7

vale_karo

преди 3 месеца

Драги журналисти! По лесно и по прегледно щеше да бъде ако бяхте написали към кои страни от Европейският съюз не са изпратени писма. Или за по-дълъг текст получавате повече пари?

6

Анонимен

преди 3 месеца

Да нямате в ЕС-ето проблеми с комуникациите, и ли пък с подчинението? Дълги списъци на държави, които също като БГ не са изпълнили нещо си. Накрая да не останане наказана само България?

5

Боби

преди 3 месеца

И още искат шенгена. Даовайте още пари на ЕС.

4

Анонимен

преди 3 месеца

"...Правилата на ЕС за кредитополучателите и изкупвачите на кредити предвиждат възможност за търговия с необслужвани кредити през граница..."Това е най важното

3

Анонимен

преди 3 месеца

Според ЕС мигрантите са високласифицирани кадри )

2

Анонимен

преди 3 месеца

А не можем ли да и покажем трети пръст на ЕК

1

АБСОЛЮТНА ДАВНОСТ

преди 3 месеца

Просветете се от юни 2021 г-Текстът се отнася както за новите, така и за заварените дългове. Това значи, че след изтичането на срока от 10 години за длъжниците няма да има никакви правни последици от факта, че не са погасили задължението си, а кредиторите им ще загубят парите си завинаги.Разпоредбата на текста се отнася за дългове както към банки, фирми за кредити и комунални дружества, така и към всякакъв друг вид кредитори, включително и други физически лица, обясняват юристи.