42

Хах

преди 3 месеца

Бързат сглобките, бързат да си гарантират завземането и на КС. А после ще курдисат и някой като ирландската пастирка на поста президент.И тогава абсолютната власт в тая територия ще е под техен контрол!

41

taschunka witko

преди 3 месеца

И Зеленозелков да е пак тая

40

Белазелков

преди 3 месеца

Е старчок, човек от миналото и непотребник. Щом може да оправдава престъпления срещу деца, които държавата оставя без документи, защото имат две майки и без баща. А това е повече, отколкото имат хиляди деца у нас. Гнус ме е от него, мърси ме, че се е родил.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Белазелков - българско име ли е? За пръв път чувам да има такова име по земята! То че от бело зеле може да са му дали името белозелков, никъде това име го няма в българските речници за имена!

38

Анонимен

преди 3 месеца

Разбира се, че България трябва да се съобразява с всички международни договори, в които е страна и ги е подписала. Има ред такива договори, конвенции пр. Да не се съобразяваме с Международната конвенция за правата на човека, или с конвенцията за правата на детето. Според някои разбирачи е най-добре да се върнем към Крумовите закони?!!!

37

Иванов

преди 3 месеца

Мафия...

36

Анонимен

преди 3 месеца

Според Белазелков международното законодателство е с приоритет над българското законодателство. Такъв кадър ще решава съдбата на страната ни в КС!

35

НСО пазача

преди 3 месеца

Хора не знам колко още ще търпите , аз ще ви издам нещо че на тази госпожа Атанасова 3 пъти подред и се изхвърлях на лицето и в гърлото ( след няколко мазни дюнера обяд ) и тя се изтрива с сълфетка слага си грим , и отива на партиен обяд. Сега разбирате ли какви ви уппрявлявят пр люлката до гроба. Ако търпите сами сте си виновни, Послепис / Юлката Куция НСО пазач

34

Анонимен

преди 3 месеца

До 36,незнам на каква възраст си хохъле,но точно СССР,смачка нацистите,през втората световна война,сега пък Русия,ще смачка нацистите в у. крайна,и мирното население на Украйна е против нацистите в у крайна.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Всичко се връща... Малко е дразнещо ,че понякога става в друг живот или на децата ти , ама безплатен обяд няма

32

Анонимен

преди 3 месеца

Срам, срам, срам, няма такова безумие.

31

Адвокатски съюзи!?

преди 3 месеца

Членовете на тези адвокатски съюзи дали съзнават какво правят!? Повечето, вероятно не! Използват ги да клатят държавата и да ни хвърлят в лапите на тоталитарна, нацистка Русия! Господа и дами адвокати и подобни с претенции да сте много умни, Е НЕ СТЕ! Използваха ви по време на пандемията 2020 г., използваха ви да осигурите втория мандат на Радев, посочен от руския генерал Решетников, сега да разбуните държавата и да дадете основание на Путин за осъществяване на специална военна операция в БГ!

30

До 29, 31, 32

преди 3 месеца

Кои сте вие!? Криете се под анонимността, за да разпространявате клевети за хора, само защото са членове на партия, която вие мразите! А защо я мразите!? Най-вероятно е да сте драпали да станете членове на ГЕРБ, но не са ви избрали, поради нисък праг на морал, какъвто демонстрирате в коментарите си! Питам къде са защитите на сайтовете Днес и Дир, които са длъжни да пазят чиста средата в сайтовете! Минават се всякакви граници на нормалното обществено поведение! ИНСТИТУЦИИТЕ следва да се ангажират

29

ДЕРПАН АГОБ С

преди 3 месеца

НЕГНЕШ, АНОЗОРВЕ, АПОРВЕ...ЕТИКЙЕПОК АКЕН ИС ТАВЕР... БРЕЙ МНОГО ЗОР БЕ,О ГОСПОДИ, ЕЛА СИ СЪБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ, ДА НЕ СКВЕРНЯТ ИМЕТО ТИ!!!...

28

Shady

преди 3 месеца

Ми то на Деса и без това само членове са й в крaтунaта, така че за съдийка става. Ще ги върти, суче и накрая все ще излезе с нещо. Само че за конституционен съд това тъпo куpвe ми идва в повече.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Не разбрах, наистина ли това разкраченото от Дулово дето ходи без га щи ще е КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ ?

26

Анонимен

преди 3 месеца

Защо трябва да се извършва тизи безмислен акт? Така или иначе няма юридическа стойност, а само морална. За хора без морал да искаш да дават празни обещания е безумие! Партийно зависими, корумпирани, безсъвестни, безскрупулни... Те са дали своя обет за вярност на хората, на които ще служат и ще защитават. И това не е населението на територията, наричана България...

25

Анонимен

преди 3 месеца

Доживяхме труженичка от най древната професия да стане конст. съдя.

24

Белчо Карфиолков

преди 3 месеца

Това ще е циркът на века!

23

малкаЧУРКА

преди 3 месеца

тези колко стаж имат като юристи ?