42

Путин.

преди 3 месеца

Пази. Боже. Сляпо. Да. Прегледа. И. Пази. Боже. От. Тези. Пишман. Съдии. Целта. На. Тиквата. Беше. Да. Разкара. Деса. Общата. Поне. Тъй. И. Викат. Във. Интернет

41

пострадал

преди 3 месеца

Бела-зелков е лобист ЧСИ БАНКИ КОЛЕКТОРИ..ОБРЕЧЕ на тормоз и мизерия хиляди хора и семействата им с негово тълкувателно решение в полза на това лоби!Той да не би да го е направил за благодаря..Той е грешен и във времето ще си получи наказанието от този отгоре, гледа но не забравя..Казал , да си протестират..Той е недосегаем според него, но клетвите ще го стигнат, винаги стигат..

40

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 33 - Самият Борисов казваше, че е чел една книга, а с години не можеха да октрият копие от "финалната му работа" и когато го откриха в някакво селско читалище - мале-мале! Съвети за употреба на компютри и симулации, написана в стил, който Борисов никога не е изразявал публично. Те в ДС имаха навика, да си раздават дипломки така, бърже-бърже - един пише работите на 100 човека и имаш 100 "виШистЪ".

39

Анонимен

преди 3 месеца

Какво демокрация при ПП герба и ДПС взети заедно )

38

До 35 =

преди 3 месеца

Млъкпедал софииски. Немаш право на дума бе.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Може пък след като положат клетва, Десито и Белязелков изведнъж да станат честни, принципни и почтенни. То клетвите понякога чудеса правят.

36

Алито от София

преди 3 месеца

Не ми се вярва че препоръката на Радев или адвокатския съвет да не дават клетва ще повлияе на наглата дуловска джуджейка и не знаещият се сам да се прибере дома бело зелков, под влияние на тиквата Киро джуката и Асен левореза, те ще дават клетва и не стига че ще влязат в вас, но след година, две, вече ще бъдат в челни позиции, шеф, председател и нещо което да покриват постоянните нарушения на властта

35

Дони

преди 3 месеца

Браво!

34

Киро

преди 3 месеца

Овладяването на службите върви с пълна сила както го публикува в разкрития телефонен разговор на Кирил Петков,

33

=

преди 3 месеца

Когато руския агент радев назначи я.стоилов и м.семов мълчаха като бити з.дници. А те да не би да бяха нещо друго, а не политически кадидатури

32

аз

преди 3 месеца

Не могат да подадат оставка защото в България няма по-добри юристи с по-голям юридически стаж поетични по-съвестни и по безгрешни от тези двамата

31

Анонимен

преди 3 месеца

До Поредните...аз доколкото знам Борисов има висше образование, което е дало основание да стане главен секретар на МВР, генерал, кмет на столична община, най дълго управлявалия премиер 10г и твърдиш, че той е човек който не умее да чете- опорката ти е твърде елементарна и ме кара да гласувам за тях отново а ти си проплаквай колко искаш...

30

Поредните

преди 3 месеца

Некадърници, които ще бъдат поставени на ключов пост. Деса няма и една секунда стаж като юрист, а тоя е рязансял кафета наляво надясно. Станишев нячаше трудова книжка и стана министър председател. Бойко не може да чете и пише, от охрана в УБО 3 мандата министър председател. Тотален разпад в държавата. И това заради слабоумните евроатлантици които гласуват за себеподобните си, че току виж някой ден и те се уредили с някой пост.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Сглобката непризнава никой няма адвокати няма съдии

28

Обективен

преди 3 месеца

Когато Радев атакува пред КС избора им, Свинкята Пеев го призова да си подаде оставката. Дали сега Шопара ще призове висшия адвокатски съвет също да подаде оставка ???

27

Комунистите

преди 3 месеца

Активираха всичките си подопечни организации! А тия, от адвокатския съвет са си махленски клюкарки. Само жълти доводи срещу двамата кандидати за КС. Пълна липса на професионализъм и почтеност.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Цирка и пълен и повсеместен. Навсякъде парадокси дори и в синдикатите, председател на синдикална организация секретарката на директора, а секретар ръководил, това ако те е конфликт на интереси здраве му кажи и после вярвай на КНСБ. Държавата се тресе от недоразумения и фалш.

25

Анонимен

преди 3 месеца

МНОГО ГАДОВЕ ПО ТАЗИ ЗЕМЯ! ВСИЧКИ АТЕИСТИ КОМУНИСТИ ДНЕС СА ВЪРЛИ ХРИСТИЯНИ! СКЪСАХА СТРАНИЦИТЕ НА ИСТОРИЯТА! НООО ИСТОРИЧЕСКАТА ПАМЕТ ЗА РУСИЯ И ШУМКАРИТЕ БРАНЯТ С ИЗКРИВЕНИ МУЦУНИ! ЩЯЛО КРЪВ ДА СЕ ЛЕЕ ЗА АЛЬОША, ГЕРОЙСКИ ЗАГИНАЛ В ПЛОВДИВ! БЕЗСРАМИЕ! ПРОМИТИ ГЛАВИ !ЗАРАДИ РУСИЯ ЩЕ ПОДПАЛЯТ БЪЛГАРИЯ!ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ!

24

Анонимен

преди 3 месеца

Това ми прилича на избора на гл.прокурор /Гешев/ с една кандидатура. Пълен фалш, всичко е уж да сме по правилата ама не съвсем. Назначават си навсякъде свои хора без опит и познания. Някой дали ще си вземе в частната фирма Атанасова за юрист, май не, ама щом народа плаща, може.

23

Наблюдател

преди 3 месеца

За 15 години в политиката, единственото което имаше срещу Атанасова, беше евтина ТроЛлска помия! Това си е направо комплимент за работата и! Със сигурност ще бъде изключително полезна в КС!