50

Ел Нино

преди 3 месеца

М-да то и на мен ми излезна пъпка на г*за заради климатичните промени

49

...

преди 3 месеца

Значи лошо няма! Само требе да се знае, че глобално затопляне е нямало няма и няма и да има! И още требе да се знае, че човека ама хич не е виновен за последното такова затопляне! Това кат се знае другото няма смисъл да се знае! :)

48

Анонимен

преди 3 месеца

Климатичните промени направили сушата,изсичането на горите пък причинило клим. промени.Демек изсекли дъждовната гора и почнали да се оплакват от сушата,която последвала,ми селяни прости,като унищожавате това дето прави дъжд,как ще си поливате нивите бе.След 50 г ще говорим за амазонската пустиня,а не за амазонската джунгла,близко е

47

Анонимен

преди 3 месеца

*промени па и климатични*.:))

46

баба мара

преди 3 месеца

защото сваления президент на бразилия изсече джунглата да освободи земя заземеделците това е резултата

45

Hhahhah добре

преди 3 месеца

Сега ще си пусна сценката на Грета Трунберг как вика че трябва да е на училище, не за друго, ми да се кринджна малко.

44

Анонимен

преди 3 месеца

"Глобалното затопляне направи 30 пъти по-вероятно засушаването, доведе до екстремно високи температури и допринесе за намаляване на валежите, показва анализ на "Уърлд уедър атрибюшън"!" Ама това, чен"партньорите" на САЩ изсякохс половинатя горя, за да си правяъ ранчотя, ала Алабама и Монтана ... Бе се брои, предполагам.

43

Анонимен

преди 3 месеца

e тия изсякоха половината джунгла, сега що няма вода в реките...

42

Анонимен

преди 3 месеца

Всички ядете червеи. От години от тях се правят фуражи за животните. Рибите като ядат червеи да не би да сте се отказали да ядете риба? Така че излишно е да повдигате въпроса с червеите, който освен за русофилска пропаГАДност за друго не става.

41

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 40, ооооо да :) И пак ще има оранжев код за горещо време :) А преди му казвахме лято :) Ама нищо де! Важно е дотациите да вървят!

40

Анонимен

преди 3 месеца

Русофилът се познава по манталитета тип "тънко ядем дебело серррем". Ние олио не консумираме, а само зехтин от 2 проверени от Путин гръцки фирми.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Глобалното затопляне ще се завърне у нас през юни. Сега е на почивка на Амазонка.

38

до 33

преди 3 месеца

Русофилът се познава по опорката как в ЕС е много евтино (защото симпатизантите русофили са неграмотни и не могат с 2 клика да видят цените във всеки супермаркет в ЕС), пък тука олиото 5лв. (нищо, че е наполовина). Само цената на плюскането и софрата му е в промитата от ракия русофилска глава.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Не е възможно това, Путин е виновен

36

Анонимен

преди 3 месеца

До до 31 А значи и ти си от хората които обичат да се изфукат като последна най-висша инстанция по народному се казва "дръж *** да не се поссера"

35

Анонимен

преди 3 месеца

До 33, няма какво да му се обесняваш на тоя. Виж му писанията и веднага ти става ясно, че няма капацитет да мисли :) Само руснаци са му в главата. Интересно е дали сега са с него в стаята! Вероятно да :)

34

до 31

преди 3 месеца

Милото се издаде, че е русофил... Добавям в списъка на човека русофил = купува по 20 стека олио от Кауфланд на прИмоция = купува 1000 ролки тоалетна хартия, има от пандемията 2020та още останали = купува бира в пластмасова бутилка на прИмоция. хахахахах. Забавни сте русофилите как просто с мисленето си крещите, че сте неграмотни.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Снимката казва достатъчно. Вековно дърво е убито най-брутално и стотици хиляди други вековни дървета са изсечени, изгорени и унищожени. Изпаренията от Гората и спорите на гъбите са което създава дъжда

32

до 31

преди 3 месеца

Олио не консумираме вкъщи. Само екстра върджин зехтин от 2 гръцки ферми. 5 литра около 40лв.. А олио за 5лв. няма. Фреш маркет, Калиакра първа преса 2.59лв./л..

31

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 31, в голяма грешка :) Но това са твои мисли явно описваш себе си :) Пак се излагаш!