375

Някой

преди 3 месеца

Вижте българската комунистическа партия и българските комунисти дойдоха на власт благодарение на съветската армия, ако съветската армия не ни беше обявила война и ние не не беше окупирала тези ди,ва,ци никога нямаше да вземат властта , и България сега нямаше да е бедна изостанала държава а щеше да е модерна европейска държава. Вижте в която и държава е стъпила съветската армия до какво положение го е докарвала тази държава , най-ярък пример за това са източна и Западна Германия !!

374

СМЕШКИ

преди 3 месеца

Полярни мнения ИМА ВИНАГИ....КВИ СА ТИЯ ПУБЛИКАЦИ

373

Анонимен

преди 3 месеца

425, пий си лекарствата, демократичния съветски съюз, хахаха. Освободени сме от демократичното ни правителство и образованите хора, които са избити, за да може да се контролира раята. Още носим срама по челото, синила от бича, следи от теглото...

372

1945

преди 3 месеца

Най големите проблеми за България идват заедно с окупационната червена армия,:3 фалита до 1989та под мудрото ръководство на бекапе и мутренско феодална реалност след водена от пребоядисани шумкари бека.пари!!

371

...

преди 3 месеца

До Божил. ..За България войната е обявена от Съветския съюз, и когато са нахлули, не са ни освобождавали,защото тук не е имало нито един германски войник! Този паметник е символ на окупацията ,от която не можем да се измъкнем и до днес ! Нашият държавен архив още го имат за ..."трофей"!

370

Божил Божилов

преди 3 месеца

Паметникът на Червената Армия символизира края на най голямата и кръвопролитна война в човешката история.Тази война завършва с победа на демократичните сили с авангард комунистическо движение в целия свят.Главна ударна сила на това движение е била Червената Армия. Колкото и *** да разрушат и изядат сегашните наследници на нацизма и фашизма Историята ще бъде такава.

369

Анонимен

преди 3 месеца

В София креслчително култура ивите продажници са твърде опасни, хората си пазят кожата от тях. Истината е,че неофашистите са изключително нагли и по всички телевизии, което прави хората, участващи в "проучвания" сдържани. Положението е много опасно. Софиянци никога не са се славили с добър микроклимат, с добронамереност и култура. Да! Култура! Включително хигиена, включително култура в изкуствата. Оттам идва чалгата, оттам идва мърлявостта на хората на изкуствата, ...

368

Долу МОЧА

преди 3 месеца

Долу МО4А !

367

Анонимен

преди 3 месеца

Никъде не пи-ета точни проценти, с които да докажета, че "София не одобрява" паметника на Съвсетската армия. Според мен, повечето хора са се писали "въздържали се", както въобще в София се подвизават конформисти. А и "социологическите агенции "си вързват гащите" за предстояюите резки промени в сввтовен политически план.

366

Касиер-Платец

преди 3 месеца

До Всеки ден --- Затова им плащад от сградата на Мутрофановна. Онези, които се писаха ербап и шпионираха за РазПутинягата в Англия за една шепа паунди ще лежата най-малко по 30 години в панделата и ще станат бели робини на африкън-бритиш екземплярите, които много ще им се радват.

365

Всеки ден

преди 3 месеца

Вместо да ходят да защитават паметниците, копейките вият на умрело из коментарниците по сайтовете и социалните медии. F...ng loosers!

364

Чугунолеяр

преди 3 месеца

До Анонимен 422 --- Те отдавна одрискаха орталъка, че изтърваха безплатното общество, което щеше да им гарантира лапане на банани и портокали на версия. Тъй като тези индивиди са безкрайнотъпи и неуки им се иска да се изравнят по акъл със свръхбогатите, можещите и образованите, но не им се отвори парашутът.

363

Анонимен

преди 3 месеца

Всички русофили са бедни, мизерни и неуки. Искат всички останали да бъдат като тях, защото те нищо не могат да постигнат и се н**ират от яд и завист.

362

Анонимен

преди 3 месеца

До Учител: Това Възраждане на копейкин е фалшиво. Децата усещат фалша по-лесно.

361

Русия=выгребная яма

преди 3 месеца

Не са чак толкова полярни. Руските остатъци към вторични суровини!

360

Анонимен

преди 3 месеца

Мненията не са полярни, а екваториални. С други думи решението е едно, а полярните мнения са три: north pole, south pole и кривият - etropole си е у нас. Така, че няма да ходим нито на север, нито на юг, а си оставаме тук, а они ще си хващат друма.

359

Днес.ру пародия

преди 3 месеца

Аз като напиша изМОЧА в коментарите му слагат звездички, но мисирката без проблеми си го пише в заглавието. Връзка с главния мозък има ли там!?

358

Анонимен

преди 3 месеца

Моч. го няма.Табза какво е тази статия?!

357

8658

преди 3 месеца

До someone. Намери в нета има 3 часа запис от куриерски офис в Белароус. За три часа десетки руски войници се изреждат да изпращат кво ли не към домовете си. От бормашини до тостери. Сега предполагам, че всяка копейка ще каже, че са си ги напазарували, но истината е ясна

356

...

преди 3 месеца

До до...Каква Урсула те измъчва ,бе? Направо си ги дадоха БТР-те фрашкани със заграбена техника! Като разбраха,че няма да превземат Киев за три дни, и побързаха да завлекат кой каквото може! Путин пък издаде закона да мародерството...Ако има изгонени или.загинали украинци, да издават нотариални актове на койт' каквото си заграби! Само не ми изкарвай азиатският башибозук за "благородни" окупатори!