57

action

преди 15 години

Мафия не се сваля с псувни.А можем - цял народ ги мрази. Остава да се вдигне, но този път не за "командири" и "спасители", а за СВОЙ ПРЯК КОНТРОЛ върху властта - с всички необходими инструменти за това - по най-простия и надежден начин - нещо такова http://edname4ta.blogspot.com

56

Jorko

преди 15 години

а този...... (Попов де) да не казвам друга дума...като е бил министър-председател, как така са изчезнали тези пари......все едно от моята фирма счетовидителя да ми каже че са изчезнали 1000 лв, пък аз да не знам....!аман от ***....ама то...има тарикати, докато има и балъци.докато не обесят двама-трима пред Народното събрание, няма да се оправят нещата.

55

преди 15 години

Абе не знам как не ви е неудобно да пишете за поредната комунистическа *** - Митко паричката, почнах да се чудя дали вече да отварям сайта ви за да се информирам за някои неща които стават в БГ и по света, и дали някой комунистическа *** не ви управлява и за да му направите мили очички, трябва да лижете задни части!

54

DRAKON4IK

преди 15 години

AMI KAKVO DA KAJA ,DA DOIDE NEMSKO PRAVITELSTVO ZA 10GODINI ,TOVA E ,S YVAJENIE

53

стоян стоянов

преди 15 години

Виждам тук добри коментари за един хапльо!Какво чудовище!Този е луд-но уместно луд!Това са пак стари червени трикове!Който няма ум да гласува за БСП-Доганови-спец. -сещате се кои са те?

52

преди 15 години

Абе верно ли сега дълга е 40 милиарда? Как стана тая работа???

51

Astarot

преди 15 години

Външният дълг на България към Април т.г. е EUR 3 180,8 M. Иначе казано 3,2 милиарда Евро.

50

Edreff

преди 15 години

Искам да попитам 29-ти от къде дойдоха демократите след 1989г. Може би се появиха от планетата на демократите, някаде в далечния космос? По вероятно е тогава да беше прожектиран филма "Как червените станаха сини". После се почнаха едни продължения на същия филм "Как сините станаха зелени, жълти и т.н цветове на дъгата".

49

преди 15 години

Ами как да плащам данъци като се "изпаряват" в хазната. По-добре да задържа парите при мен.

48

popov

преди 15 години

Защо сега го казваш! И ти си предател...... и ти си крал....... и ти си за затвора...... ЗА БОГА, БРАТЯ НЕ ГО СЛУШАЙТЕ!!!

47

преди 15 години

Еми то пак *** си ги вземаха и печеливши и губещи..А банките се продадоха и от тях имаше в хазната 7-8 милиарда резерв,който БСП стопи за 2 години и натрупа още 40 милиарда.. Добре,че банките ги взеха чужди банки,че и наче и тях нямаше да ги има...

46

pepi

преди 15 години

Nishto ne vi e yasno pod shapkite!

45

Истината

преди 15 години

Истината е, че най-много капитали имаше в тези уж губещи предприятия, които ги приватизираха за по един-два лева, а новите им собственици, след като ги поизточиха и без да вложат нито лев в тях ги продадоха за стотици милиони евро. БТК, авиокомпания Балкан, голямите банки са доста нагледен пример как демократите опапаха баницата.

44

НФБ

преди 15 години

БСП имаше цялата власт!Полиция..съд..но какво направи по въпроса..?Кои са имената на олигарсите в България и с коя политическа структура са свързани Кюлев..Ил.Павлов..Гущеров..Галевите..Хр.Ковачки..В .Божков -Черепа..М.Велев..?И това е само върха на айсберга..хиляди по-дребни червени велможи и кардинали от ДС по места...Съсипването и източването на страната се извърши планово и съвсем съзнателно!Наливаха се милиарди във Външно търговски дружества и тези пари никога няма да се върнат в страната!Раздаваха се милиарди на братски страни..след като се прибере съответният процент...финансови пирамиди и крах на банки...бонови книжки и безименни акции...Български народ ги купуваше ...и Резултатите са известни...с народни пари се създадоха нови частни вече банки..приватизираха се най-апетитните предприятия..

43

преди 15 години

Ей,не ми говорете как е цъфтяла Б-я преди 89-та защото тогава работех в Статистиката и там най добре си личеше как потъва държавата от ден на ден,така че радетелите за социализъм да замълчат,че им се полага да застанат до стената за разстрел..

42

преди 15 години

Ами как няма да дължи,нали пак *** управляват..а я да ми кажете кое предприятие е работило преди 89-та...но на печалба,Соди Девня,Плама плевен,Кремиковци ,електронните ни заводи или някой от химкомбинатите

41

Истината

преди 15 години

Истината е, че грабежа в България вървеше на етапи. Първо се започна по времето на Д.Попов с рекета на мутрите, които подкрепяха най-много демокрацията, съчетано с издояването на предприятията, пак от мутрите, но подпомогнати от новите политици. После след 1997 година дойде ред на голямото крадене, т.е. приватизацията. После след 2001 година се доокраде, т.е. доприватизира каквото още можеше, но се заформи и многомилионна далавера с външния ни дълг. Сега се мина на парите от ЕС, тъй като другите методи се поизчерпаха. Д.Попов можеше малко да конкретизира за какво става въпрос с тези 2 млрд. долара изчезнали при демокрацията.

40

преди 15 години

Нямате си на представа колко милиарди са "изтекли" последните месеци от България. Сегашните управници искат да поставят рекорд за грабене.

39

преди 15 години

А бе ти у ред ли си? Преди 1989-та България дължеше 8 млрд. долара и икономиката и работеше. Сега знаеш ли колко милиарда долара дължи България при неработеща икономика - над 40 млрд. долара.

38

преди 15 години

Втората голяма част на демократите, които окрадоха милиарди след 1989-та година, бяха новоизлюпените политици-демократи, повечето от които бяха некадърници, но след 1989-та година се издигнаха благодарение на присъщата им сервилност съчетана с безгранична жажда за власт. На практика всички политици от всички партии след 1989-та година са такива. Те имат ли партийно потекло?