7

колко сте нагли

преди 4 седмици

Обирате държавни пари, за да строите частни хотели и да живеете в лукс, а всичко останало да е порутено и грозно...Принуждавате ни да живеем в грозни панелни блокове, които са от ранга на *** бараки.

6

срам и позор

преди 4 седмици

Не ви ли е срам да говорите за туризъм като не сте измазали грозните панелки и останалите сгради? Искате само да прибирате пари без да влагате нищо в развитието на държавата...Пътувах с круизни кораби в Европа и гледката по Дунав е жалка и грозна...Все едно съм в някакво гето...

5

Анонимен

преди 3 месеца

Ле леее гледах я тази министъра ли е какво? Ха ха ха. Тази взима по 10 000 лв заплати и не си е правила зъбите и е някаква съсухрена бабушкера. Ужас.

4

преди 3 месеца

Не знам за вас но както Чеха го изобрази правилно турския нужник, аз до него ходя само при голяма нужда. Не знам що за турист ще отиде ако не е голяма нуждата....

3

голям праз

преди 3 месеца

И на десет министърката да рекламира/пътешества за наша сметка , като няма качество и инфраструктура си оставаме евтина дестинация за алкохолен и секс туризъм. Между другото, крайно време е да измислят друго , свястно лого на България. Преди години покойният бивш шеф на НДК Христо Друмев каза, че сегашното му прилича на нещо средно между вита баница и кучешко изпражнение.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Защо Бг рекламира хотелите са на мутрите :)))

1

Анонимен

преди 3 месеца

ХОРЪР ТУРИЗЪМ-ГАРАНТИРАНО ОТ ПП-ДБ