67

Анонимен

преди 3 месеца

Разбрахте ли сега защо искат да ви затворят АЕЦ, Марици и всичко що е енергетиката, явно не случайно в момента некадърни но партийни мениджъри съсипват Язовири и каскади, ЕСО, НЕК Как така се назначават пенсионери на ръководни длъжности. Баш шефовете частници които на гърба на държавата си въртят парите, но правят драстични промени които затрудняват или тотално объркват работата. Централизират всичко, което води до суматоха и хаос, а Европа говори за децентрализация, но тук не. Партията се окопа

66

Shark

преди 3 месеца

Те европейските фермери ще ви покажат кон боб яде ли. Само на зелена енергия и зелени сделки ще станете. Те не са като нашите, подхврълиха им няйкой лев и мялко обещания и се скриха. Тепърва нещата ще се преобърнат и да видите тогава как и перки и зелени сделки стават на пух и прах. Защото гладните хора са много, много опасни.

65

Лъки

преди 3 месеца

Печалбите от зелената електроенергия в Източна Европа са абсурдни,но в България са абсолютни!Това което, виждате в политиката, много скоро ще усетите и почувствате в икономиката! С бедна фантазия сте какво следва!

64

Srdar

преди 3 месеца

Predi v komunizma nimashe zelena energia nimashe nisto a sega se cudiat kak da skubit horata.I behe nai evtino toka ivodata kak e bilo prez Komunizma evtino Toka i Vodata .Sega vsicki grabit i nima sad na tiah.Prosto nikoi den ste ima voina nima idzarjat horata.

63

Чекмеджан ефенди

преди 3 месеца

До Като си погледнаНе е проблема пренос достъп, защото ако искаш да ги няма палиш колата отиваш до АЕЦ-а пълниш един багажник ток и го носиш във вас. Но айде не разбираш простено ти е. Проблем са търговците и ако не го разбираш значи си загубил времето в четене на статията. Жалко !

62

Димчо Дебелия

преди 3 месеца

Енергийният пазар е скубане на народа.

61

Ток и жица

преди 3 месеца

А Великият Щат Тексас вече иска да обявява независимост и собствена валута, обезпечена със злато. Дето има дим, скоро ще има и огън. Неизбежно е. След Тексас и други щати ще искат да се откачат от потъващия кораб на федералните ***.и.

60

Ток и жица

преди 3 месеца

Бай ви Дън не само ще прецака васалите си от ЕС по второ направление, след като ги набута в чужда война и им гръмна тръбите за евтин газ, но цели и прецакването на Великия Щат Тексас, които едновременно му спират притока на латиноси за незаконни гласоподаватели, немедлено транспортират успелите да влязат до либерастките дупки Ню-Йорк и Шитконго, но и продължават с изграждането на стена, въпреки решението на SCOTUS-а.

59

донос.бг

преди 3 месеца

Колеги,някой изчете ли тоя пасквил докрая?!? За миг помислих,че е творение на Кукунела ХристовЪ,обаче липсва дълбочината на изказа,драматизма и непринудениа патос,докато о6лизва нечии кафяви краварски междубузия...Слабо изпълнение,общо взето сглобени разкази и клюки от Женския пазар :)

58

Анонимен

преди 3 месеца

Това как се връзва с другата ви опорка, че зелената енергия била скъпа?

57

Хехе

преди 3 месеца

От моите слънчеви батерии надали изкарват и стотинка а аз включвам лампи, отопление, плазми, звукови системи :)))

56

Анонимен

преди 3 месеца

Има информация, че Байдън се готви да забрани износа на втечнен природен газ. След като е въразл Европа за внос на втечнен газ. И преиди това е взривил три тръби от Северен поток.Забраната неминуемо ще се отрази на пазара на газ в Европа и на цените на енергията.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Гacи лaмnитe!

54

Анонимен

преди 3 месеца

T.нap. зeлeнa cgeлka e rиraнтcka мaниnyлaция и измaмa c цeл rpaбeж нa чoвeчecтвoтo oт caмoзaбpaвилият ce зanageн "финaнcoвo-noритичeckи eлит"...

53

Като си погледна

преди 3 месеца

Фактурата за ел енергия цената на енергията е най мижавата компонента, а върху нея са накачулени доста по сочни суми за такси - пренос, превод, достъп и тн плюс ДДС та и акцизи.

52

Анонимен

преди 3 месеца

"Но на пазара на електроенергия в Европа лошото време е равно на пари."..........Стигнах до тук след което просто игнорирах всичко по-нататък. Безсмислено е да чета за евроневолите след като в продължение на години сме обяснявали в този сайт, че ще се стигне дотук. Просто този съюз се управлява перманентно от бавноразвиващи индивиди.

51

Че до сега

преди 3 месеца

Как беше????

50

Ток и жица

преди 3 месеца

Ей, феновете на сенилния педо Джо, я вижте какво пишат т.н. световни осведомителни агенции: https://reuters/business/energy/biden-pauses-approval-new-lng-export-projects-win-climate-activists-2024-01-26/ - дедо ви ще спира ЛНГ-то, щото цапа атмосферата. Ай чиститу на пичилившитьи, които ньи щьетьи на дьедо Путин метана. Ако стане, колко време давате на Шолц, Урсулата и останалите малкоумници?

49

tupu

преди 3 месеца

Tоя психопaт с коментарите за русофобите пак се появи. Абе момче, в петък вечер нормалните тинейджъри излизат с компании и приятели. Ти явно нямаш такива, понеже няма кой да те търпи такъв психoпaт и само висиш и пишеш тъпoтии. Засрами се.

48

Христо Христов

преди 3 месеца

ЕС е корумпирана кли'ка.