13

Анонимен

преди 3 месеца

днес ще управлява Тесла колите, утре всичко по света и у нас.

12

Shark

преди 3 месеца

Ох божеее, вие сте неграмотни, не можете да пишете, грешките ви са още заглавията /Изкуствент/, даже не си правите труда са прочетете какво сте писали, за изкуствен интерект ще ми коментирате.

11

Ха ха ха

преди 3 месеца

А пък "РедБул" дава Крилааааааа......

10

Анонимен

преди 3 месеца

ОЧАКВАЙТЕ ПЪРВАТА, НО НЕ ПОСЛЕДНАТА АВТОКАТАСТРОФА С ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ!!...

9

Не съм робот

преди 3 месеца

Стига с тези тъпотии бе!! В София няма кой да кара автобусите, няма МЛАДИ кадри за нищо вие пак с тази дъвка изкуствен интелект!! Кой ще ви оправи водопровода, асансьора, ел. инсталацията, АЕЦ-а кой?? изкуствения интелект ли ейй ейй!!!!

8

Анонимен

преди 3 месеца

хи хи хи то невронната мрежа пак е код написан от програмистините бе не е нещо друго. И както са го написали - така ще се размрежва.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Отново загубени в превода. На английски е Convolutional Neural Networks и се превежда Решетъчни или традиционни невронни мрежи.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Днес е ЕС ще се гласува безпрепятствено и немаркирано !!!!! въвеждане на генномодифицирани продукти , от семена до храни, в страните на ЕС. Защо не пишете по въпроса? Отново темите, които определят реално здравето на населението и нацията , се неглижират от медиите. Искате да запазите положителния имидж на ЕС, но няма как да стане, отровата си пробива път и засяга рано или късно всички.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Изкуствент интелект отдавна вече управлява руските камиони, влакове, кораби, фериботи и даже куриерите на "Яндекс" по московските улици и тротоари.

4

666

преди 3 месеца

тея бракми на тесла само това им е кусурът.......най-големите замърсители.

3

Факт

преди 3 месеца

Пълен контрол му се вика.Мъска става тая сутрин не на кеф натиска копче и всички Тесли седят в гаражите.Красота....Или ограничват дадена зона и колата неможе да влезе и гасне преди това.....Пълен контрол над овц.те.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Добре е да информирате българското населние, че в Русия,не само има такива коли, но има кораби, които се движат с автономно улравление, има и колони от тирове също на автономно управление. Проблемът за разширяването на обхвата е дасе разшири обхватът на клетките, уравляващи движението в открита местност, а при тях това са огромни, огромни територии. Но все пак , по най-натоварените магистрали го има. Добре е да информирате, за да не се вземат погрешни ДЪРЖАВНИЧЕСКИ решения.

1

Театър Сълза и Смях

преди 3 месеца

Ауууу....те тук вече, ойде коня у рЯката!