68

Анонимен

преди 2 месеца

Тези, които се надяват на Тръмп и Путин да ги освободят от незнам какво, нека си отговорят колко от тях станаха ***, стояха на студено без руски газ, норвежци откраднаха децата им, умряха от ваксини, отидоха на фронта, напръскаха ги с отрова и не помня всички подигравки изречени от няколко фалшиви сайта и политици, които добре се облагодетелстваха от човешката глупост.Но може пък Путин да върне жителството, ТКЗС, надника от соца и затворените граници.И по едно жилище.Ще бъдем равни.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Двама психопати ще делят света.Путин и Тръмп.А ние европейците - техни роби.Българите с ампутирани мозъци, които не проумяват, че от 30 години са роби на бившо- настоящо комунистическо управление, затова никога не се докоснахме до истинската демокрация на цивилизованите държави и заедно с руските граждани живеем все още в комунистическата ***, но пък може с тези си желания за олигархично Путиновия режим в страната ни, да бъдат главни герои, но не на филм в " Игрите на глада".

66

Анонимен

преди 2 месеца

Изкуфял психопат.Иска да се скрие зад президентски имунитет.Укриване на данъци и т.н.Като изгони емигрантите и кой ще работи? Гледахме този филм в Англия.

65

предположение

преди 3 месеца

Сигурно американците са харесали идеята на Тръмп да пият белина ако са болни от ковид!Байдън стар,пада,става но не ги съветва да пият белина!Ако Тръмп стане президент сигурно на коктейла след изборите победата ще бъде полята с белина!

64

Анонимен

преди 3 месеца

Основната причина за победата над мумията, че се изпуска в памперса и няма представа, къде се намра.

63

ЕДНА САМО ИМА

преди 3 месеца

Една важна причина: НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА ИМ ПИСНА от глупостите на т.нар. либерасти!

62

дъждовна вода

преди 3 месеца

Доналд Тръмп пред Fox News: Владимир Путин и Си Джинпин, харесва ли ви това или не, са много умни и влиятелни хора.

61

Анонимен

преди 3 месеца

То Злото е в САЩ, те започнаха войната в Украйна.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Успех на Тръмп, стискаме палци в България!

59

Изглежда

преди 3 месеца

Демократите пак ще трябва да разчитат зомбитата да гласуват.

58

Анонимен

преди 3 месеца

Основната причина- не страда от старческа деменция. Другото че е милионер и бизнесмен са подробности. Но няма как да хвърли милиарди за война както прави старчето в момента.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Mercedes-Benz продава всички 80 германски автосалони на концерна, включително централата му в Щутгарт. Ясна е съдбата на 8000-те служители в тези автосалони. Общите загуби, свързани с напускането на Руската федерация, възлизат на под 2 милиарда евро. Изчисляването на цялата сума на пропуснатите ползи ще бъде трудно и страшно.

56

Анонимен

преди 3 месеца

Икономиката на ЕС минава на военни релси.

55

Европеец

преди 3 месеца

Байдън е по-добре от Тръмп, защото ако Русия унищожи Европа, Тръмп няма да започне ядрена война с Русия, а Байдън ще започне ядрена война с Русия за да отмъсти за нашето унищожение и ще бъдем отмъстени.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Светът стои на прага на глобална война. Ще оцелеят само силните военно. Добре, че сме в ЕС и НАТО защото нямаме армия, но страните от ЕС и НАТО - и холандци, и белгийци, и французи, и германци ще се бият за нас и ще проливат кръвта си за нас българите за да ни съхранят да оцелеем, защото ЕС и НАТО нас много ни уажауат.

53

новата менталност

преди 3 месеца

Германският министър на отбраната Борис Писториус призова за нов менталитет на обществото - "Ние трябва да станем способни да воюваме" Verteidigungsminister Pistorius fordert angesichts Krisen wie in Nahost eine neue Mentalitаеt in der Gesellschaft. "Wir muessen kriegstuechtig werden", sagt er im ZDF.

52

фенерчета

преди 3 месеца

Впрочем нито фенерчета, нито 6идони с вода ще помогнат на европейците.

51

първите 36 часа

преди 3 месеца

Lt. Admiral Rob Bauer, Chairman of the NATO Military Committee : "Трябва да имате вода, радио и фенерче на батерии в къщата. Това ще ви помогне да оцелеете през първите 36 часа. Цивилните трябва да се подготвят за тотална война с Русия през следващите 20 години. Ако избухне война, голям брой цивилни ще трябва да бъдат мобилизирани и правителствата трябва да въведат системи за управление на този процес".

50

кръгъл идиот

преди 3 месеца

"Бинг бинг, банг, банг! Аз знам, че няма да има трета световна война, аз ще построя Железен купол нас САЩ, знаете ли, ние я направихме за Израел, сега ще я направим и за нас. Дзин дзин дзин - дзин дзин дзин... пуск на ракета - бинг, бум" И какво им помогна на Израел "железния купол", Хамас го пробиват със самоделни ракети.

49

Анонимен

преди 3 месеца

Дмитрий Куликов: Войната между НАТО и Русия ще бъде ядрена, без никакъв преход. И първит цели ще бъдат Европейски обекти. Защото удар по Европа оставя "зазор" - свободно пространство до решение за взаимно унищожение между САЩ и Русия.