145

Анонимен

преди 3 месеца

Ненужна статия. Да забранят производството и нещата приключват. Пластмасовите продукти никой Неси ги произвежда в къщи, ама капиталиста как ще печели.

144

Анонимен

преди 3 месеца

Пръц и шишенце, пръц и чашка, само някой да ги запълни с ракийка

143

Лицемери

преди 3 месеца

И как точно да стане това като вие ни опаковате всичко в пластмаса?! Има я както се пише навсякъде! Единственото решение е пълна забрана на пластмаса в световен мащаб!!! Всичко друго е противни лицемерие! Както света е живял без пластмаса преди 50годими, така може и сега!

142

Анонимен

преди 3 месеца

Множат се като зайци и умират на границата за пенсиониране

141

Анонимен

преди 3 месеца

"и преследването на печалба на всяка цена" - Работи ти на загуба. Регистрирай си фирма и работи на загуба. Нали НРБ и СССР работиха на загуба. Колко години издържаха преди да се разпаднат?

140

Анонимен

преди 3 месеца

Само ЕС въвеждаме някакви мерки, забранихме сламките и приборите за еднократна употреба от платмаси. Останала част от света не взима никакви мерки да ограничи потреблението на пластмаси. множат се като зайци и изхвърлят тонове ***.

139

Анонимен

преди 3 месеца

Е от къде да вземе непакетирана харана, като всичката храна по магазините е пакетирана? Как да носим дрехи изцяло от естествени материални, като такива не се продават? Дори и на тези, на които пише 100 % памук са с някакво съдържание на синтетика.

138

Анонимен

преди 3 месеца

Ами направете повече места за разделно събиране, а вдигнете таксата на неразделения ***, както е в повечето европейски държави. Колко завода имаме за преработка на полимерни отпадъци и какво произвеждат? Живял съм в ОК, не че там е съвършено, но например много от спирките на градския транспорт или различни знаци и прегради са направени от рециклирани материали. Така ако имаме предприятия, които не крадат като за световното, могат да се реинвестират средствата от държавата.

137

Нито съм

преди 3 месеца

Копейка,нито цент,а бълг.ЛЕВ!!!И НЕ ИСКАМ У.РЕПНИЯ ФАШИСТКИ ЗАПАД ДА МЕ УПРАВЛЯВА!!!КРИСТАЛИНА И ШАМАНКАТА В ДАВОС, ПЪЛЕН СМЯХ ГЛУПАЦИТЕ СЕ ЧУДЯТ ВЕЧЕ КАК ДА НИ ЛЪЖАТ И СИ ВИКАТ БАЯЧКИ.ИЗОБЩО НЕЗНАМ ДАЛИ СЕ УСЕЩАТЕ,НА КЪДЕ БИЯТ НЕЩАТА,ЧЕ СМЕ СИ ЧИСТА КОЛОНИЯ НА Запада!!

136

Събираме

преди 3 месеца

Капачки,а по-голямата част от пластмасата изхвърляме????

135

Анонимен

преди 3 месеца

Западът деградирал, пък лицемерните русофилски лаййняртчета си пращат децата там. Що така бе лаййнярче копейкаджийско?

134

Не споменах

преди 3 месеца

Русия глуп...ко,защото те не взимат пари за ЕКОмалоумните идеи което ги мислят само ЕС деградиралия запад!!!

133

Анонимен

преди 3 месеца

До Българин Скрий се бе руска въшко.

132

Анонимен

преди 3 месеца

До Вярвам им Кой месец сме днеска? На кво да имат вкус доматите?

131

Анонимен

преди 3 месеца

В русия и Китай пласмаса няма. Западните изверги са виновни. Време е за Възраждане. Другарите Костадинов и Путин пият вода само от стъклени бутилки и после ги връщат.

130

Не,че не подозираме

преди 3 месеца

А нямаме избор,ТОВА Е ПЛАНА НА ЗАПАДНИТЕ ИЗВЕРГИ,ЗНАЕЛИ СА,ЧЕ ЩЕ СЕ ЗАМЪРСЯВА ЗЕМЯТА С ПЛАСТМАСОВИТЕ ОПАКОВКИ,ОТ КОИТО ЕЛИТА ПЕЧЕЛЯТ!!!!И продължават да ни тровят с пластмаса от всякъде ПОЧТИ НЯМА СТОКА ПО ГОЛЕМИТЕ НИ ХИПЕР ЗЕЛЕНИ ХРАНИТЕЛНИ МАГАЗИНИ,ДА НЕ ТИ Я ПРЕДЛАГАТ С НЯКОЛКО ГРАМА НИЙЛОН.МИКРО ПЛАСТАМАСАТА СЕ СЪДЪРЖА И В МИНЕРАЛНАТА ВОДА,КОЯТО Е ВЕЧЕ 5-6лв. ЗА 10Л.

129

Анонимен

преди 3 месеца

Не виновен Путин. Медведев е виновен.

128

Вярвам им

преди 3 месеца

Кренвиршите и доматите имат вкус на полиамид и найлон . Краставиците на стара велосипедна гума.

127

Българин

преди 3 месеца

До този под мен.Тъпан ,англосаксонците не са чак дотолкова големи лъжци като теб Ти си върхът на тяхната пошлост

126

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 123 В изостаналия запад с консервантите средната продължителност на живота е 83 години. А в любимата русия 62.