123

бивш

преди 3 месеца

Само психичноболни и малоум.ни пишем във форумите.

122

Анонимен

преди 3 месеца

Хитлер, Сталин, Ленин, и ..., пели и живели до последно.:))

121

Цял роман написали

преди 3 месеца

Хитлер умря в Аржентина. Преди двайсетина години. Лека му пръст.

120

Нели,

преди 3 месеца

след края на едно денонощие,другото в 12,01ч ли почва или в 0,01ч.?В 12,10(0,10) Траудъл Юнге мъж ли е или жена.ОткАсът,който ни публикуваш явно е превеждан от Гугъл,а ти си бързала прекалено много и не си го редактирала коректно.Давам ти съвет:такива несъответствия в статия са като лъжица катран за каца с мед.Те развалят впечатлението и предизвикват присмех,не бързай и не ги допускай.

119

Хейт

преди 3 месеца

Поживял си е хубаво в Аржентина с откраднатото злато. Докато ние тука сме тънели в мизерия и сме плащали репарации за неговите войни.

118

Анонимен

преди 3 месеца

До z-rock 114 Хитлер е бил много болен още през 1945 год. Бил е на много силни лекарства. Твърденията, че е живял до дълбоки старини предвид състоянието му, са нелепи.

117

Анонимен

преди 3 месеца

Все едно дали точно тогава и така е умрял Хитлер. По-страшното е, че хищническото мислене у човека на Земята е живо и че всички ние сме отново изправени пред пълномащабна световна война, която с всеки изминал ден става все по-неизбежна. Очевидно е, че човечеството не се е научило на хуманизъм и дивото хищничество преобладава и заема водещо място в настоящето ни и в близкото ни трагично бъдеще, което наближава със страшна сила. Сега са живи много по-опасни хищници от Хитлер.

116

Четете само в днесбг

преди 3 месеца

Редакцията с дефицити по правопис и словоред разказва исторически измислици! Браво!

115

Казвам ти куме

преди 3 месеца

Същите каквито ще бъдат последните 24 часа на Зеленски.

114

komitata

преди 3 месеца

пълни съчинения Хитлер е избягал с близките си няколко души в Аржентина а колкото до него ако не ебил той нито американците щяха д аимат ядрена бомба нито балестични ракети които първи в света използва над Англия .Още 1преди войната германия е правила тежка вода и през 1939 г започват опитите за ядрени заряди ,към края на войната стотици германски инжинери са откарани в САЩ и т.н

113

Анонимен

преди 3 месеца

Екстра си е прекарал , пил е френско вино и е писал завещание на австрийците да не ни пускат в Шенген , да не замине и четвъртио райх.

112

Жалък пасквил!

преди 3 месеца

За сведение на незнаещите Адолф Хитлер е починал през 1986 в град Барилоче, Аржентина, на 97 годишна възраст от естествена смърт. Гробът му се намира на 60 км, дълбоко в джунглата. В нета има и филмов материал, с негово участие, за живота му в Латинска Америка.

111

Очаквам скоро

преди 3 месеца

материал за последните 24 часа на джуджето от Кремъл.

110

Анонимен

преди 3 месеца

Адолф Хитлер има незаконен син. Казва се Владимир путин

109

Кой

преди 3 месеца

С закон у нас е забранена пропагандата на фашизма а Хитлер е синвола на фашизъма?!

108

z-rock

преди 3 месеца

Дълга и скучна статия, но пък съмнително достоверна! Въпросният господин с мустачките през тунелита на метрото и след това със самолет си е пристигнал благополучно в Аржентина, където е доживял старини! В Берлин 45-та са посочили некви изгорели трупове и рекли: Те това са!

107

Анонимен

преди 3 месеца

Крайнодясната радикална терористична партия AfD (Игра нанбукви с името ADolF), която цели връшането на нацизма, антисеметизма и избиването на всичко славяни е искала да се разкрие мястото на гроба на Хитлер, за д аможе младите неонацисти да му се кланят.

106

Скоро

преди 3 месеца

Питайте Зеленски и жена му....

105

Анонимен

преди 3 месеца

До от БАН- НСИ- 4 500 000 ИМОТА ЗА 6 520 313 БГ ЖИТЕЛИ И ТИ ТВЪРДИШ ЧЕ БГ НЯМА ИМОТИ....

104

Анонимен

преди 3 месеца

РУСНАЦИТЕ УБИВАТ В УКРАЙНА, НО ЗЕЛЕНСКИ ВИНОВЕН ЗА ТОВА ЧЕ ТЕ СА МАСОВИ УБИЙЦИ- ТОВА РАЗБИРАМ ОТ ПИШЕЩИТЕ ПО ДОЛУ- И СЕГА ИСКАМ ДА ПИТАМ 560 УБИТИ ДЕЦА В УКРАЙНА ОТ РУСНАЦИТЕ/ПО ООН/- ТЕ НАЦИСТИ ЛИ БЯХА НАД 1500 ИЗВЕДЕНИ УКРАИНСКИ ДЕЦА- ТЕ НАЦИСТИ ЛИ СА И КАКВА ЩЕ БЪДЕ ТЯХНАТА СЪДБА- ГОСПОДИ ПАЗИ МЕ ОТ ПРИЯТЕЛИТЕ МИ, ОТ ВРАГОВЕТЕ САМ ЩЕ СЕ ПАЗЯ.