25

коктолстой

преди 3 месеца

До Веселинъ 7112136860Е,може и да положат две яйца и един шпек салам в твоето кюмбе,преди да напълнят с малки човечета ***.

24

аз да ви

преди 3 месеца

Не са много но все пак добра работа......

23

Анонимен

преди 3 месеца

До Army "Тези жертви са резултат от това, че искат да са хуманни към фанатици, които мислят и действат античовешки." - Викаш съвсем хуманно се взривяват сградите. Не е да кажеш нехуманно взривяване хахаха Я кажи как точно се взривява жилищна сграда хуманно, че ми стана интересно... :)

22

Анонимен

преди 3 месеца

До Веселинъ 7112136860 - Има една приказка (тя е за мъдри, а не за отмистителни хора) ако не се лъжа на Ганди. Цитирам по памет - Ако всички на този свят бяха на принципа "око за око, зъб за зъб", тогава на света щеше да има само слепи хора. И така... толкова относно твоя интелект и този на всички останали харесващи този принцип. Просто не виждате дори 2 минути напред в бъдещето... :)

21

Божил Божилов

преди 3 месеца

Каквото потърсили такова намерили.Вместо да се занимават с палестинците и да ги избиват на корем,по добре да бяха хванали Натаняху за ушите да му теглят един як бой,че е проспал нападението от 07.10.да си оправят оградата и щяха да са живи и здрави.Сега арабите се кефят,че са убили евреи после всичко отначало аз това го помня още от 60 тегодини на 20 ти век.Омръзнаха на целия свят

20

Тъжен ден за Паси

преди 3 месеца

Тъжен ден братя загиналите са най малко 27 Тукашните булгаристански медии лъжат ( защото ние плащаме музиката ) А отсреща се срутила една двуетажна сграда с още толкова ционисти в нея .Ама стана тежко в Газа братя

19

Анонимен

преди 3 месеца

Толкова земя откраднаха ,нека си живеят там и да оставят палестинците на мира . Но не, понеже са алчни и искат всичко! Едните се бият за земи и блага ,другите защитават своя дом

18

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Винаги съм уважавал коректният,логичен и достоен израелски принцип ОКО ЗА ОКО,ЗЪБ ЗА ЗЪБ. Предполагам,че след този тежък случай Израелските бойци ще повалят 2000 само в чест на загиналите си бойно другари. Моите най-искрени съболезнования на семействата на загиналите рожби на Българолюбив Израел Поклон!

17

Army

преди 3 месеца

Това са млади и красиви млади момчета и мъже, високо мотивирани от любов към народа и държавата си и да ги защитават. Всеки един от тях е огромна загуба за Израел. IDF е армия, която всяка държава иска да има. Тези жертви са резултат от това, че искат да са хуманни към фанатици, които мислят и действат античовешки. Израел ликвидира военни лидери на Иран, на Хизбула, на Хамас. Ще стигне и до "живите мъртви" организирали 07.10.

16

Анонимен

преди 3 месеца

До 15, напротив - знаем я руската пропаганда, знаем и че когато руснак ти каже колко е часа, трябва да гледаш слънцето! Никакво бомбардиране не е имало на Донбас, Кървав Вова започна войната защото искаше да се пробва като голям завоевател и военачалник! Това е единствената причина

15

политкоректност

преди 3 месеца

До 14.Не , защото трябва да си припомниш, драги джендьо, как запопна войната.Ще ти помогна - с бомбандиране на едни детски градини в Донбас. Няма как да го знаеш, не го дават по новатв, битв и сие.То се чете повепе от фейсбук и инстаграм, поне докато е възможно.

14

Анонимен

преди 3 месеца

До 12, a когато руските терористи бомбардират украински градове, тогава не ревеш за цивилните и даже пишеш "Мачкай Вова", нали лицемерен копейко???

13

ДО 9

преди 3 месеца

айде бягай да го смучкаш и на еврейчетата и на краварчетата, ако бяха избили 30 хил евреи сигурно щяха да обявят втори холокост! Ама за плалестинци няма проблем, те са *** нали, после имало семитизъм, чисти фашисти са тия евреи!

12

политкоректност

преди 3 месеца

Каква трагедия. А 20000 убити цивилни палестинци са допустима загуба. Нищо, *** и двете страни участват в тази война от година. Оравилна е страната на едната.По - богатичката

11

Пляс пляс

преди 3 месеца

Дай боже борят им се увеличи стократно !

10

Анонимен

преди 3 месеца

Както Израел следва полу-гласната стратегия 1/100 (за един убит евреин да взема 100 араби), значи нищо хубаво не ги чака камиларите

9

До 4

преди 3 месеца

Как бе копейка, руснаците не са агресори, те носят мир и благоденствие. Ама заблудените народи в цяла Източна Европа избягаха в ЕС и НАТО и се пазат с бодлива тел и ровове от тия хубави руски хора. А евреите така избиват цяла нация че палестинците са били 2 милиона 1990та а сега са 5 милиона.

8

Христо Христов

преди 3 месеца

Да припомня, че преди години Нетаняху носеше пари с куфари и ги предаваше на Хамас, за да създаде подкрепа за партията си. Факт.

7

Христо Христов

преди 3 месеца

Дано да са от тези, надъханите дето живеят в чужбина и са се прибрали заради войната. ПП. Защото тези в Израел знаят какво е война.

6

Сандо

преди 3 месеца

някак си не им съчуствам