129

Анонимен

преди 4 месеца

много добър пицар разбира ги тия работи

128

Анонимен

преди 4 месеца

нали реторикът бил изчезнал според игнатов, кой по-точно реторик го подкрепя този?

127

Анонимен

преди 4 месеца

И не разбирам кой по-точно реторик го подкрепя за убедителните му слова за "еврозона" с бъдещ ? цар Will-he-be, понеже това не е просто еврозона, а направо will-he-be-zona, както са го планирали от партия Герб, а пък от БСП съвсем не искат да ги спрат, защото сигурно получават подкупи от will-he-be

126

Анонимен

преди 4 месеца

Този нали прецака Булгартабак и големите фирми в чужбина няма как да го възприемат за финансист, за товаИ в допълнение на това финансира построяването на дворец за Will-he-be и "войната на българите? с чехия" изразяваща се в закриване на основното чешко посолство

125

Анонимен

преди 4 месеца

няма, няма и пак няма. пизата е постна и нищо не може да се направи освен да се бяга в Америка.

124

Анонимен

преди 4 месеца

До До 115 - След близо 2 часа все още нямам отговор г-н Един Цент, защо Дания, Швеция, Полша и Чехия не искат евро. Ясно е, че сте тр_ол. Хубаво е всички четящи коментарите да обърнат внимание на вашия. Когато някой не ви отговаря на логичен въпрос, а започва да ви квалифицира (копей_ка, русофил, Чебурашка и т.н.), това е сигурен признак, че той е или тр_ол, или акълът му е колкото на полуиди_от (за цял няма акъл).

123

Анонимен

преди 4 месеца

Че ний сме отдавна в еврозоната - левът е вързан за еврото! За какво ни е да премахваме лева и да го заменим с еврото? Българският лев е един от символите на България, а вие *** постоянно имате проблем с "Българския Лев" и работи за премахване на бългаските символи, даже едно време се натискахте да приемате рублата!!!! Не ви ли е срам бе?

122

Пею

преди 4 месеца

Да каже този синковец - в какво положение е банковата система. Щото май там нещо не е уред. Както винаги.

121

Анонимен

преди 4 месеца

До анонименШвеция Дания и Чехия дори не искат плащане с евро! Човек една минерална вода не може да си купи ако и милион евро да носи в джоба си. Миналата година бях там. И аз се питам същия въпрос - Защо ли!??????????

120

Анонимен

преди 4 месеца

Дянков започна да говори нормално чак след като го уволниха и след като го тричаха руснаците. Но той се буташе за еврозоната още 2012 година също като Денков

119

анонимен

преди 4 месеца

Швеция , Полша ,Унгария ,Чехия не са кандидатствали за членство в еврозоната. Защо ли ???

118

АМАН ОТ АКАЛИЙ

преди 4 месеца

ДЯНХОФ ДА ХОДИ ДА ЧЕТЕ ЛЕКЦИЙ У АМЕРИКА,И ДА КАЖЕ ЗА ПАРИТЕ ОТ ПЕНСИОННИЯТ ФОНД ГДЕ СА.............

117

555

преди 4 месеца

Поинтересувайте се за мнението на 7те членове на борда в БНБ.

116

ДЯНКОФ ПРЕЗИДЕНТ

преди 4 месеца

ДЯНКОВ ДА КАЖЕ ЗАЩО БОРИСОВ ГО ИЗРИТА НА ВТОРАТА ГОДИНА.

115

555 до Анон 117

преди 4 месеца

Защото имат умни ръководители и не са слепи за процесите в еврозоната, също обичат народа си.

114

Анонимен

преди 4 месеца

Днес един беше постнал едно столче от Икеа във Хърватия 250 евро, в Германя 110, много хора които са там на почивка са шокирани от двойните цени в магазините спрямо Швеция, Германия и други страни в които доходите са поне 5 пъти по-високи.

113

Анонимен

преди 4 месеца

До Парадокс - личи, че не си икономист и не разбираш от финанси и икономика. Причината да бъде фиксиран българския лев е погубното за България управление на БСП при правителството на Жан Виденов, когато през 1996 год. един долар се разменяше за 3 000 лв., а Средната работна запата бе 20 долара. При встъпването на власт на правителството на Жан Виденов, с 15 000 лв. можеше да си купиш малък апартамент, а при падането му от власт - един миксер. БСП срина спестяванията на цяло поколение българи.

112

Анонимен

преди 4 месеца

До До 115 - Четете с разбиране г-н Един Цент. Питам те ясно защо Дания, Швеция, Полша и Чехия не искат ервото? Би ли ми отговорил на въпроса или за това от посолството не са ти платили?

111

До 115

преди 4 месеца

Четене с разбиране, копейка! Знам, че вас, ватн_ците, е кауза пердута, ама опитвайте все пак. Бай ти Симо Постната пица лъготи в момента за еврото по същия начин, по който Ванчето Газпрома и разните други русоблизци лъготеха за газа.

110

Анонимен

преди 4 месеца

"Ама никоя мисирка не ги е привикала да им иска сметка пред обществото защо лъгаха и как така цената на газа е толкова ниска." - Статията е за еврото, а не за газа и Русия. Я обясни защо Швеция, Дания, Полша и Чехия не искат еврото? Пак ли заради Симо Постната пица и Ваня Газпрома ли?