37

Jana

преди 4 месеца

Mili Boje dai na Tramp sila da spe4eli isborite i da povede s Pytin sveta kam mir! Amin

36

само да вметна

преди 4 месеца

Никога,от както се помня,Не съм Ръкопляскал за победата на Никой Американски президент! Помня "актьорчето "Рейгън в надпреварата му за "Белият дом"! Баща и син Бушовци,Обама и така на татъка! Но за 1 път Ръкопляскам за Победата на Тръмп! Този мъж ,Не желае войни и конфронтацията на Америка! И ще му Ръкопляскам и Подкрепям,докато Изрита Байдън от "стол" номер 1 в Америка! Подкрепям го защото знам че Ще Приключи всякакви войни в Света,Предизвикани от Байдън Деменцията и тези които го "подкрепят"!

35

След Хелуина

преди 4 месеца

Ноември месец май Демонократическата партия ще яде дебелия гpeздeй !

34

Анонимен

преди 4 месеца

Да не е единият...ами да е другият пенЦионер...Тази държава няма ли кадърни млади хора....Десантис лош избор ли беше...Щатите не са онази сила която бяха преди...и заслуга за това има...лошият маТриал...

33

r3v0lv3r

преди 4 месеца

Леле, Тръмп е бесен, очакваще победа с 30%, а накрая печели с под 10%, което означава, че гласовете на Десантис са отишли предимно в Хейли. Проблемът, е че тези хора гласуват повече срещу Тръмп и вероятно доста от тях ще гласуват за Байдън.

32

Анонимен

преди 4 месеца

"белгийският премиер Летерме не знаеше нито какво се празнува на националния празник на белгия, нито какъв е химнът и. Факт." - лол лол лол лооооол ....

31

Анонимен

преди 4 месеца

Тръмп имаше 50%+ подкрепа от републиканците, когато имаше ище 8-9 каднидата. Даже не ходеше на дебатите, зщаото беше безсмислено. Сега Вивек се отказа, даде си подкрепата за Тръмп, дори ходи на интервю Дон младши, а после Десантис си даде подкрепата за Търмп, а Десантис беше единствената реална опасност. И сега какво? Хейли? Че тя тая има "ДЕМОКРАТ" татуирано на челото ...

30

АНГЕЛ

преди 4 месеца

След краха на фашистката "демократична" партия България ще бъде по свободна държава въпреки че нашите политици еничери ще вият на умряло !

29

Щабът на Байдън

преди 4 месеца

Донълд Тръмп почти си е осигурил президентския пост .

28

Христо Христов

преди 4 месеца

До Анонимен/7 "Въпросната Ники Хейли се оказва изключитъелно необразована, пълна невежа за историята на собствената си държава... Типично за нивото на обрзованост на кадрите в САЩ." - белгийският премиер Летерме не знаеше нито какво се празнува на националния празник на белгия, нито какъв е химнът и. Факт.

27

Христо Христов

преди 4 месеца

До Анонимен/7 "Това е човек, който е представлявал САЩ в ООН." - предната каза "Ф*к ЕС" и затова либералният ЕС я харесва.

26

Христо Христов

преди 4 месеца

Тръмп мачка!

25

Анонимен

преди 4 месеца

Военнолюбците да се готвят за поражение във воините, които подкрепяха. Издръжката им приключва до най-много година.

24

ИВАН

преди 4 месеца

УКРИТЕ СЕ НА СИ РАТ ОТ СТРАХ, ЗАЩОТО ТРЪМП ИДВА И СПИРА ВОЙНАТА ЗА 24 ЧАСА, КАКТО ТОЙ КАЗА САМИЯТ!

23

наблюдател

преди 4 месеца

Чудя им се на тия *** демократи, защо не издигнаха някой друг а пак пробутват деменцията. Явно лапачите са се наредили около дедото и не им се пуска кокала.

22

Анонимен

преди 4 месеца

ТРЪМПИ Е НОВИЯТ СТАР ПРЕЗИДЕНТ. ПОНЕ НЕ Е СКУЧЕН КАТО СЕНИЛНОТО СТАРЧЕ.АКО НЕ ДРУГО - НЯМА ДА СКУЧАЕМ, ДАВАЙ ТРЪМПИ!!!

21

Анонимен

преди 4 месеца

Едно е ясно, ЕС беше дотук. Буквално.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Протежетата на демоНкратите в България сами си признаха на един запис как с ала бала са взели изборите така че най-вероятно наистина са откраднали изборите на Тръмп.Дано има мир по света.Никой нормален човек не им иска скапаните войни!

19

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва да се напише също, че и Байдън е спечелил там, БЕЗ ДА ФИГУРИРА в избирателни бюлетини !!!!! Напишете как и защо, за да започнат да се отварят очите на българите за прехвалената американска демокрация.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Третополовите от ЕС са в ужас , ще ядат рижавия