84

littlefish

преди 3 месеца

Диона доливай до максимума.

83

Това е нелепо...

преди 3 месеца

Денислава Сашова, ромка от Койнаре , Бивша хип-хоп звиздъ... раперка а сега попфолк певица дето се самоопределя с прякора Диона ... Дори пластичните и поерации, силикона и фотошоп филтри не могат да прикрият конската физиономия на тая биг Брадър наркуманка .... В огромно блато мръ сотия нагазих докато и преглеждам биографията .... Кой дава трибина и медийно време на такива пар цали ? Съвършенната тотал щета . Друсалка .

82

Анонимен

преди 3 месеца

Кой ли сиеизцапал гащите с жълто?

81

Чиста кат' сАлз

преди 3 месеца

Не знаех че козметични операции за да ти изправят селлската физиономия и татуировки могат да направят от някоя киффла - певица ... Не е шмъркала бело и не е пила алкохол . Вервам и . С тая честна физиономия, момата дори следи срока на годност на детските сокчета дето пие да не са с изтекъл срок на годност... Иначе стандартна "оправдателна" реакция. След издънката мълчание... дават се пари на когото трябва .. подменият се и се прикриват доказателствата... после хвалиш полицията ...и готооово.

80

Анонимен

преди 3 месеца

Тая ли си личи от километри че е пила Нурофен

79

До тТт 81

преди 3 месеца

За корасаните вероятно е защото в пълнежа има алкохол (вижте съставките на опаковката), но за пръв път чета, че може да даде толкова високи стойности на алкохол при проверка.

78

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да задължат МВР да издава резултата от теста в рамките на една работна седмица и ако не ти го издаде в кратък срок, съд и парично обещетение за всеки един ден закъснение. Само да поискат веднага може да направят договори с всички частни лаборатории и веднага да имат резултати. Според мен такова дълго чакане на резултати е нарушение на човешките ти права, за хората с фалшиви резултати.

77

преди карамански не

преди 3 месеца

падаше под грам кока на ден . гребец, женкар , та ако го питат да духне или тест , нагло поглеждаше - моето момче искаш ли да изчезнеш и никой да не те види повече . полицай , неполицай свива опашката и се извинява и мазни . та навремето карамански избиха 7-8 борчета , пречеха им а при нощни срещи по бизнес незнаеш кой къв е .

76

тТт

преди 3 месеца

Вие повечето се е*авате по-долу, ама знаете ли, че от 2 кроасана с шоколад малко след хапване ви отчита над 0.5 промила алкохол? Не знам каква е причината, но лично приятел-полицай ми го каза, че са го тествали това и че е вярно на 100%. Другото е за обезолязащите лекарства внос от Турция - понеже са с по-голяма концентрация, при тест ти се отчитат като наркотични субстанции. После доказваш само с кръвна картина, която излиза след година... Демек 1 година без книжка.

75

една докторица

преди 3 месеца

обясни че е нормално в лекарствата съдържащи неща за главоболие, обезболяващи, да излизат положителни резултати за амфетамини . купуваш 5-6 друг чека и пробваш . така ще е сигурно . максгрип смъква температура , за главобол . Като му е зле на някой го спират за проверка и в ареста . хахаха без ядене, чай, кафе, топла вода , цигари . Не е здравословен ареста на 6 . Неандерталски постмодернизъм .

74

rambaldievskievich

преди 3 месеца

Утре и аз ще погълна необходимата доза колдрекс и онова другото (к'во беше там...) и отивам да ме тестват. Да видим какво ще излезе. Аман от шмандрахулски п,и,н,и,з,и, 'баси!... Надрусала се е та две не види, ама - колдрекс било. То, и оня с 5-те и кусур промила къркане + наркотици не бил вземал нищо.

73

Анонимен

преди 3 месеца

МОЖЕ,МОЖЕ АМА ПО СИГУРНО Е ДА КАЖЕ,ЧЕ Е ПИЛА ОТ ЧУЧУРА МИ...

72

хм

преди 3 месеца

Ивелин Попов след онази изтървана дузпа нали се хвалише, че е изпил бутилка уиски с 3 аулина. Ако го бяха тествали кво ли щеше да покаже теста? Може би, че е бременен!

71

Анонимен

преди 3 месеца

Аз съм чул, че мъжко семе реагирало на кокаин... Ами така говорят!

70

Анонимен

преди 3 месеца

Едно уточнение колдрекса с лимон ли е бил?

69

До Ива

преди 3 месеца

С такъв тест изкараха 70 годишният ми съсед наркоман. После разбира се се оказа се ,че това е пълна глупост ама кой ще ти върне времето и парите. Само не случиха на човек, понеже дъщеря му е сътрудник в кантора. Сега през ден разни мишоци му звънят да му се молят да не ги съди. Смешна и жалка прокуратура.Още по-жалка полиция.

68

аа

преди 3 месеца

диона миона, даже не е и високоплатена, по скоро е под средна цена за ползване

67

До Анонимен 71

преди 3 месеца

Жена ти - и тя ли?

66

До Ива

преди 3 месеца

Абе я се ходи се гръмни. Куките като искаха да ги тестват със същите тестове ореваха света. За простолюдието обаче може....Пушил си трева преди седмица-взимат ти колата. Блъснал си някого обаче понеже теста ти е отрицателен те пускат. Абе държавата на нелепиците.

65

Ива

преди 3 месеца

При наркоманите и алкохолиците характерното оправдание е отрицане, че те не са наркомани и алкохолици... Работила съм в център по зависимости. Виновно е хапчето нурофен, но е и тя и дрогата. Пускайте ги за 5000 лв .Взимане на книжки....