128

Лора К.

преди 4 месеца

Русия никога не е искала война!

127

Доката

преди 4 месеца

Като гледам написаното,бря мааму стара, че то само *** бря. Що си не земате чомаданите и газ към ***, ами само пишете , отивайте на фронта, да земете по един путлерстки медал 🏅,, *** 1 степен" ,по смъртно. Те сега ги произвеждат с лопата да ги ринеш.

126

Щирлиц

преди 4 месеца

Гответе се английски мекерета такива.Аржентинците и те ви имат зъб.

125

Кво ви стана

преди 4 месеца

Бре сакси??? Седете си на задниците,че ще ядете много бой от Русия! Русия вече има повече ядрена мощ за унищожение от колкото целия проклет ЕВРЕЙСКИ Запад!!! Яжте му главата злобни центаджи и подметкаджии!!!

124

Христо Христов

преди 4 месеца

Про'с'таците дет на 2 Април гласуваха за ЕС за едната МРЗ да ходят да го защитават. Никой не ги спира! Те НЕ СА нужни наБългария!

123

Христо Христов

преди 4 месеца

До Анонимен/132 "Европа се готви за евентуална война" - да мре европата. Никой не им е крив, че искаха война. ТИ, като искаш война - отивай на фронта!

122

Анонимен

преди 4 месеца

Европа се готви за евентуална война , а България плямпа ежедневно за еврозона и Шенген ?! хахахахахахахаха Ами неадекватни лакоми нещастници ни управляват !

121

Анонимен

преди 4 месеца

А зеленият клоунаден белопрашев миризливец какво изтропа по въпроса? Акъл ли ще дава?

120

Анонимен

преди 4 месеца

Да се справят с конфликтите преди да стават конфликти. Войните са грешка и провал на политика/политиците. Нужни са всички здравомислещи хора за предотвратяване на войни. ТОВА вече е задължение.

119

Анонимен

преди 4 месеца

Херсонско направление. В Кринки, на левия бряг на Днепър, продължават позиционните боеве. Възползвайки се от лошото време и неотдавнашното поражение на един от отрядите оператори на безпилотни самолети, зомбитата на киевската хунта се опитаха да извършат ротация и успяха частично, но се съобщава, че в резултат на евакуацията от Кринки е имало повече загинали, отколкото тези, които най-накрая са се измъкнали.

118

2

преди 4 месеца

Тежки боеве се водят на южния фланг на Артемовск в района на Клещеевка. Съобщава се, че руските бойци са успели да напреднат малко на височините, които се държат от зомбитата, но все още няма точна информация. Като цяло в направление Артемовск ЛБС не се е променила или се е променила много малко.

117

1

преди 4 месеца

Артемовско направление. ВС на РФ продължава да действа в района на Артемовск. Продължава щурмът на Богдановка, където ВС на РФ вече са заели северната част и центъра на селото, но зомбакнацистишена продължава да държи позиции на юг. Освен това се водят ожесточени боеве на линията Ивановское-Хромово, където ВС на РФ се опитват да пробият отбраната, а зомбитата периодично контраатакуват.

116

2

преди 4 месеца

успяха да пробият отбраната на зомбакнацистишена и да влязат в града, заемайки няколко улици. Зомбита на киевската хунта атакуват позициите на руските бойци 24/7, опитвайки се да си върнат загубените позиции. И те ще правят това много дълго време и ще използва всички възможни сили за това, включително куп БПЛА и много зомбита. Засега руските бойци удържат новите позиции.

115

Анонимен

преди 4 месеца

Путин не става за водене на война трябва нов Президент на Русия който да започне Ядренна Война със Нато, Сащ,ЕС, Канада, Австралия, Нова зеландия, Япония, и израел. Росия няма тея възможности със 140 мил.насе. да воюва със 1 милиярд, Сащ ЕС и Канада, Япония, австралияи Израел помагат на Украйна със пари и оръжие и редовна нато армия срещу Росия. Единственият най добър вариянт е Ядренната война.срещу Хазарската мафия само това помага.

114

1

преди 4 месеца

Авдеевское направление. На северния фланг ВС на РФ леко напреднаха в Степовой. Малко на северозапад зомбитата на киевският наркокартел атакуват позициите на руснаците от Бердичи. Вчера се появи информация, че зомбакнацистишена е успял да изтласка руските бойци в този район, но все още не е потвърдена. Освен това на северния фланг битките се водят източно от Авдеевския коксов завод, както и близо до Каменка. Зомбитата на киевската хунта се активизираха максимално в югоизточния сектор, където русн

113

Анонимен

преди 4 месеца

Първоначално украинската пропаганда неистово се зарадва на свалянето на ИЛ-76, но след това започна да пристига информация, че на борда, освен екипажа и придружаващите го лица, има 65 украински военнопленници, които се водят за размяна. И украинските власти, както се оказа, знаеха за това. Започна паника на Банковая и в редица украински ТГ канали - започнаха да се появяват много версии, които биха оправдали киевската хунта. Сред основните в момента: а) ВСУ свалиха самолета, но той носеше ракети за С-300 б) Самите руснаци свалиха самолета. Убийци, терористи и лъжци. Запознайте се с киевския реж

112

Анонимен

преди 4 месеца

Купянско направление. В северната част на Купянския сектор продължават боевете с ниска интензивност в района на Синковка. ВС на РФ си взеха почивка от щурма на укрепения район, който се оказа по-труден за превземане от първоначално очакваното. На изток има боеве при Котляровка и Ивановка. На юг ВС на РФ все още не се опитват да надградят успеха след превземането на Крахмалное. През изминалото денонощие не са регистрирани щурмове по позиции на зомбираната по натовски стандарт биомаса край Берестовой и Табаевка.

111

2

преди 4 месеца

Използвайки физически и морален натиск, военните принуждават Сергей да подпише договор и да отиде на фронта като щурмовик", пише журналистът. По-късно Гуз публикува копие от писменото изявление на Гришин, адресирано до командира на военна част A4267.

110

Срашно е!

преди 4 месеца

И България трябва да се готви за заплахата от война с терориста и червен сатрап Путин.

109

1

преди 4 месеца

Историята на един от нещастниците, които биват отвличани по улиците на украинските градове. И сега в Украйна има стотици такива истории. Или по-скоро хиляди... TЦК на град Черновицкий отвлече мъж с нелечимо бъбречно заболяване. Трети ден го държат без храна и вода, като изискват да подпише договор и да отиде като щурмовик в една от частите на ВСУ. Това съобщи журналистът Сергей Гуз на страницата си във Фейсбук. "На Сергей Гришин е отказано обаждане от местната полиция и представители на съдебно-медицинската експертиза.