17

аууууу

преди 4 месеца

Смилов,много си прав-право куме в очи-само явни заплахи са за президента !

16

sd

преди 4 месеца

като гледам кои са против и вият на умряло, то аз подкрепям новите съдии!Против са вмирисания зелен чорап, копейките, курнелите, тошко - отровното ж у ж е, мумията и подобни на тях!

15

Чайка

преди 4 месеца

Казват че след девети 44 година сме били окупирани.Чиста лъжа-руснаците минаха и продължиха до Берлин.Сега сме в лоша окупация-продажници и ДПС. Бог да пази България!!!

14

Анонимен

преди 4 месеца

Единственото постижение на Радев е, че разчупи стереотипа и спряхме да слушаме новогодишната реч. Оказа ниско разряден мошеник използван от който свари за пари.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Абе, въобще не е юрист Янаки Стоилов, общ работник от строеж е.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Кое е това охранено коммунистче на снимката?

11

Попов

преди 4 месеца

Янаки Стоилов с какво е по юрист пт Десислава Атанасова?

10

М'глата

преди 4 месеца

Изтрий си пяната от устата,в Хага не приемат хора с бяс!Не харесвам нито Радев...нито Борисов.. еле пък Пеевски.Не дишам нито *** нито Зеления шмъркан.Но...по голями русофили от Боко и Шиши- няма.Сети се за "Росенец" и Доган или за "Турски поток" и Тиквата.Не е трудно- напъни мозъче....

9

Кърджалия

преди 4 месеца

До KIMBO.Я дай доказателства за всички тези твърдения!На един друг му снимаха чекмедже пълно с...знаем какво,снимали го гол в спалнята...и никой не се поинтересува кой така лесно влиза в охраняем обект,с пропусквателен режим,или коя е Мата Хари.В хотелска стая,може и да ти се случи,ама там....Ами милиони,дадени за озеленяване на фирма,за една незапочната магистрала,и с част от тези пари закупен имот в Гърция....да продължавам ли?Ами как философ по образование,взима милион и половина за Цанков .

8

ШЕНГЕН

преди 4 месеца

Пътя на Копринката

7

Пътя на Копринката

преди 4 месеца

Митничарооооо Сандуцин

6

KIMBO

преди 4 месеца

Ами лошото на Радев е че служи на Путин и Русия прибира 5 милиона от контрабанда Пътя на Копринката и взима 15 000 лв заплата от бюджета.На бедна Заддунайска България!

5

Климбо

преди 4 месеца

До 4.И какво лошо или осъдително видя в Президента? Или просто да си фъфлим опорните на Свинчо и Токвоний..най- големите айдуци!

4

анализатор

преди 4 месеца

Разбира се,че Атанасова не отговаря на устловията за КС.Освен,че има диплома за юрист,тя не е упражнямала тази професия.Защо пенсионера Белозелков беше избран?Нима няма по-млади и знаещи за този пост?А за индивида ***-е-Ф-ски просто не ми се говори.Когато и да го вкарат в затвора,все ще е късно.Но той е емблема на другата бандитска организация-тази на фъфльото от Дръндар.

3

Жалко

преди 4 месеца

У нас всичко е възможно.

2

Сатата НАТО

преди 4 месеца

Никакъв преврат не е имало и никакво обвинение срещу Радев не е имало. Имаше обвинение срещу друг човек, което не се доказа, а самият автор на обвинението по-късно доброволно подаде оставка. Защото беше също толкова годен за поста си, колкото Атанасова сега е годна за конституционен съдия.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Когато президентът бе атакуван със заповед на съда за държавна измяна и корупция, той извърши "юмручен преврат", платен от Божков със зловещия прякор "черепа". Хора като нето трябва да бъдат атакувани по всякакъв законен начин, до импийчмънт.