16

Анонимен

преди 3 месеца

50 на месец, бе те и полицаите не стрелят по толкова.

15

МВР вижте се

преди 3 месеца

Полицаи - психопати в град Бобов дол убиват хора за удоволствие! Избиха града!

14

Алекс

преди 3 месеца

За шофьор с кат.С искат психо,а за оръжие не.Родни недомислици.

13

Пълно е с психари

преди 3 месеца

То ако реши някой и без оръжие ще убие, и психо да е минал не е гаранция,че няма да превърти утре след теста.Жени удушиха онзи Пейо в автомобил преди дни,какво остава ако имат и оръжие?!Пълно е с психари!

12

Libre comme air

преди 3 месеца

На пенсионираните. Полицаи. Се. Подарява Пистолет....и никой не. Го. Интересува. Че. Те са. Превъртяли....Няма психо...няма. михо...и. винаги. Могот. Да. Убият. Някого...

11

М

преди 3 месеца

Статия писана на пияна глава. Няма допирни точки с изискванията в момента. Няма такова нещо като 50 патрона на месец. И сега има психо контрол, и сега е периодичен

10

Анонимен

преди 3 месеца

Е за какво им е психотест - всички луди на фронта в Украйна

9

Анонимен

преди 3 месеца

За подновяване на СУМПС също трябва да се въведат всички изпити, а преди всяко излизане от гаража - психо тест!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Те и шофьорите на таксита не минават на психотест а са масово откачени.От 30 шофьора половината са психари. Особено йелоу такси където са масово бхаратци.И окейките не им се дават през лятото ме вози един който подвикваше "слава на украйна" на всеки светофар а когато го помолих да спре почна да ме псува.Когато го попитах що не ходи да освобождава Бахмут вместо да тормози фолксвагена и да крещи като луд получих нечленоразделно мучене.Сигурно беше на хранилка при Зеленски.

7

Бау

преди 3 месеца

Лобистки подправки с цел да се дадат пари на психотестери и стрелбещари! 50 патрона на месец, тоест, всеки месец да плащат на стрелбището! Та те полицаите не стрелят толкова на година!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Написано е че 35000 човека притежават ловно уръжие или такова за самоотбрана. Тази бройка е много малка. С тази бройка скоро няма да стигнем американците по брои уръжия на глава на населението.

5

?

преди 3 месеца

То дори психотест ли няма ? Еббтии блатото е тая страна туземска ...

4

Никога не е отпадал.

преди 3 месеца

Но винаги е бил формален. "Здравейте, добре ли сте? Добре ли съм, добре съм, май... Защо искате да носите късо оръжие? Нося големи суми, бизнесмен съм. Ааа, добре! Заповядайте - подпис и печат". Няма писмен тест, който да остане, няма "нарисувайте къщича", няма нарисувайте мама и татко.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Не трябва ли да проверяват въоръжените за алкохол и наркотици, както водачите на МПС?

2

Анонимен

преди 3 месеца

Според мен разрешителното за уръжие трябва да отпадне като документ защото няма нужда от толкова много документи и процедури които само затрудняват хората.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Освен психотест на притежаващите оръжие,ако те са и служители на МВР, ежегоден физически тест , ежегоден тест за лоялност, ежегодна ревизия като физически лица, ежегоден полиграф, ежедневно тестове за наркотици и алкохол. Който се издъни някъде, моментално чао хранилка.Ще станат като пружинки минцифайките,а то сега какво е,на нищо не ги мяза.