24

Българин

преди 4 месеца

Ай сектир, ислямистка пропаганда.Калкулаторке, как няма една статия твоя, която да започне с фактите?С факта, че има бебета, деца, жени и старци вече три месеца под земята?Преписваш "сделки", "искания"... безлични думи на безсърдечна слуга на терора.Гнус и срам!

23

Бог ще Съди ислямсти

преди 4 месеца

Хамас е само една от много ислямски терорист.групи части от престъпната групировка Палестинска власт на ислямски арабски терористични режими като Иран Сирия Ливан Ирак Турция Катар Йемен Египет заедно с Египетско ислямско братство ООП, Джихад АлАкса Джихад ИДИЛ Хизбола и др. банди от продали се на дявола за милиони ООН подкупи лъжци крадци масови убийци, изнасилвачи похитители и др.престъпници срещу човечеството - врагове на 1! истинен Бог и Неговия избран народ Израел, затова Бог ще им въздаде.

22

Истина

преди 4 месеца

Нека БГ ЕС медии спрат да наричат "държава" ислямските терористи военно престъпници "бойци" както лъжливо ги наричат терорист. им диктатори, защото те не се борят за свобода или защита, а за масови убийства войни и геноцид с цел грабежи на чужди земи, жени, деца къщи, богатства, нито "държава" престъпна групировка ИДИЛ и Палестинска автономия -съюз на много ислямски терористични групи, нито просто "движение" терористични групи като Палестинските Хамас Джихад АлАкса Хизбула, а според истината!

21

Анонимен

преди 4 месеца

??Примирие ли?!Бой по ммръсните плъхове в тунелите!Никакъв мир-те не разбират от това!Кови им пирони в главите,както те правеха!БОЙ ДО СВЪРШВАНЕ НА ААРАБСКАТА ГМЕЖ!!

20

ТикТок историци

преди 4 месеца

Големи вицове се разрапвят тука ахаха Палестина били преди Юдея ахахах и исляма бил преди юдаизма ахаххахах дано не ги разправяш тия неща на живо ще станеш само за подигравки

19

Коминтерн

преди 4 месеца

До историка 18, 19: Тези неща в Тикток ли ги видя? Не е за вярване как се промиват мозъци.. Както комунистите с макетата, така и ислямистите с палестинците. Действа се по един и същи начин. И Исус е бил мюсюлманин, нали? И оригиналната балканска култура е ислям, нали? Част от пропагандата срещу Запада.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Дори и националните им и религиозните им символи на евреите са кражба. И знамето им всъщност е бившето знаме на бившата държава Палестина. И т.нар. "еврейска звезда" въобще даже не е еврейска. В миналото масово я ползват мюсюлманите. И в източна и в средна Азия я има тая звезда даже, но това пък е друга тема. И даже и менората не е еврейска. Просто дори и царствата им никога не са били напълно функциониращи държави. Били са опити за еврейски държави, а не държави.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Hяма нopмален човек, който да подкрепя тия израелци. Всичко им е фалшиво. Историята им е фалшива като на Македония. От десетилетия бълват пропаганда от типа "евреите сме супермени", "само евреите сме хора", "ние сме най-добрите", като дори и това е фейк, дори и това е пропаганда. Историите за 6 дневната война са фалшиви. Уж били сами, а после в годините едно по едно излизат загуби и на американци и на англичани защитавали Израел и то предимно удари от приятелски огън от самите си евреи.

16

няма

преди 4 месеца

държава израел тя е създадена с измама от ционистката секта

15

идф ще

преди 4 месеца

пълзят на колене пред хмассс

14

иде края на

преди 4 месеца

израел като държава и това е неоспорим факт!!! Айде събирайте куфарите и отплавайте !!!

13

Крундел

преди 4 месеца

значи ще има ага бага до смърт ...

12

до 12 крайно време

преди 4 месеца

Те евреите се светнаха вече за това - взривяват и после направо пълнят тунелите с морска вода. Ама то много тунел, много нещо. Тея *** са копали с години.

11

крайно време

преди 4 месеца

е да почват да бъркат бетон и да го изливат в тунелите , все от някъде ще почнат да излизат ***

10

do 9 Ционистите губя

преди 4 месеца

Това директно от работилниците за пропаганда и измислени новини на кремъл ли го изкопира? Мухахааа

9

Анонимен

преди 4 месеца

На 396 хил.кв.км...живечт 2,5 милона ***...Ама нямало място....няма значение казано е да се плодят...Нормален човек ще има ли 7...8 деца които не може да изучи и устрои материално...Газа е фабрика за бебета....

8

Ционистите губят

преди 4 месеца

В социалните мрежи се въртят клипове на десетки взривени юдейски танкове и стотици убити военни! Евреите така си го натресоха,че от г.за ще им излезе през носа! Голям ще го ядат,само вчера са избити над 100 военни,а юдите са признали 20...

7

Неграмотен

преди 4 месеца

Значи тарамбуките отказват примирие ама ревът по цял свят за геноцид?Предизвикват насилие и терор в борбата си за мир???Ами за това ще ги опаткат като инсекти и скоро това ще е само автономна територия!

6

Какво стана?

преди 4 месеца

Исрел и нетаняхуи голям го вадеха. Щяха да се бият до края на Хамас. Само дето чакаха месец самолетоносача, преди да им пораснат да влязат в Газза. А сега се молят на Хамас за два месеца почивка. Какви са тези почивки, на море ли ще пускат наемниците? Газа ще е тяхната крайна война и както каза Ердоан: ей исрел, ти си пътник. Само вчера са дали 21 жертви. Но това ще е началото.

5

преди 4 месеца

Чесно ли ва? А те Израел ужасени ли са от загубите?