48

Анонимен

преди 3 месеца

Преди години бесепарите искаха да ви направят услуга - искаха да сложат тази лoeна тoпка, пълна с roйна за шеф на ДАНС. Ако това беше станало, шoпapът щеше да се с растнал с бюрото или неговите подчинени щяха да му организират инсулт, ама вие - не, та не! На ви сега!!! Хаххаахахахахахахахахаха!!!

47

Анонимен

преди 3 месеца

Ако бяхме правова държава, Пеевски нямаше да е на първия ред в парламента.

46

Анонимен

преди 3 месеца

Ако беше по-космат щеше да прилича на Реджеп Иведик

45

Анонимен

преди 3 месеца

ШОПАРА СМЕНЯЛ АМПЛОАТО ВЕЧЕ НЯМАЛО ДА БЪДЕ ГРУХ-ГРУХ, А ЩЯЛ ДА БЪДЕ БАУ-БАУ КАТО БЕЙБ ОВЧАРСКОТО ПРАСЕ ДА НАДЗИРАВА ОВЦЕТЕ!!!

44

Ако КОМУНИСТИТЕ

преди 3 месеца

И Руснаците са лоши които построиха държавата и имаше всичко Българско и родно производство и за износ и т.н.Този 34г. преход е пълна деградация и за демокрация,няма място в речника за времето в което живеем за -права и свободи?Е абсолютна престъпна организация за оцеляване на род и родина срещу човешката цивилизация във България, различните счупиха и съсипаха всичко Българско и родно.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Ама службите не знаели кои са Копринков и Пламен Узунов ли? Единият е бивш селски кмет, другият бивш директор на полицейско РПУ. И двамата тотални измамници и ссхемаджи , които могат да бъдат вкарани зад решетките по няколко престъпления в действаща държава-престъпна групировка, изнудване, пране на пари. Общото е, че са масони от ложата. Слънце, където е и и милият ни илюминиран Радев. Знае ги тия работи Свинчо

42

Анонимен

преди 3 месеца

Да го разпитат, щом е толкова наясно с кешовете в президентството, явно е добър свидетел. Да каже нещата, където му е мястото, не да лае по медиите. Ако пък се е правил на интересен, да си го отнася.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Пеевски трябва да е вън от политиката. П'рост и н'ахален Не става за това.

40

А приори,

преди 3 месеца

Идентификация,обиране и КОЙ за АК-47 и да пътува че,ми писна от си Гани.

39

Сега е по зле

преди 3 месеца

От османската империя,защото подменяхме султана с бренеке а сега Българите са в чужбина и сфински с махараджата правят каквото си искат.

38

Малко за политика

преди 3 месеца

Доган вече трябва да озапти Пеевски (ако може), защото той вече прекали отвсякъде. И с това, което върши Пеевски ще накара дори доста търпеливият електорат на ДПС да се замисли за кого всъщност гласуват.

37

Анонимен

преди 3 месеца

сарафката изпълзя

36

Жив и здрав

преди 3 месеца

Да си,до февруари.

35

Мотото на сфински:

преди 3 месеца

Кражби,далавери,алъш-вериш,аЛ'а-бала,тука има-тука нема,схеми,порции, субсидии,еврофондове,европачки и златни кюлчета,КТБ,ПЧБ,ВИС-1,2,3,4,5,6,-200?,150 заводи на поляна без краве ферми,птице-комбинати,цехове,фабрики,животновъдство,АЕЦ-Белене, Козлодуй?ТЕЦ-Варна-3500лв.ВМЗ-Сопот,ФК-ЛЕВСКИ?и така до края на света се доказа с чалмата няма съжителство и интеграция а промити камъни?

34

Още ли се чудите

преди 3 месеца

Защо след 34г.България копае дъното?

33

Анонимен

преди 3 месеца

Господин магницки стана изведнъж антлантик

32

Сократ Сократов

преди 3 месеца

ШИШИ Е ЯЛ ЗДРАВ И ГОЛЯМ КЪРВАВ БОЙ ОТ 5-*** РУСКИ САМБИСТИ И ДЖУДИСТИ ВЪВ ВИЕНА --- преди 2 години и половина..ЗАРАДИ банкрута на КТБ, и огромната загуба на над 3 милиарда евро чрез ВРЪЗКАТА на КТБ с ВТБ = това е банката на Руското Външно Министерство ...ЗАТОВА ГО НЯМАШЕ ЦЯЛА ЕДНА КАЛЕНДАРНА ГОДИНА в БГ--ШИШИ БЕШЕ В ДУБАЙ в 5 -ТЕ СИ АПАРТАМЕНТА, заедно с метресата си Цветелина Янева....И СЕ ЛЕКУВАШЕ ОТ ЗДРАВИЯ БОЙ, който изяде....ЗАТОВА ДНЕС ЗВЕРСКИ МРАЗИ РУСИЯ, И СЕ ПРАВИ НА АТЛАНТИК и ЗАПАДНЯК.

31

РУСКИ ОКТОПОД

преди 3 месеца

СРЕЩУ ТУРСКИ ОКТОПОД..... А БЪЛГАРИТЕ КЪДЕ СА...????

30

Анонимен

преди 3 месеца

ви со ко пла нин ски дже нтъ лмен с пет бук ви !

29

Анонимен

преди 3 месеца

а галя от посолството какво каза..