12

Мисля, че

преди 3 месеца

пропуснахте най-същественото. А именно да споменахте къде ще се случи тоя стийм. Това е като да рекламирате друго събитие и да не известите за мястото, където ще се проведе събитието :D

11

Трагедия

преди 3 месеца

При него точно игрите са направили така, че да няма грам мозък. Една година протестира 2020-та с знаменце на ДБ в ръка за да докара Доган, Пеевски и Борисов. Рядко просто момче. Сега се пробва и той да намаже от "промяната" и да открадне некой лев "благотворителен".

10

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Гутгейм?OMG!

9

ПП/ДБ

преди 3 месеца

Кадинов либерал с малко мозък гласуващ за ПП/ДБ. И тоя "човек" да обеснява кое е добре и кое не? Смехория.

8

Old School Gamer

преди 3 месеца

ИГРИ, които предоставят образование и развиват умения ОТДАВНА НЯМА.... Такива игри като Myst , например които изискават МИСЛЕНЕ, ЛОГИКА И НАБЛЮДАТЕЛНОСТ... от много години не се произвеждат. Причината е че младите ГЕЙмърчета , толкова затъпяха че ако в играта няма пушка дето да стрелят с нея, смятат играта за тъъъпа и безинтересна.За това и сега в игрите ОСНОВНО се стреля. Куестовете са или "застреляй някого".... или "застреляй всички" а пъзели ако има са на ниво 1-3 годишни.

7

Евразин Алахакбаров

преди 3 месеца

татарина е хитро парче, хем ще си прави кефа, хем ще събира пари. хем благородничко, православничко, и на кяр.

6

IQ 3.14

преди 3 месеца

какъв процент от дарените средства могат да бъдат квалифицирани като "разходи", че една дарителска кампания в русия, свързана с една от руските игри "с танкове" "не протече точно по план"

5

ofe4

преди 3 месеца

Колегата от номер 4 е изключително прав: игрите са нещо много хубаво, но изискват много време за да станеш "машина". Това време ако го прекараш в учене на програмен език, системна администрация или нещо подобно, поне можеш да имаш сигурен доход. Не че и геймърите не вадят пари, но трябва да са "топ"!

4

3254362

преди 3 месеца

Снощи играх с приятели от цял свят до 2 :) изключително ползотворно ми се отразява, забравям за всякакви ежедневни проблеми за известно време ;)

3

Анонимен

преди 3 месеца

Донякъде са прави, че някой стратегии развиват мисленето. Игра, като Факторио изисква да проектираш нещо по-близко до 8 битов компютър, отколкото до "фабрика", особено ако задълбаеш. Проблемът е, че ако трбява да изкараш 2-3000 часа, за да станеш "добър", можеше да изкараш 2-3000 часа в образование и да си на едно високо ниво, където щеше да правиш и пари.

2

Deep Zone

преди 3 месеца

Зависи и от игрите. Малките сега играят на изключителни тъппотии като Фортнайт, които развиват само рефлекси и нищо повече. Мартин хубаво е посочил стратегиите, бих добавил и куестовете вътре, има брутално трудни, които ти отвяват мозъка, примерно в Мист едно време имаше 15(!) ръчки, които да натиснеш в определена последователност. Страхотно нещо са видеоигрите, аз ги открих сравнително по-късно (нямах компютър като малък) и сега с удоволствие прекарвам част от свободното си време с тях :)

1

ОРфи

преди 3 месеца

Вместо да събират пари за лечение на вманиачените, те щели да им отпускат стипендии...