркотици в цяла Европа!Не е тайна за никого че са некадърници и не искат да решават проблема чтото са яко корумпета!

29

@59

преди 3 месеца

И какво общо има това с темата ? Съгласен съм , иИзточна Германия още не може да се съвземе от комунизма , само че защо го вадиш това , какво общо има с това за което говоря ??? Цялотл общество сте се побъркали с Русия/Антирусия , повтаряте едни и същи глупости от сутрин до вечер като приграмирани !

28

до 58

преди 3 месеца

И тия и ония са по- добре от нас. Особено ония, когато бяха разделени на западна и източна държава, западната е била най- хубавото място за живот.

27

:D

преди 3 месеца

На мене ми харесва , че точно тия провали , затънали в продтитуция , дрога , разврат и корупция , привличащи всякаква световна *** с гореспоменатите "атракции" ни пречат за Шенген, точно тия и ония дето дадоха на света Хитлер !

26

Да допълня...

преди 3 месеца

И изнасилването да не се наказва.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Аз като се напия и гърмя я с калаша,я с пистолета и може ли да не се наказва и това,че много ме притесняват от полицията...

24

Накратко :

преди 3 месеца

Кити Божанков и про100 Киро харесват това! Депутат Петров - двойно повече!

23

до 52

преди 3 месеца

островна град държава, разположена на 63 острова.

22

Народен Представител

преди 3 месеца

Легализация на Марихуаната!До кога ще търпим Народе?!!!!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Да иде да го каже това в Сингапур, най-уредената и чиста държава в света! Там а те хванат на летището дори с канабис, бесилката ти е сто процента в кърпа вързана. Няма замяна със затвор, дори и с доживотен. Бесели са дори богати холандци, американци, включително и такива с дипломатически имунитет! Абсолютно всичко, дори и дипломатическата поща, се проверява с най-съвременни рентгени....

20

Анонимен

преди 3 месеца

На когото му е необходимо да ползва наркотици явно си има проблеми с него си. Не мога да го мисля.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Пиянка, знам те имаш опит от Перу, там беше наркотрафикант. Дори не знаеш от колко време те следя и чакам удобен момент да те нae6a яко.

18

пияница мистик

преди 3 месеца

Както винаги повечето коментари тук са писани от пълни тъпyнгеpи, най-вероятно пенсионери. Вместо да си шмъpkам легално кокa в някой кофишоп, която е минала през контрол и проба за чистота, ще се налага да купувам от съмнителни мутри, вероятно "Hells Angels" някакви бъркочи с фентанил, стъклена вата, аналгин и прочее гадни разредители, които са опасни за живота

17

Анонимен

преди 3 месеца

Кофи Бабоне продава кока у кофишоп :)))

16

Анонимен

преди 3 месеца

Права е. Това са адски много средства, изразходвани по погрешен начин. Няма никакъв смисъл 80% от полицията да се занимава с потребители, някак си тъпо е. Ако се разреши употребата, потреблението рязко ще спадне.

15

Христо Христов

преди 3 месеца

Таз е по-некадърна и нагла и от Киро.

14

Не се друсам

преди 3 месеца

Наркотиците са забранени, но познавам много хора, които пушат и се дрогирват, сякаш е легално. А за това се лежи в бай Ставри. Но аз не се друсам, защото не ми харесва, а не защото не е законно. Всичко съм пробвал, но не ми хареса.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Не трябва да се разрешават такива безумия. Както има алкохол по магазините това какво да не би да помага хората да не се тровят с него? Не помага, а просто алкохола е лесно достъпен и човек лесно може да се претрепе ако е депресия например и пие само алкохол без да яде. С наркотиците е по-зле. Има наркотици които са много опасни и те няма как да ги разрешат никога следователно винаги ще има контрабанда ако я пропускат.