655

Христо Христов

преди 3 месеца

Факт е, че руснаците думнаха двата Пейтриъта преди месеци и затова им докараха трети... който също беше думнат през последния месец. Затова е и този вой на НАТОвските ... ПП. През последните 10 дни беше ударен и немски ИРИС - руснаците спестиха позора на немците да им се види, след излагациите с немските машини, колко калпави са и ИРИС-ите.

654

Христо Христов

преди 3 месеца

До Анонимен/662 "... съвкупност от държави,където демокрацията е от десетилетия" - мухахаха... туй за СССР ли го написа? Знам, че ви е фамилна черта да се присламчвате някъде - баща ти за 16 республика, ти за ЕС.

653

Христо Христов

преди 3 месеца

До Анонимен/660 "Сифилисът Ленин не го лепва от другарката Крупская. Даже има запазени писма на вожда от интимен характер,които показват,че революцията е гейска." - ми немски агент. Все едно Навални.

652

Свобода на словото

преди 3 месеца

Над 300 изтрити коментари.

651

НесъмКиро Канадеца

преди 3 месеца

Малко ми писва от статии, които имат явната цел да създават трафик на сайта и да подбуждат коментари. Айде малко по-сериозно

650

Вълканов

преди 3 месеца

Госпожо, какви глупости пишете.Цялата индустрия, транспорт, военни складове и заводи в Украйна са сринати. Твърде мнгоо Патриоти заминаха унищожени. А колко военни щабове изчезнаха, независимо че са били в бункери. Плюс това, че Ущраинците немоат да работят с тях, а чеждите наемници и войници ги обслужват. Затова има токлкова мноо убити чужденци. Играта привършва. Вземии се потули някъде, че може у нас да има чистилище.

649

пияница мистик

преди 3 месеца

"През юни, когато Русия се опита да премахне батарея Patriot, защитаваща Киев, системата свали всичките 34 ракети "Искандер" и "Кинжал", изстреляни от Русия, каза CSIS."==="Patriot е единствената система, която може да се справи с всички видове руски ракети" === ГОла вода, кал в ушите сте всички дрогаре. За нищо не ви бива. 3 дена война завоевателна вече влиза в третата година и разни Кинжали, Сармати и други лъжи на джудженцето за нищо не ги бива пред 50 годишни остарели американски ракети :)))

648

в канала

преди 3 месеца

Русия вече загуби войната. Сега ще трябва да плаща. Първо на Ким, после на Украйна.

647

Анонимен

преди 3 месеца

Невярна информация! Русия има ракети и се е заредила като магаре с пръдня. Пейтриът е гола вода и руски и корейски ракети минават като на манифестация. Някой съмнява ли се в победата на Русия, Китай и Северна Корея срещу тумора на Вселената?

646

Анонимен

преди 3 месеца

май правителството се кани да харчи пари за патриот, та затова измислиците. патриот не стават за нищо.

645

СПАС

преди 3 месеца

НАШИТЕ ВЕДНАГА ДА КУПУВАТ 20-30 ПАТРИОТА! АКО ЩЕ 80 МИЛИАРДЕН ЗАЕМ ДА НИ КОСТВА!!!! ЩОМ ХАНЕЛИА КАЗВА, ЧЕ СА ТРЕПАЧ, ЩЕ И СЕ ДОВЕРИМ!!!! АКО ИЗЛЯЗАТ ***, ТУРЦИТЕ ЩЕ НИ ПАЗЯТ, ТЕ СИ КУПИХА - С 400!:)))))))))

644

Анонимен

преди 3 месеца

В московия не съществува понятие частна собственост. Затова олигарси им пазарят и имат влогове на запад. Всяка смяна на властта в Русия,те заплашва къс конфискация и затвор. В момента в руския парламент се обсъжда,дали да приемат закон за конфискация на имуществото на избягалите навън. Аз лично не съм учуден. Това си е логично

643

Анонимен

преди 3 месеца

Така,че дилемата,кое да изберем: държава,зависеща от вожда си с маниакалните му желания и явна жажда за окупация на принадлежащи преди територии или съвкупност от държави,където демокрацията е от десетилетия. Сами ще си решите. ЕС не е цвете,но другото е чудовище.

642

Кое е вярно?

преди 3 месеца

Чудя се в този сайт има ли редактор? Следващата статия е озаглавена "Кървав вторник в Украйна: 18 убити, над 130 ранени от руски ракети". Заглавието напълно си противоречи с написаното тук. Вижте хора, който отговаря за пропагандата в сайта нека си гледа работата, защото не го приема сериозно, както и онези, които му плащат.

641

Анонимен

преди 3 месеца

***? Смешки. Последният гей парад е в Москва през 2011г. Според руската преса за последните години, в Кремъл никога не е имало повече хомосексуалисти. Най-яркият пример е Жириновски. Въпреки,че бих поспорил. Сифилисът Ленин не го лепва от другарката Крупская. Даже има запазени писма на вожда от интимен характер,които показват,че революцията е гейска. :)

640

Анонимен

преди 3 месеца

Абе те патриотите за цената си добре се справят ,днес сваленият самолет превозващ пленени Азовци за размяна на пленници е бил свален с тях .Колко трябва да мразиш един народ че да убиеш умишлено сънародниците си,ветерани от фронта с поне 3 ракети по 3 милиона долара-75 човека ветерани за скромните 9 милиона долара . Сега някои ще каже ама самолетът струвал еди колко си ,а хората в него -твоите хора колко струват?

639

В заключение

преди 3 месеца

Patriot стават само за сваляне на самолети с военнопленници. Срещу руските ракети са безсилни и резултатът е налице.

638

Хмм

преди 3 месеца

Нещо не ми звучи сериозно това заглавие. Има нюанси на непрофесионална пропаганда за бавноразвиващите. Фактите сочат друго. Някакви наемници ги за нямало в Харков преди седмица. Явно са ударени с украинска ракета щом руските не успяват. Добре ли звучи?

637

Анонимен

преди 3 месеца

Идва Елцин,отново номенклатурчик. Какво очаквате демократи ли? Те не са се раждали. Всъщност най-тежко идва по негово време,защото милитаризираният мастодонт трябва да се научи да работи за хората. Елин се пропи и реши,че дребното,неугледно същество от Ленинград е най-малко опасен. Голяма грешка. Тоя като малък явно много бой и унижения е видял,заради външния си вид.Даже съдейки по прякорите от кгб,си е бил плюнка

636

Анонимен

преди 3 месеца

Ссср се задуши от собствения си милитаризъм. В стремежа си да има най-много танкове и ракети, икономиката му се срути. И идваме към днешно време. Имаше ли възможност за нещо ново? Горбачев - номенклатурчик. Смяташе,че ссср може да просъществува с меки методи. Провал. 80 години си я шибал тая страна и сега дайте да живеем...нормално?