202

Алек

преди 3 месеца

Без лев работи, за лев не стой.

201

Спасова

преди 3 месеца

Младежите не работят защото в България има псевдо-икономика и псевдо-демокрация (като в Русия).

200

Арнолд

преди 3 месеца

Има голяма липса на истински работодатели които дават истински заплати, а не жълти стотинки за Бог да прости.

199

Пена

преди 3 месеца

Има единствено липса на безплатни роби с 5 езика и 7 висши образования.

198

Анонимен

преди 3 месеца

те в момента и да учат, и да не учат, и да бачкат, и да не бачкат -- все тая.. 90% от кадрите в българия не са никакви кадри, а безполезни индивиди. има хора в дадени браншове, които по 10 години работят нещо и не еб%ват да научат елементарни неяа, нито оптимизират работата си, нито улесняват хора или отдели, с които взаимодействат, а после се чудят защо не им дигат парите и защо не ги слагат на ръководна позиция... после викат "всичко е с връзки и нагласено". не, просто ти си си ***, е тва е...

197

Анонимен

преди 3 месеца

А младежите, направо си го напишете, че са копейките. Била им ниска МРЗ.

196

Съдията Дредд

преди 3 месеца

Ако сме в нормална държава Данчо вече ще е в трудово-възпитателно общежитие. Ще работи за да учи занаят и ще завършва образованието си далече от кашоните под мостовете където обикновенно е спал и още по-далече от дрогата която в крайна сметка ще превърне от младия Данчо неспособен да работи и да живее нормално редовен посетител на клиниките за лекуване на наркомания и затворите. Ама ние сме Демокрация и ще оставим Данчо да си живее както си иска и да ходи по затворите КОЛКОТО СИ ИСКА. Свобода е.

195

Анонимен

преди 3 месеца

Щом имат пари значи са в група 3 в 1. Просто т у ция , сводник , полиция

194

Анонимен

преди 3 месеца

Нито работи нито учи , а само харчи пари . Значи е от етноса със закрила.

193

Димо

преди 3 месеца

Защо не напишат че 90%от тези са неграмотни римляни ,без трудови навици,без образование и квалификация, образованието по закон е задължително до 16годишна възраст след това всеки сам си прЕценя.

192

не игайте хазард

преди 3 месеца

ебет са пълен та6ак компания за работа. не се лъжете да работите там или да играете. всичко е нагласено бро, математиката е срещу вас

191

Лудото Ленче

преди 3 месеца

Защо преписвате статии от пропагандния пасквил DW ?!?? Какво ме интересува каква помия ще излеят отново ?!?? На тях това им е работата ежедневно !!! Въпросът ми е вие ,преписвачите ...защо смятате за задължително да разпространявате тази отвратителна пропаганда ?!!??

190

Няма работа

преди 3 месеца

Защото Българина не гласува за ДС-БКП-ДПС,СДС,ПП и гербАЛА и са им спряли порциите и не им дават работа във България а само в чужбина,за да се развъждат малцинствата с права и свободи.

189

На Българите не им

преди 3 месеца

Дават порции, субсидии и еврофондове и златни кюлчета.Всички пари отиват за малцинствата, защото нямат родина.

188

Различните етноси

преди 3 месеца

Не разрешават от 1990г. на Българина да се развива свободно във своята родина,защото различните нямат родина и им отнеха правата.Спряха им икономиката и ги принудиха да се изселят в чужбина.

187

Анонимен

преди 3 месеца

Щото всички станаха инфлуенсъри а 13 годишните девойки се праскат вечер по паметниците с чичаци. Те тва са ви децата. Такива ги възпитахте. Поколение футболни *** и малки к*Рветтини.

186

Анонимен

преди 3 месеца

В България самата социална система не позволява да си без работа дълго време, освен ако не си ок да живееш в крайна мизерия, тъй като помощите са малко. Което всъщност е добре, и точно така трябва да бъде. Истинските доживотни безделници са по богатите страни като Англия, където буквално има цели семейства от професионални събирачи на помощи, които от няколко поколения не са пипвали работа.

185

Анонимен

преди 3 месеца

Само харчат, защото има кой да им дава. Скоро няма да има.

184

Анонимен

преди 3 месеца

Никой не иска да бачка... то за да бачкаш, трябва да си учил, да се научиш как са бачка. Баща ти бачка ти да учиш, а ти пак са ненаучи как са бачка...

183

Анонимен

преди 3 месеца

Ми, дайте да направим разбивка. Със заплата гравитираща около 2000 лева, годишните доходи на човек ще бъдат 24000 лева. В София жилище състоящо се от една стая 30-40 квадрата не пада под 120 000 лева. Са, ако не ядеш 5 години ще си купиш място без мебели където да спиш на пода. Дайте да го разбием на изплащане - поне едни 20 години ще гърбиш за него. После кола, образование, семейство... да работи млад човек очаквайки, че някога ще бъде средна класа е наивно. За това много не се и опитват.