22

Реалност

преди 3 месеца

И къде отиде водата бре умници да не изтича в космоса? Айде продължавайте да вярвате в науката ,както доскоро вярвахте на едни други ***.💉

21

Анонимен

преди 4 месеца

А нещо да кажете за добива на шистов газ?

20

Климатично ми е

преди 4 месеца

Зелената сделка се провали с гръм и трясък,само родните зелени екоклимаши3ита бълнуват за вятърни перки и фотоволтаици. А най-големия замърсител в света ФАЩ реве най-гръмогласно за налагане на зелените политики на други държави! ГнYсн0 лицемерие,но пък така било демократично нек'си...

19

аьаьаььа

преди 4 месеца

Трябва да се стоят големи язовири и напоителни системи. Вода има повече, но трябва да се съхранява

18

Мусайбе Петрова

преди 4 месеца

Голяма суша настана преди десетина години, когато навърших четиридесет. Първо ми пресъхна кладенеца. Липсата на влага доведе до това че ми изсъхна cлuвaтa и никой не иска да ми изоре напуканата от суша градинка. А си трябва оран ,дълбoka оран. Така че пестеливо с водата.

17

до 16

преди 4 месеца

Не е само в това въпросът, как ще стигне водата от Бургад до Перник. Основният въпрос е.....че водата София ще има, но в Бургас няма да има.... Корупцията и липсата на деценрализация прави така, че всичко се съсредоточва в София. И повярвайте ми...от това софиянци не живеят по добре. По добре живеят само тикви,калинки, копейковци и всички други облизващи....те знаят какво.

16

Анонимен

преди 4 месеца

До Еее Не само бай Каиш има кладенец. Повечето заводи са със собствени водоизточници - разбирай сондажи.

15

Анонимен

преди 4 месеца

В Израел работила най-голямата станция за дестилиране на морска вода - 800х кубика вода дневно. За сравнение пернишкия язовир, дето беше пресъхнал е 24М кубика, т.е. ще го напълни за 30 дни. Доста по-малко отколкото Струма го пълни. Това ще е бъдещето. Друг е въпросът как ще стигне тая вода от Бургас до Перник примерно.

14

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 13 И в Бразилия(Амазония) валежите били на исторически минимум. Съответно и оотокът на Амазонка.

13

Еее

преди 4 месеца

Зарийте кладенеца на бай Каиш от сусурлево щот по света некои се затрудняват да си напълнят басейните и да си поливат голф игрищата. Солидарност требва

12

Анонимен

преди 4 месеца

Вода има бол. Тука в случая става въпрос за пустинни райони където изпомпват водни залежи натрупани при предишната ледникова епоха. В тия пустини по принцип изобщо не става за живее и хората не би трябвало да са там. В нормалните държави няма недостиг на вода. Ето примерно в Русия в Бразилия и в Китай има вода колкото искаш.

11

Анонимен

преди 4 месеца

До 11 Ти лично преброи ли колко сме? Данните за всичко в днешно време са толкова манипулирани в определена посока, че няма накъде повече. А дори и да допуснем, че планетата е пренаселена, тя си знае как да ни регулира. Не е необходима намеса на "богоподобните" ламъри (като гледам какви ни назначиха по цял свят за управници, това е любезно определение)

10

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 8 Ти как предлагаш да се нахранят 8.3 милиарда гърла?

9

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 9 В древен Египет не са ли се кланяли на АмонРа - бога Слънце? Кво му е подземното?

8

Анонимен

преди 4 месеца

Водата се мести.Едно време е имало наказание на Египет,защото са се кланяли на подземния.Знаете,*** там невинаги е било пустиня.Сега наказанието се отменя.В момента други се кланят на подземния и те ще бъдат наказани.

7

Зоран за дръжавата

преди 4 месеца

Миналата година багери копаеха за подмяна на канализационните тръби под улицата и водата от геранът ми изчезна.

6

...

преди 4 месеца

Значи водата няма как да изчезне! тя просто намира друго място където да е и вече не се среща на тия места където досега е била! във всички останали случай ще трябва да намесваме и уфологията! Но климатичните промени в следствие на глобалното затопляне от доста време са на лице! И сега единственото което ни остава на нас хората е да се приготвим и да разберем, че от 8.2 милиарда души требе да станем поне 3 милиарда души за да преживеем глобалното затопляне!!! Ако и тогава го преживеем де!

5

Рамзес II-ри

преди 4 месеца

Дори Ванга е казала че водата ще изчезне и в буркани ще го затваряте

4

Анонимен

преди 4 месеца

Прекомерно застрояване, обезлесяване и разхикщаване на вода.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Общото количество вода ,в трите й агрегатни състояния на планетата е едно и също. Няма капка вода, която да изчезва безследно . След като се губи от дадено място и то се засушава, някъде другаде става плодородно и подходящо за земеделие и други дейности изискващи вода. Така че няма страшно, просто трябва да се живее на номадски принцип, днеска тук,утре там и всичко е наред.