8

анонимен

преди 3 месеца

Е това е отговор на адвокат,ако лицето което уби майка си,бъде осъдено на доживотен затвор,който наистина заслужава,България ще бъде Първата страна в Света която е осъдила на затвор ЛУД/или Улав както казват турците

7

Анонимен

преди 3 месеца

В двайсти век отнемаха децата на убийците да оставим на страна това че имаше смъртно наказание. Сега ги пущат на свобода особено ако са привилегировани лица близки до властта по принцип е така.

6

ти кво искаш

преди 3 месеца

До Питане Ми хора на ДС са бе,човек!Пазят си ги!Ти що не идеш посланик в Тайланд!?

5

Осман

преди 3 месеца

Българите полудяха

4

Анонимен

преди 3 месеца

Като се има предвит индекса на престъпност , който е доста висок най добре да ги съди другарски съд и дано се поправят и тръгнат в правия път и повече така да не правят. Ей го на едната жена вече са я пуснаюи.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Това е вече ежедневие , затова! Корупцията убива всички ни!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Защо пазят в тайна имената на помагачите? Да съдействат на убийци да прикрият престъплението си, но да бъдат разпитани само като свидетели?! Какво става тука, бе? Законът не е ли еднакъв за всички?

1

Питане

преди 3 месеца

Людмил Найденов наглостта на адвокатите ли доказва? Или вече е получил отнякъде указания да смекчи вината на тъщата Трифонова, убила зет си? Инцидентно било, скарали се били, тя предварлително не е мислила да го убива. Дали този адвокат може да си представи колко време е нужно една жена да стиска гърлото на мъж, който едва ли се е отказал от съпротива? И защо са го привикали нощно време в глуха уличка до парка? Щерката пък помагала на майка си като пречила на жертвата да избяга. Невинни, бе!