24

Анонимен

преди 3 месеца

Единственото решение на този проблем е брачния договор.Чрез него се уреждат всички въпроси и за смейната средата,за имуществото и преди брака и след брака.И след евентуален развод.За отглеждането на децата и за техните права за наследството.(един вид завещание).А когато по времето на брака няма деца,да се взема предвид приноса в имуществото на всеки един,подписал брачния договор,по времето на съвместното съжителство.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Няма какво да го овъртате,целта е да се промени стар Закон или да се сътвори нов,при който да се отнемат родителските права и на двамата родители и да се дават на чужденци.Защо не създадете и кръвен данък?От всяко семейство да се отнема по едно дете за заколение(caТаHucTu).

22

Анонимен

преди 3 месеца

..... благодарение на тези кошаревски свидетели синът получи родителските права, но детето до ден днешен го отглеждат неговите родители, а той си ергенува на воля и живее в апартамента, който наследи от баба си.

21

Тежка зависимост ли?

преди 3 месеца

Познавам семейство, чийто син през студентските си ваканции работеше като охранител в дискотека. Там се запозна с момиче, ожениха се, създадоха дете, но след 3-4 години се разведоха. Неговите родители искаха родителските права да получи синът им. Адвокат ги посъветвал синът да намери поне двама човека, които са познавали и него, и момичето от времето, когато той е бил охранител в дискотеката и те да заявят в съда, че са виждали девойката да пуши трева. Благодарение на тези кошаревски свидетели

20

Анонимен

преди 3 месеца

Тъщата е на 54 г. Каква импулсивност? Тя би трябвало да е улегнал, овладял емоциите си зрял човек.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Първо трябва да ги придобиете!

18

.

преди 3 месеца

Хора , които поставят егото си над щастието на децата си са психичноболни и е спорно дали трябва да получават родителски права.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Да включите и майка си!

16

Решение

преди 3 месеца

На всеки десет тека на жената, един тек на тъщата! Десет процентна комисионна си е в реда на нещата!

15

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 10 - Евала, така се прави! Не ти трябват баби, нека се радват на децата и толкова. Като прави семейство човек, трябва да си поема отговорностите. Не да го кара на мама меси, тате носи, ама се оженил/омъжила уж. И после слушат кой какво им каже. Семейството е мъжът и жената с дечицата, родата малко на разстояние и всеки да си знае мястото.

14

malgiorno

преди 3 месеца

Пътят към сърцето и аортата на тъщата минава през стомаха, след като преминеш, продължаваш нагоре, леко дясно и в посока по към средата за още 20-25 санта :).

13

Анонимен

преди 3 месеца

Нали уж сте били в банята с нея!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Обаче не са го питали как да стигна до душата на свекървата

11

ПРОБЛЕМЪТ Е

преди 3 месеца

В ПАРТИЗАНИТЕ-ТЕРОРИСТИ И ТЕХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ! ТЕ ОЩЕ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ, ТОВА Е ПОСЛЕДНИЯТ ПРИМЕР!!!!!!!!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 3 месеца

когато човек създаде семейство трябва да постави граници с роднините си ако иска брака му да просъществува. Първия ми брак пропадна заради майката на бившия, много се месеше, а той беше едно дете и имаха много извратена връзка. Слава богу нямахме деца с него. Втория път всичко е супер вече 16 години и три весели хлапета :) Но нито баби са гледали деца, нито са идвали на гости за месеци, нито смеят да кажат нещо, защото знаят че няма да ги чуем

9

Анонимен

преди 3 месеца

Проблема не е нито в бащата, нито в майката а главно в тъщата, хора които газят закона многократно и винаги за тях той не важи, е намери си майстора сега да и изхващат и другите убийства сигурен съм има поне няколко!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Не трябва ли да се пита психолог, беседвал с обновените, преди да дават диагноза по телевизионните репортажи. Всеки случай е индивидуален.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Българският мъж се е ориентирал нима евентуалната тъща на Бони Мони би била виновна че не се чувства той мъжкар

6

Анонимен

преди 3 месеца

Като ми е разправял прадядо, едно време, неговият прадядо е бил патриархаът, но не са били енда къща, ами са били 11 семейства, а целия род ... ехее, иамат снимки по 200 човека на една поялна се събират. Ама ни царят, ни комунизма след него, е харесвал това.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Психиатър психопат не ми требе :)))