187

Анонимен

преди 4 месеца

50 000 еврое една къща в Испания. Аре нема нужда

186

Киро Брейка

преди 4 месеца

Навъдиха са яръм чакали ама ни *** слушат и меня имотити ша падат брокерчета разни момченца дет не са ходили казарма само надуват цинити.

185

БГ

преди 4 месеца

Тогава няма нищо да се купува...

184

Libre comme air

преди 4 месеца

Като. Всичко. В. Бг.и. цените. Та. Имотите са. Надети. и. Вместо. 3 гаража по. 50.0000евръ. В. София.мога. да. Си. Купя. Имотче в. UK.....

183

ЯКО ЛЪЖАТ

преди 4 месеца

За 50 000 евро в София може да купиш само гараж ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ М.А. ?

182

НЕ СПИРАТ ДА

преди 4 месеца

ПРОМОТИРАТ ИМОТНИЯ БАЛОН. ЦЕНАТА НА КВАДРАТА Е 800 ЕВРО

181

Анонимен

преди 4 месеца

Специфично за постоянно появяващите се в медиите експерти по каквито и да са теми е, че не носят никаква отговорност, ако с думите си са ви подвели към погрешно решение с тежки за вас последици.

180

Какво ще стане,

преди 4 месеца

Когато плуващите лихви по ипотечните кредити станат европейски. Дали с приемането на еврото или с налагането на друг механизъм ще се наложи да ограничим дефицита, да намалим харченето и да стопираме инфлацията, колко от тия кредити, ще могат да бъдат успешно обслужвани?! Защо сега купувате имоти, които утре ще са собственост на банките?

179

Поредното

преди 4 месеца

Платено бръщолевене по темата купувайте сега, че утре ще ви е по скъпо! Ясно е кой има изгода от подобна дезинформация. Ясно е и защо се появява и тук в Инвестор. Ако искате да научите цялата истина за надувания балон имотен пазар и за това, какво ще се случи в Най скоро време с него, не я търсете в Dnes.bg.

178

бл.134 в Zап. парк

преди 4 месеца

Скок на фронта .И турски изтребители

177

Анонимен

преди 4 месеца

Ами за 50 000 е по изгодно да строят гаражи вместо блокове!

176

Анонимен

преди 4 месеца

Няма ден в който да не пише за цените на апартаменти,имоти и всичко свързано с тях! Това е скрита реклама и натиск по въпроса! Демек купувай щото ще бъде скъпо и ще закъснееш! Това не са банки,а кожодери! Платени статии по въпроса с имотите всеки ден! Бомбардират хората с небивалици! А гаражите са скъпи защото ги няма и никой не иска да ги строи! Изплаща се строежа на стандартни бунгала за балами!

175

Gp

преди 4 месеца

Като цяло цените на апартаментите в София са високи спрямо средата, а на гаражите съвсем. Преди 10-12г. цената на м2 гараж беше 1/2 от тази за жилище. Имаше гаражи по 7000-8000 евро. Сега същите гаражи са по 30к евро, скок над 4 пъти, но имотите спрямо тогава са с по-малко увеличение 2,3 пъти. Преди 5 години съсед продаде на 15к евро, викам му луд си много пари... Замина за седмица. И сега на тези абсурдни цени гаражите пак се продават...странно, но факт.

174

До "според мен&

преди 4 месеца

Солун е столица или Крайова? Че съм малко зле с географията... Защо сравняваш Крайова със София, а не с Видин например? Или викаш, да сравняваме ябълки с круши си е ок?

173

До Планът

преди 4 месеца

"ВСИЧКИ съседни страни (и не само) са с ДАЛЕЧ ПО-НИСКИ ЦЕНИ на имотите и по-качествени". И кои са тия "съседни страни"? Нещо яко си се объркал. Освен ако сравняваш цените в София с цените в някое сръбско или македонско село.

172

Анонимен

преди 4 месеца

Гадни жалки брокерчета няма стане това

171

Все тая

преди 4 месеца

Всичко идва от алчните банкери, банките не са благотворителни дружества искат да печелят, а тази пропаганда да имаш жилище, кола и да живееш на кредит идва от САЩ. Ако човек няма кредити, ипотеки, кредитни карти явно е ТЕРОРИСТ за тях.Един познат ми каза: имам приятел който е строителен инженер има фирма смята 400-500 евро е кв.м в София на себестойност,ако не му излезна сметката е лоша работа. А защо ми искат по 2000-4000 евро кв. м, за кутийките ново строителство? .... Без коментар!

170

До Гъчо

преди 4 месеца

Гъче, тук верно е гъчкано от луди с телефони. Ама какви видни родни честни частници с много бизнеси и имоти. И понеже всичко са наредили на шест, киснат в тоя сайт да ръсят бисери. Какво да правят, чат да става, време да минава. А за белите БГ индийци хич няма да ми е жал като мине голямата ИТ метла. Жена ми е в т.н. ИТ бранш и твърди, че по-*** парчетия от т.н. "програмисти" просто няма как да има.

169

Планът

преди 4 месеца

Целта на статията: 1. ОПИТ (няма кой да се върже) за изкуствено вдигане на цените от "бизнесмени", които притежават ЕДНОВРЕМЕННО dnes.bg, imoti.net, bulgaria on air и др. 2. ВСИЧКИ съседни страни (и не само) са с ДАЛЕЧ ПО-НИСКИ ЦЕНИ на имотите и по-качествени. Идеята е да изгонят една част от населението, за да заселят друга (подмяна на населението) от една страна, и да поробят останалото население от друга, като те направят като в САЩ-цял живот работиш да изплатиш покрива над главата си.

168

Дежа вю

преди 4 месеца

2008 година "кризата" - тя тръгна от борисите и банките НАЗАПАД и нямаше нищо общо с България. НИЩО! Ние не бяхме засегнати почни ИЗОБЩО! НО - всеки алчник обясняваше "световна криза, всичко се вдига, няяя начин, пич". Да печелиш по този начин е зло - е, било и винаги ще е. Но всичко се връща. Никой никого не кара, НО - свободен пазар значи И ДВЕТЕ СТРАНИ ДА СА ИНФОРМИРАНИ, а тук купувачът НИКОГА не се допуска до информация и се залива със заблуждаваща такава, като тази "статия". УРРОДИ!