290

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва да се махнат всички паметници на червените окупатори! Паметник на какво са те? Че ги посрещнахме с цветя, че обавихме война на Германия и ни накараха да плащаме репарации..., че създадоха македонска нация и т.н.

289

И що не?

преди 4 месеца

Какво ще им пречи излипсването на Альоша на майките с дечица да се качват на хълма и да си гледат града от високо?

288

Анонимен

преди 4 месеца

Що създава проблеми,да се събаря.

287

Истината за лъжата

преди 4 месеца

Комунистите и левичарската преса демонизираха фашизма като някакво безусловно лошо нещо -- разбира се, ,,крайнодясно" и ,,реакционно".Всъщност Мусолини се опита да създаде корпоративно общество, подчинено на държавата: ,,Всичко в държавата;нищо извън държавата;нищо против държавата!".Другари, ами че това си е жив комунизъм, само че без класовата борба.Излиза, че вие сте (анти)фашисти, само че по-жестоки и брутални.А най-голямата глупост е ,,монархофашизмът";съчетание на монархия с тоталитаризъм?

286

Истината за лъжата

преди 4 месеца

Комунистическият режим е престъпен.Съветският болшевишки комунизъм, германският националсоциализъм,италианският фашизъм са първи братовчеди с общ генезис.ВСВ я започнаха другарите Шикългрубер (Хитлер) и Джугашвили (Сталин) като съюзници.До лятото на 1941,когато Хитлер усети каква грешка е допуснал с общата граница със СССР и реши да удари пръв.Другият хищник беше повален,но Англия и САЩ сключиха съюз със сатаната, за да победят дявола. И така реанимираха комунизма.Това са ,,освободителите"...

285

Анонимен

преди 4 месеца

Лайковете са системно манипулирани и фалшифицирани от краварското лоби.

284

Анонимен

преди 4 месеца

БОМБИ С Н А ПА ЛМ СЕЩОТЕ ЛИ СЕ ЗАЩО Н А ПАЛМ Е ЦЕНЗУРИРАНА ДУМА ЩОТО РАЗКИРА ПОЗОРА НА КАПИТАЛИСТИТЕ В СЛУЧАЙ СРЕЩУ ГЪРЦИТЕ А И СРЕЩУ ОЩЕ ДЕСЕТКИ НАРОДИ ПО СВЕТА. .

283

Анонимен

преди 4 месеца

До КВИ ОПОРКИ,БЕ.....В ГЪРЦИЯ ВЛЕЗЕ НЕ СЪВЕТСТАТА А АНГЛИЙСКАТА И АМЕРИКАНСКА АРМИЯ И ДВАЙСЕТ ГОДИНИ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА БОМБИ С *** ПО СЕЛАТА В СЕВЕРНА ГЪРЦИЯ НАСЕЛЕНИ С БЪЛГАРИ. В БЪЛГАРИЯ СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ДОНЕСЕ МИР. И НЕ ПИШИ КАТО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ИСТОРИЯ НИКАК. СЕБЕ СИ ЛЪЖИ А НЕ ХОРАТА

282

Анонимен

преди 4 месеца

десните направиха от България от 9 на 6 милиона и с беззаконие сринаха страната това че рушат и паметници е най-малкият им проблем. Като гласувате за тях гласувате за това да останете вие самите без достойнство, без родова памет и без никакво бъдеще. ТЕ ЗАГРАБИХА ПОЧТИ ЦЯЛОТО БОГАТСТВО НА ДЪРЖАВАТА А ВИЕ ЛАПАЙТЕ МУХИ. ЛУМПЕНН - ЛЯВ ЧОВЕК ГЛАСУВАЩ ЗА ДЕСНИ ЗАЩОТО НЕ Е ОСЪЗНАТ ЗА СВОЯТА КЛАСОВА ПРИНАДЛЕЖНОСТ, АМА ХОДИТЕ ЛИ БРЕ ЛУПЕНЯГИ НА ПРИЕМИТЕ НА ДЕСНИТЕ?

