234

Анонимен

преди 4 месеца

Много интересна ситуация

233

Анонимен

преди 4 месеца

Юмручето срещу мафията беше да им вземе кеша :) Летеца се напъва да го играе голям политик но само лети в облаците и ще го презимят на твърда земя без парашут

232

Анонимен

преди 4 месеца

До ГОСТ Не смятам,че Пеевски е до такава степен психично нестабилен, че да се държи като психясал с всички,включително в НС, съдебната власт и президента. Най-вероятно е ББ да му пали фитила и да го пуска напред като таран. От Козяк16 не биха действали директно чрез него, освен ако не са му обещали изваждане от списъка. Озадачава и мълчанието на Ахмед Доган, който е съобразителна личност, а пусна напред такъв неконтролируем таран. Дали ДПС не се готви да участва в управлението на БГ?

231

ТТомов

преди 4 месеца

Шопара руснаците го предупредиха с малко бой но той изглежда мазохист и си проси няколко грама олово от тях.

230

Анонимен

преди 4 месеца

Прегледах форума и разбирам че махали от Магнитски амо се смени лагера.

229

Анонимен

преди 4 месеца

Още от коледа нещо понятията светлина и тъмнина сани в речника но не където им мястото. С тези понятия могат да си служат просфетените хора.

228

Анонимен

преди 4 месеца

Не може един грухтящ нерез,дори да споменава името на най истински българин,днес президента на държавата ни.Дръндарски,хвани за ушите това твое "творение" и го натикай в ***. Осрахте се,а казвате,че миризмата идва от друго място. Българите,умните българи,прекрасно знаят,че за всичко случващо се напоследък,са виновни Киро и банкянския.На нас простаците ни остава само да лаем,а Деса общата ще си тъче платното.Номер 232,знаех,че си *** абдалин,но ти счупи уреда...

227

Попадението на

преди 4 месеца

Пеевски в епитета за Радев е уникално- цирковото куче на Нинова, но първо го издигна Първанов и Румен Петков, Нинова го придърпа, а Решетников е имал среща с Борисов. Нагласен путинофил е нашият полу президент.

226

За сведение

преди 4 месеца

на пишещите тук, първата партия и на Пеевски и на Борисов беше НДСВ, т.е. и двамата са царисти.

225

Анонимен

преди 4 месеца

Браво Деляне,газ до дупка на недосегаемите.

224

Българин

преди 4 месеца

Трябва да почнат да продават свинска кайма, свински кренвирши "Пеефски" и тоалетнс хартия с неговия лик ! Ще станат хит ! С удовоствие ще си бърша газа с неговия лик и ще изпитвам удовлетворение и задоволство да видя лика му смачкан и оцапан с кафява зле миришеща паста !!!

223

Анонимен

преди 4 месеца

СЕГА РАЗБРАХ НА КАКВО БРИТИТЕ И ОСТАНАЛИТЕ ЗАПАДНЯЦИ ВИКАТ shitholes!!! ПРЕВЕДЕТЕ СИ ГО САМИ,НО ПОД СЕКРЕТ ЩЕ ВИ КАЖА - "ДУПКИ ПО ЛААЙНАА"!!!

222

СВИНОПАС THE GREAT

преди 4 месеца

ШОПАРЕ СКАЧАЙ - ШООПАР НЕ СКАЧА, ШОПАРЕ ЛЕТИ - ШООПАР НЕ ЛЕТИ, ШОПАРЕ ЛОЧИ - ШОПАРА ДОВОЛНО ЗАГРУХТЯ И ДОЛИНАТА СЕ РАЗТРЕСЕ ОТ ТЪТЕНА И ПОНЕСЕ СЕ В ТРЪС ШОПАРА КЪМ КОПАНКАТА И ЛАКОМО ЗАЛОЧИ И КАТО Я ИЗЛОЧИ ОГЛЕДА СЕ ЗА ОЩЕ И КАТО НИЩО НЕ СЪЗРЯ НЕДОВОЛНО ОООСРА ЦЯЛАТА ДОЛИНА СЪС ШОПАРСКИ ЛААЙНААА!!...

221

Алексей

преди 4 месеца

Сглобката я сглобихте преди протестите . И рундю взе че се върза и изпързаляхте избирателите бунадясали . Някой се усетиха навреме и се потопиха . Ам мъжко един път се.

220

Шум

преди 4 месеца

Кажи свинчо контрабандата с цигарки върви ли , грухни свинчо ох ох гуци гуци добро прасе . Кажи свинчо къде е мама свинка .

219

Ха ха ха

преди 4 месеца

След като биха председателя на ФЦ на ГПЛТ в Дубай и след като американците му обещаха да го махнат от "Магнитски" ако смени лагера, Стабилизиращият фактор на седемте съзвездия и Вселенският палавник Ш.и.м.п.и. смени лагера. Този шедьовър на мисълта вече се репчи на Русия и изказва микли, които ясно е не се раждат в неговата главина поради оскъдна на хранителни вещества почва.

218

Анонимен

преди 4 месеца

Този индивид въобще не трябва да бъде в политиката:(((

217

Анонимен

преди 4 месеца

До ГОСТТова е героят на новото време. Депутат-евроатлантик, санкциониран за корупция, хиперактивен, агресивен, брутален, без никакви задръжки. с близки контакти в прокуратурата, съдебната система.

216

Анонимен

преди 4 месеца

Пpeзиgeнтът Pageв вce noвeчe keфи!

215

Анонимен

преди 4 месеца

Няколко мафиота са взели държавата на концесия.