19

Анонимен

преди 3 месеца

"Израел ще продължи да се сражава в Газа до абсолютна победа" или разтурването на държавата -- за който не знае -- в Израел живеят 7 млн. и нещо евреи и 7 млн. и нещо палестинци -- приблизително са се изравнили, но последните са нещо като втора категория граждани, живеещи при условия на фактически апартейд подобен на този в Южна Африка, преди да падне. Това *в*л*е чу го на снимката ще се сражава за запазване на апартейда -- ха-ха, хи-хи ! А българските криминали в парламента ще го подкрепят.

18

Анонимен

преди 3 месеца

"Израел ще продължи да се сражава в Газа до абсолютна победа" или разтурването на държавата -- за който не знае -- в Израел живеят 7 млн. и нещо евреи и 7 млн. и нещо палестинци -- приблизително са се изравнили, но последните са нещо като втора категория граждани, живеещи при условия на фактически апартейд подобен на този в Южна Африка, преди да падне. Това *** на снимката ще се сражава за запазване на апартейда -- ха-ха, хи-хи !

17

До Историк

преди 3 месеца

Да те запозная с един факт, който явно не знаеш, историко. По времето, когато сме били под турско иго, палестинците са били под турско иго.

16

Историк

преди 3 месеца

Браво на Израел-само не мога да разбера защо няма Извинение от Турция за 500 г. Геноцид на Балканският Полуостров-дали палестинците са се интересували как се живее ло под сянката на Падишаха-май не.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Каква ирония на съдбата. Хитлер да се прероди в евреин. Олицетворение на злото.

14

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименО, свещена тъпота! Поинтересувайте се какво правят израелците с християните там!

13

Iron Gabriel

преди 3 месеца

Нетаняху, България е с теб, юроде !

12

Free, free Palestine

преди 3 месеца

Трудно ще победи Израел. Толкова танкове вече станаха за скрап, а още не са влезли в гъстозаселените зони. Още са в покрайнините на Кан Юнис, а влязат ли вътре ще е месомелачка, която пък ще е нищо в сравнение с евентуално тази в Газа сити. А това, че бомбеха всички сгради наред е най-голямата пречка за сухопътната им операция, карма. Като прибавим и жертвоготовността и боеспособността на палестинците, а и арабските страни наоколо, съм оптимист, но за палестинците, не за Израел.

11

българина

преди 3 месеца

до последния палестинец, знаем да....

10

този

преди 3 месеца

е извън брачно дете на Хитлер

9

Чифутин

преди 3 месеца

Шема Израел!

8

До Зозо

преди 3 месеца

Ако можеха да "запукат" шамари на Иран - да са го направили. Шубето обаче е голям страх. Иран не са палестинците. Това е ядрена държава, която никога не е клякала на щенията на Щатите за присвояване на ресурси, като нас. Като "запукат" - ела се обади. До тогава не пиши смешки, Ако и да ти центват от посолството, че вместо да изпишеш веждите им очите им избадаш, като ги излагаш с подобни постановки.

7

ДОН ШИКЪЛГРУБЕР

преди 3 месеца

ХЕЙ НЕТИ ПРОПУСНАЛ СИ ДА ОБЯСНИШ КАКВО Е ПЪЛНА ПОБЕДА:1.ИЗБИВАНЕ НА ВСИЧКИ ПАЛЕСТИНЦИ 2. ПЪЛНА ОКУПАЦИЯ И АНЕКСИРАНЕ НА ИВИЦАТА ГАЗА. КОЕ ОТ ДВЕТЕ, ЧЕ НЕ РАЗБРАХ ОТ НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛНИТЕ ТИ ОБЯСНЕНИЯ??!!!...

6

Алекс

преди 3 месеца

Ако евреите искат да имат държава,Хамас трябва да бъде смазан.Друг път няма.

5

Pen

преди 3 месеца

С една дума , ИЗСЕЛВАНЕ на палестинците там! Ама там демократично ги бомбят и няма проблем! :)))

4

Анонимен

преди 3 месеца

Браво! Изметете наглите араби от сещените християнски и юдейски земи.

3

АнонимеН

преди 3 месеца

ВСЕ ЕДНО СЛУШАМ ФАЛШИВИТЕ ПУТИН :D

2

Двоен стандарт

преди 3 месеца

Защо няма санкции и забрани срещу Израел?!Те избиха хиляди араби и изгориха Газа?!

1

Край

преди 3 месеца

Добре са се научили еврейте от фашистите,правят същото като тях а се правят все на жертви.