7

анализатор

преди 3 месеца

Въобще не изпитвам жал и състрадание към палестинците.Те предизвикаха израелското отмъщение.Там където царува ислямизма,не съществува нищо нормално.Ислямизма е заплаха за целия останал свят.Да си направят извод цивилните палестинци,колко е голяма вината им,защото поддържат терористите от хамас.Нека го кажем направо-хамас произхожда от палестинците.Няма нормален човек който да изпитва милост към такива античовеци.

6

Българин

преди 3 месеца

Египетските граничари са на нивото на бг граничарите на Дунав мост. За пакетче семки прекарваш Миг 21, неразглобен.А отсега нататък, само Израел ще контролира кой, колко, кога и какво влиза и излиза от Газа. 20 годишната грешка струва безкрайно много невинни израелски жертви.

5

ционистите

преди 3 месеца

не само откраднаха земята на Палестина, те унищожават исторически документи и артефакти, с цел пълното заличаване на всяко доказателство за историческото съществуване на народа на Палестина и тяхното минало. Геоцидът който Ира3л извършва е умишлен и преднамерен Липсата на хуманност и мълчанието на света, относно ционистките престъпления е плашещо.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Египетския президент да си гледа мизерията в страната, там навсякъде е като Филиповци, че даже и по зле. Дори полицаите просят, отврат

3

Анонимен

преди 3 месеца

Вчера Ас Сиси съвместно с Президента Путин, даде старт на строителството на четвъртия блок на руската АЕЦ, изграждана от Росатом в Египет.

2

умишлено

преди 3 месеца

Това не е бавене, а чист геноцид.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Газа знае ли за тия помощи ? Голямо крадене пада...