103

МАМАША

преди 3 месеца

До Анонимен СЛАВА АЛКОХОЛУ

102

Боби

преди 3 месеца

До Анонимен 114 Всяка голяма страна има посолства с неимоверно голям персонал. Това са посолства за обучаване на персонал на терен както се казва. Такова е посолството на СССР/РФ в България. Няма как да станеш дипломат в големите държави ако не си чиракувал поне малко в международна обстановка. Пак и отново казвам Руснаците са ЗЛОПАМЕТНИ и ние като им правим МРЪСНО те рано или късно ще ОТГОВАРЯТ ПОДОБАВАЩО за наше в този момент недоумение, съжаление и неудоволствие.

101

Анонимен

преди 3 месеца

Добре, че изгонихме сто и кусур руски "дипломати" - всички са лицемери, демагози и крадци. Да си го турят в руския мир.

100

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Песков ако иска да спазва закони, първо трябва товариш Вовка да иде на международен съд.

99

Анонимен

преди 3 месеца

Когато Тръмп стане следващия прзидент на САЩ Запада СЪЩО ще започне разследвания на режима на Зеленски. Милиарди липсват от помощите отпъскани за Украйна а дареното оръжие в много случаи се оказва продадено на арабски страни вместо да отиде на фронта . Далаверата на Байдън и Зеленски омръзна дори и на щедрия Американски Сенат , които до скоро отпускаха без да се замислят милиарди .. Зеленски е КЪРЛЕЖА който пречи на Украйна да победи. Накупи си имоти из цял свят тоя предател.

98

Анонимен

преди 3 месеца

Укрите обичат да свалят големи транспортни или пътнически самолети.

97

Анонимен

преди 3 месеца

Няма нужда да се побеждава Русия - тя сама ще рухне. Миналата година 5000 въоръжени почти превзеха Москва. Никой не се възпротиви. Ходеха да си правят селфита с вагнеровци. А в момента се редят на опашки да си дадат подписа за Надеждин - единствения,който обеща край на войната.

96

Някой

преди 3 месеца

Руските окупатори ще бъдат изритани от Украйна! Половин милион жертви досега, че някой е хвърлил око на чужди територии! Русия може да я победи само ...Путин!

95

Анонимен

преди 3 месеца

Срещу Русия никой няма шанс. Запомнете го "псевдо западняци" Колко сте смешни...

94

Анонимен

преди 3 месеца

<Путин о курсе рубля> - youtubeТози човек тотално е изпе.ркал.

93

Анонимен

преди 3 месеца

Когато руснаците твърдят нещо, нека си спомним думите на Лавров и М. Захарова."Не планираме да нападаме други страни.Ние и Украйна не сме нападнали." - 10.03.2022" Само луди хора без морал допускат, чe ще нападнем Украйна" - 15.02.2022Извод: Само луди хора вярват на тези вар.варски из.роди.

92

Анонимен

преди 3 месеца

Когато руснаците твърдят нещо, нека си спомним думите на Лавров и М. Захарова."Не планираме да нападаме други страни.Ние и Украйна не сме нападнали." - 10.03.2022" Само луди хора без морал допускат, чe ще нападнем Украйна" - 15.02.2022Извод: Само луди хора вярват на тези вар.варски ***.

91

Анал Лютви

преди 3 месеца

Ох тоа е секси. Ще го бодна. Само да ми падне. Сладур.

90

Анонимен

преди 3 месеца

Кой беше този? Ааа сетих се. Харесах изпълнението му в Спонж боб.

89

Горд Българин

преди 3 месеца

Украинската хунта отново убива беззащитни. Това го прави от 2014 година до днешен. Воените се крият зад цивилното население и обстрелва мирни граждани с касетъчни бомби. Жалко е нашите соросчета ги защитават. И като не си правят усилие да си размърдат мозъка. Украйна приключи. САЩ ги отряза, Европа ги отряза. Руснаците бавно и методично ги мачкат.

88

Анонимен

преди 3 месеца

Къде е синът ти бе Песков. Що не е на фронта?

87

82-ОМБР

преди 3 месеца

Ама кой казва,че има проблем? Война е стават грешки! Важно е да не се повтарят както беспирно се случва на руснаците да бомбят свой самолети! Слава на Украйна!

86

Анонимен

преди 3 месеца

Xoxлолюби, xoxлите си признаха, сега го обърнаха на плач и вопли, отбой. Галя лично ви благодари за усърдието, но премии няма да има поради форсмажор.

85

Боби

преди 3 месеца

До Анонимен 90 И двамата са реално в пенсионна възраст. След като свърши СВО и двамата ще излезнат в Пенсия. А отеглят ли се никой няма да ги пипне...

84

Боби

преди 3 месеца

До Анонимен 89 Влез в Интернет и потърси взривена С-300 в Украйна с картечница. Всяка зенитна ракета има БЧ с маса 150кг като само 40кг са взрив а останалото ХИЛЯДИ поразяващи елементи които са определено по-опасни от куршум на картечница - предвидени са да свалят огромни стратегически бомбери! Ако Ил-76 беше носил примерно 8 ракети С-300 (всяка е дълга 8 метра и тежи 1800кг) от самолета нищо нямаше да падне на земята А има видео как пилотите отклоняват самолета от близкото село и падат в полето