71

капитол

преди 3 месеца

Как един пандизчия може да плати на "адвокати"? Те в САЩ не са евтини.

70

Консултация

преди 3 месеца

Питайте Хитлер за газовите камери.

69

Анонимен

преди 3 месеца

Начи в америка може да ги трепат, а унас не щете да има белене? Щото ва я страх, че ще сте част от състава нали? Хуманисти с хуманистите!!! Газ и точка!!!

68

Анонимен

преди 3 месеца

Азотът лекува русофилството безотказно. Хубава демократична практика, която трябва да се приложи и у нас.

67

Някой

преди 3 месеца

Аз мисля че трябва да бъде умъртвен, по същия начин по който той е убил човека , за да усети тръпката !!!

66

Анонимен

преди 3 месеца

"Хуманисти" и "демократи",иначе налагат в цял свят своите "ценности"!

65

Вуте

преди 3 месеца

Това е добре за изтрезняване , ... само че не трябва да анатемосват други държави , решили по подобен начин да решават проблема с непоправимите !

64

Богомил

преди 3 месеца

Глупости! Добре е известно. че задушаването при липса на кислород е безболезнено и не се осъзнава от хората попаднали в бедна на кислород среда. По това прилича на бялата смърт. При производството на газове чрез разделяне на въздуха са известни много случаи, когато хора влизат в помещение бедно на кислород, не осъзнават опасността, не изпитват болка и загиват от задушаване, от липса на кислород. Затова трябва да има газоанализатори, за предупреждение, че кислородът е под 19% във въздуха.

63

Анонимен

преди 3 месеца

В добрите стари времена, за тая отговорна работа си имаше палач с голем меч. Сега харчат пари за азоти, инжекции и тям подобни.Да не говорим, че иzверга го хранят и поят години наред преди да го усмъртят.А, едно време от съда при палача на площада, пред овацийте на тълпата хвъркваха главите на престъпниците.Нема обжалване, първа, втора, трета инстанция.Нещата се решаваха бързо и точно,така както трябва да бъдат.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците са по-хитри. Нападат друга държава и ги пращат там та другите да поемат разходите за боеприпасите които ше използват за смъртното наказание.

61

Анонимен

преди 3 месеца

Не бъркайте смъртното наказание с евтаназията.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Но защо с азот,въглероден окис убива безболезнено за 5 секунди,а въглероден двуокис за две три минути,май ги кефят експериментите

59

Баба.

преди 3 месеца

И аз съм за смъртно наказание. Реално тука не биха вкарали най заслужилите! А сащ е най извратена. УБИЙСТВА с атомни бомби, приятелки огън,убийства на индианци ,азот ,газови камери(видели от Германия),ток,и т.н.

58

Кабуум

преди 3 месеца

Най-хуманно е чрез експлозив закрепен за главата. 1 секунда всичко свършва. Проблема е че после няма да може да се погребе тялото и трябва да се чисти.

57

Ъээээ

преди 3 месеца

До пияница мистик. Май ти е време да спреш алкохола. Не само можеш да си видиш тялото, а и да пиеш едно голямо.

56

пияница мистик

преди 3 месеца

До Ба мааму === След като си такъв "експерт", би трябвало да знаеш, че при декапитация (обезглавяване), умът ти живее цели 3 минути, докато не са умрели всички мозъчни клетки поради спиране на кръвообращението и ако главата падне в подходящата посока можеш дори да си видиш собственото обезглавено тяло

55

Анонимен

преди 3 месеца

А тук убийствата с алкохолни наркотик кога ,айде на всички политици сте атлантици

54

Анонимен

преди 3 месеца

служителите са причинили на затворника тежка физическа болка и психологическо мъчение, включително посттравматично стресово разстройство"===Леле, каква грижа за човека! При това човекът, който трябва да бъде умъртвен. Да се чудиш просто.

53

наблюдател

преди 3 месеца

Тия садисти не се отказаха от смъртното накацание че чак и иновации въвеждат. Доживотния /ама наистина доживотен да не подлежи на освобождаване по никакви причини/строг тъмничен затвор е много по голямо наказание. Да изнгие в затвора да полудее да има видения и т.н ще му се иска да е умрял.

52

С въглероден

преди 3 месеца

диоксид не е ли по-хуманно? Постепенно пълнят стаята и най-подире човека заспива и не се събужда.