281

Анонимен

преди 4 месеца

десните понеже управляват в интерес на едно малцинство от парвенюта никога не допускат нещо да се подложи на референдум. През 1946 година десните монархофашисти получиха на референдум от българския народ три процента а падането на монархията 94... сега с рушене се опитват да ппукнат от реваншизъм срещу народа. с толкова злоба към българския народ сте за никъде. менторите ви от западната олигархия ви спускат опорки за вазектомии, стерилитети, отказ от раждане даже на едно дете и тем подобни

280

Анонимен

преди 4 месеца

пп и ДСБ активно работят на евроизборите да имат нула евродепутата...

279

Анонимен

преди 4 месеца

Ами верно е спас гърневски работеше в пловдивската печатница леля ми е казвала какви есета е писал за бай тошо и на девети септември намало кой да му вземе знамето от ръцете и това ми го е казвал един дядо лежал е белене като го питал шо бе спасе той му казал ами времената бяха такива

278

Анонимен

преди 4 месеца

До 309Защо софиянци пишат па въпроси, касаещи Пловдив, натрупват мнението си и манипулират форума? Ние не им се меесихме за ПСА)))А,Мая Манолова от кога стана пловдивчанка?

277

Анонимен

преди 4 месеца

""Ние от "Екогласност", както и милиони българи" вие като макетата бре, всички са макета, тия милиони Българи само с интернет профили може да ги създадете, добре че са гласовете в маалите да има проценти за копейки на избори.

276

Анонимен

преди 4 месеца

СОФИЯНЦИ НЕ СЕ НАМЕСВАТ НА ПЛОВДИЧАНИ. НАЛИ ПЛОВДИВ Е БЪЛГАРСКИ? КАКЪВ хляб ''меесите'' е ваш избор. НАМЕСАТА НА РУСИЯ В БЪЕ ОБЩ ПРОБЛЕМ, НЕЗАВИСИМО ОТ ПАРТИЯ ЗА КОЯТО ГЛАСУВАМЕ, БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО !ДАНО!

275

Анонимен

преди 4 месеца

Защо софиянци пишат па въпроси, касаещи Пловдив, натрупват мнението си и манипулират форума? Ние не им се меесихме за ПСА.

274

Анонимен

преди 4 месеца

ЩОМ НЯМА ЗАГИНАЛИ СЪВЕТСКИ ВОЙНИЦИ, НЯМА СРАЖЕНИЕ, КАКВА ПАМЕТ ?КАКВО ДА ПОМНИМ? ЗНАЧИ ТОВА Е ГРЕШКА! НЯМА ИСТОРИЯ!ИМА ИСТЕРИЯ! ПРОПАГАНДА И ТРЯБВА ВЗРИВ!

273

Крундел

преди 4 месеца

важното е, че това разкрива четирихилядници полезни и безполезни и де що има консуматор на кремльовски биоотходи.иначе паметници на окупатори не трябва да има, с какво е по-различен този окупатор от предходните два?

272

КВИ ОПОРКИ,БЕ.....

преди 4 месеца

ЗА КАКВО Е СЛОЖЕН ТОЯ РУСКИ ПИЯНДУРНИК ТАМ, КОГАТО ИЗОБЩО НЯМА ВРЪЗКА С ИСТОРИЯТА И ТРАДИЦИЯТА НА ГРАД ПЛОВДИВ....ХАХАХА....ТОВА Е ПАМЕТНИКА НА БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ГЛУПОСТ И РУСКА ДУПЕДАВЩИНА---- НИЩО ПОВЕЧЕ!!!!!

271

Анонимен

преди 4 месеца

До Розаи аз това повтарям постояннно, ама хората не слушат. За тях важно е ще го има ли, няма ли да го има... Аман от поляризации